EVRA PRAHNE PO ODPLATĚ

11.04.2007, 20:34
Aktuality
Patrice Evra se včera přiblížil možnosti zahrát si podruhé v kariéře ve finále Ligy mistrů. Manchester United v domácí čtvrtfinálové odvetě rozdrtil AS Řím 7:1 a od rozhodujícího zápasu ho dělí jenom jeden soupeř. V případě úspěchu by byl francouzský obránce rád, kdyby to dopadlo lépe, než před čtyřmi lety...

V sezóně 2003/2004 připravil Evru a celé Monako o trofej rozjetý stroj jménem FC Porto, jemuž tehdy šéfoval Jose Mourinho. Po čtyřech letech se Evra a Mourinho mohou ve finále potkat znovu, tentokráte ale každý v jiných barvách. Mourinhova Chelsea se v semifinále na 99 procent utká s Liverpoolem, Manchester čeká na lepšího z dvojice Bayern Mnichov - AC Milán.

"Je úplně jedno, koho dostaneme. Stejně jako s Monakem chci do finále, ale tentokráte bych rád vyhrál. Dostali jsme se tam a nevyhráli, myslím na to každý rok. Právě proto jsem přišel do Manchesteru, chci vyhrát, ne se tam jenom dostat," říká levý krajní obránce, který včera završil gólový účet duelu s AS Řím.

Italský klub si z Old Trafford místo postupu odvezl ostudu a nabízí se paralela s cestou Monaka. Rovněž knížecí klub na cestě do finále uštědřil silnému soupeři krutý debakl, v základní skupině doma rozstřílel Deportivo La Coruňa 8:3.

"Po dvaceti minutách jsem někomu na hřišti řekl, aby mě štípnul. Bylo to jako sen a já jsem tomu nemohl uvěřit. Před zápaem jsem si byl jistý, že vyhrajeme, ale ne 7:1," říká k zápasu Evra, jehož manažer Sir Alex Ferguson poslal na hřiště na netradiční post.

"Když mi manažer řekl, že budu hrát pravého obránce, měl jsem to za vtip. Vůbec poprvé v kariéře jsem hrál pravého obránce a hned jsem dal gól," směje se Evra.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrál dobře..odehrál svoje!..bojoval,ale občas skazil přihrávku ale to se stane kazdymu..a ten gól nebyl nic extra,ale sem rád že ho tam dal :)..

Reagovat
Shevchenko

byl pěkný, parádně umístěný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brzdilo ho, že byl napravo, tudíž moc nemohl pronikat po lajně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele