Eto’o se zastal Henryho

09.11.2007, 20:28
Aktuality
Španělský tisk neustále propírá formu Thierry Henryho, která je prý velmi kolísavá. Nicméně jeho momentálně zraněný spoluhráč Samuel Eto’o se ho zastává a věří, že pro katalánský klub odvádí velmi dobrou práci.

Henry přitom nastřílel v Primera Division už pět branek a střelecky se prosadil také v utkání Champions League proti Rangers. Přesto se objevují názory, že to není ten Henry, na kterého byli zvyklí v Anglii.

"Nemyslím si, že hraje špatně. Vstřelil pět branek v jedenácti zápasech. Henry je nedostatečně respektovaný," tvrdí kamerunský útočník Samuel Eto’o.

Ten si zároveň myslí, že francouzský forvard nemůže podávat podobné výkony jako v Arsenalu z jediného důvodu – Barcelona hraje úplně jiným stylem.

"Barca není Arsenal a nehraje jako Arsenal. Naše fotbalová filozofie je velmi obtížná. Pokud lidé chtějí vidět Henryho z Arsenalu, měli by si nakoupit z tohoto anglického týmu všechny hráče. Zatím uvidí Henryho jako hráče Barcelony a jsem si jistý, že budou spokojeni," dodal.

Autor: Pavel Janega / feelfootball.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*

To je Samuela sympaticky ,ale podle me uz Henry nikdy nebude ten z Arsenalu

Reagovat
HOST*

Tak to uvidí jen čas,ale asi fakt nebude,přece jen vtom španělsku je to úplně o něčem jíném než v anglii

Reagovat
HOST*

podle me uvidime jineho henryho nez v arsenalu ale porad ho vsichni budou uznavat jako jednoho z nejlepsich utocniku na svete jen jehop styl hry se zmeni(prizpusobi se barcelonskemu)

Reagovat
HOST*M

Reagovat
HOST*Michal

no snad mas pravdu...

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*

No...už to nikdy nebude takovej borec....Arsenal hrál jen na něj...Barcelona hraje na všechny útočníky...když z Arsenalu odešel tak de vidět že všuchni hrajou na sebe navzájem tak že se daří...ale tím nechci shazovat Henryho..je to jeden z nej útočníků světa...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

ten smajl zboznujem..............hahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně se hraje sice jiným stylem,ale stále je to pan fotbalista. A plně se to prokáže.

Reagovat
HOST*

Stále je tu Henry, či je v Arsenale alebo v barce. Je to kanonier ktorého určite závidia barce viaceré kluby. každý tréner by ho určite chcel mať v klube. Henry si borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si Titi z těch idiotskejch novinářů nic nedělá. Musím přiznat, že jsem od něj čekal taky něco málo víc, ale nemá to lehký - počítalo se, že se bude rozkoukávat a on musel hned na plac a hned bejt prospěšnej a užitečnej, což je hodně těžký. Ale Titi to dle mě zvládá a těch 15 gólů za sezonu vklidu dá. Sice jsem od něj očekával tak o 30 % vyšší produktivitu, ale ještě není konec a může se ještě zlepšit a může to být on, kdo se bude smát poslední, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Já od něj čekám zlepšení, pořád na něm jde vidět, že se aklimatizovává.

Reagovat
HOST*tom

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně se domnívám, že bude podobný Henrymu z národního týmu Les Bleus, což vyplývá z herního stylu Barcy.

Reagovat
HOST*najmin

už to asi nebude ten henry, kterej běhával sám na golmana a dával placírkou k pravý tyči...

Reagovat
HOST*

To mas pravdu kolmice bum

Reagovat
HOST*Wazco

si myslim že je dost předčasný ho zatracovat,si musí hoch ještě zvyknout na styl hry fotbalu Barcy, na to že je tam první sezónu je to střelecky slušný, se stačí podívat jinou spoustu dobrejch útočníků, který se nedokázali adaptovat v nový soutěži...............ale jinak sem nečekal že pro Arsenal bude lepší že Henry odešel

Reagovat
HOST*

henry mě nasral kokot sem myslel že zustane u "kanonyru" a on de do te vyjebane barcelony doufam že jim letos realek ukaže gooooo real

Reagovat
HOST*

ty budes nejaky jeho verny fanusik

Reagovat
HOST*titi

ty ses kokot

Reagovat
HOST*johny

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Henry bude hrát na hrotu a né zleva a nebude se pléct Ronniemu, tak nám může být prospěšný ( i když jeho největší zbraň jsou protiútoky), ale i tak doufám, že se brzy vrátí Eto´o a bude místo Thierryho hrát v základu.

Reagovat
HOST*Crocy

Pro me je stale nejlepsi utocnik na svete,kdyz se podivate na jeho pohyby a jeho prihravky atd. tak se vam musi tajit dech.Nemuze za to ze Barca hraje jinym stylem,v Arsenalu se vic behalo a on si vic nabihal,tady dostane prihravku kdyz stoji a musi neco vymyslet no...az si zvykne tak to bude TITI jakeho zname.Jinak to ze nema formu je blbost...odehral asi 5,6 dobrejch zapasu..hodne dobrejch a 5 spatnejch,to znamena ze si jeste zvyka.Jinak ve Francouzske reprezentaci stale zari.Tak prosim nepopirejte jeho formu a dejte mu vic casu.Jak rika Arsene Wenger:Hrace bysme meli hodnotit az po pul roce nekdy v lednu,az se dostatecne adaptuje...

Reagovat
HOST*

Henry je nej utocniik sveta, Ronaldinho se o proti nemu muze jit zahrabat!!!

Reagovat
HOST*

hehry je a porad bude tak jako v arsenalu nevbo v barcelone je tio jeden z nejlepsich utocniku na svete a to co dokazal on dokazalo jen malo borcu¨!!!!pro me je to pan fotbalista a navzdy zustane!!!a pravda je v tom ze kdyz byl hebry v arsenalu vsichni hrali na nej v barse se tak nehraje ale davat goly bude i tak!!je to super hrac

Reagovat
HOST*Thierry Henry

Každý ho kritizuje že nemá forma ale je třeba si uvědomit že není frajeřina dávat goly když je forma,ale dávat goly když forma není a to Henry dává tak co z toho plyne?Že je Titi nejlepší!!!!!!Forever Titi!!!!!!!!!!!!!!!§§§

Reagovat
smazaný uživatel

je to pan fotbalista,juen si vete arsenal,to bylo neco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele