ETO'O: BYLY TO DLOUHÉ MĚSÍCE

05.02.2007, 10:15
Aktuality
Navrátilec do sestavy FC Barcelony Samuel Eto'o potvrdil na tiskové konferenci po ligovém utkání s Osasunou, že poslední čtyři měsíce, které promarodil, byly opravdu dlouhé.

Kamerunský ostrostřelec se ve včerejším ligovém utkání proti Osasuně Pamploně objevil na fotbalových trávnících poprvé po dlouhých čtyřech měsících, když nahradil portugalského středopolaře Deca. "Tyto měsíce byly velmi dlouhé," řekl Samuel Eto'o.

Nejlepší střelec minulého ročníku La Ligy dobře ví, že bude hodně těžké, aby se vrátil do své staré dobré formy. "Může dokonce trvat rok, než se mi obnoví sval v noze, jaký jsem měl předtím," řekl upřímně. "Ale to neznamená, že nemůžu hrát dobře," uklidnil vzápětí fanoušky Barcy. "V Pamploně jsem se cítil dobře, protože je to krásný stadión a atmosféra je tam také fantastická."

Nakonec také přiznal, že navzdory tomu, že byl pro tento ligový duel povolán, nevěřil, že by hrál více jak poslední čtvrthodinu. "Očekával jsem, že budu hrát jen deset nebo patnáct minut, v závislosti na situaci během utkání."

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Messiáš

Jeste Messi a budu klidný

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zpátky!

Jinak nevím, za jak dlouho by se mohl dostat do své obvyklé formy, jeho hra je přeci jen z velké části založena na fyzické kondici. Ale když se na to podívám, tak i když se nedostane do úplné formy, při naší bídě v útoku by pro nás měl být hodně prospěšný...

Reagovat
smazaný uživatel

No s tou formou ( resp. fyzickou kondicí ) to je asi takhle ( vlastní zkušenost ) - stačí "pouhé" dva týdny intenzivní makačky ( 2x denně 1,5 hodiny ) a můžeme se bavit o slušné kondici. Samozřejmě to neplatí pro nějaký 120kg pudingy Etoo navíc má ale pořád nějakej svalovej základ a může tomu dát i víc času ( to už je ovšem zbytečné ). S herní formou je to samozřejmě něco jiného, na to se nedá odpovědět.

Reagovat
smazaný uživatel

"vlastní zkušenost"

Reagovat
HOST*samuel

Průměrný hráč

Reagovat
HOST*chorvat

svatá pravda, naprosto průměrný utočník

Reagovat
HOST*Tavo

Blbější názor jsem tady snad ještě nikdy neviděl... chlapci, vy inhalujete toluen, nebo jste tak blbý od přírody??

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone nefandim ani nemam etoa nejk v lasce ale prumerny hrac?chlapci divate se na fotbal?

Reagovat
HOST*

Kdo rozumí aspoň trošku fotbalu a pořádně ho sleduje,tak ví že se jen těžko může hledat lepší útočník než je Eto´o.

Reagovat
HOST*1860

tezko, ale de to...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že by to až takový problém být neměl...

Reagovat
HOST*antimadrista

Eto'o je náš spasitel !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele