Essien mimo hru na půl roku?

09.09.2008, 12:40
Aktuality
Zaujalo nás
Velice špatné zprávy kolují kolem zranění Michaela Essiena, jenž si v reprezentačním utkání poranil vazy v koleni a může chybět až půl roku. První zprávy sice hovořily maximálně o čtyřech týdnech, jenomže podrobnější vyšetření odhalilo vážnost zranění, nyní se již jen čeká na potvrzení diagnózy.

Ghanský reprezentant si nepříjemné zranění přivodil v kvalifikačním duelu s Libyí, kdy musel ještě v prvním poločase opustit hřiště a následně byl převezen do nemocnice. Lékaři u Essiena údajně objevili vážné poranění křížového vazu a 25letý záložník kvůli tomu může přijít o velkou část letošní sezony.

Noční můra, která Chelsea prohání poslední sezony, tak zdaleka nekončí. Zranění londýnský klub potkávají takřka na každém kroku a absence klíčového hráče, jakým Essien bezesporu je, může mít neblahý vliv v bojích o trofeje.

Na adresu svého klienta se vyjádřil také hráčův agent Fabien Piveteau: "Bohužel, zprávy nejsou nikterak dobré. Jedná se o závažný problém. Michael při souboji inkasoval tvrdou ránu do kolene. Neznám sice detaily, ale myslím si, že to není dobré."

Pokud se nejhorší zprávy potvrdí, pro Chelsea nastává velký problém. Nahradit Essiena totiž nebude jednoduchý úkol, i když na postu defenzivního záložníka se v první utkání sezony proti Portsmouthu dobře uvedl John Obi Mikel.

"Nejprve jsem si myslel, že to není nic vážného. Pak jsem ale dopadl na trávník a kolenem mi projela nepříjemná bolest. Bohužel, takové věci se ve fotbale stávají," řekl Essien těsně po inkriminovaném zákroku. To ale určitě nevěděl, jak dlouhá pauza ho může čekat.

Autor: Ondřej Holzman / telegraph.co.ul

Komentáře (174)

Přidat komentář
terry

Ach jo Ale věřím, že ho Mikel nahradí. Teďka to stejně Essienovi moc nešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže už nemáme nikoho,kdo by byl náhradníkem - pokud se nedejbože někdo další zraní,tak už jen dávat do zálohy juniory nebo Belletiho...

Reagovat
terry

Jasně no.. Zranění nás prostě jen tak neopustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má někdy období, kdy má problémy...takže to "nás" si tak můžeš strčit někam....Kdyby takhle brečel každý, tak by se na to musel vytvořit nějaký utěšovaní web.

Reagovat
smazaný uživatel

My to máme každoročně - vždy se nám zranují hráči na jednom postu Letos záloha,loni útok,předloni obrana... To je tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle problémy má i Spurs, Goons, Newcastle, WHU, ManU.....A kdo tu pořád jen brečí? Goons a Chav$ki...mě to přijde trapné

Reagovat
herbage

WestHam ani Newcastle tu nemá skoro žádné fandy a stejně jako Spurs se plácají ve středu tabulky, takže si nemají ani na co stěžovat. Chelsea Manchester mají velmi široké kádry a ta zranění nejsou plošná či dlouhodobá. Arsenalu se zranilo ke konci sezony až 5hráčů základu a tobyl s jejich úzkým kádrem rozhodující faktor, proč prohráli souboj o titul. Nechci se na to vymlouvat, zkrátka to nevyšlo, ale Arsenal spolu s WestHamem byli loni nejpostiženější celky co se zranění týče.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je sanca pre stocha sa dostat aspon na striedacku a tymu...drzme mu palce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je prostě fotbal. Je to smůla, ale s tím se každý musí smířit. Spurs ze začátku sezóny měli 7 obránců v tahu a i díky tomu ta sezóna dopadla jako dopadla. Ale to beru jako realitu. Nějaké brečení nikomu nepomůže....Chápu, že nejvíc fandů mají týmy z big4, takže se najde někdo, kdo si rád pobrečí. Taky nikoho nechci házet do jednoho pytle. Ale týmy z big4 by měli brečet nejméně, protože za sezónu nasbírají dost bodu díky rozhodčím. A o tom brečení nemluvím jen jako o fanoušcích, ale i celkově o klubech.

Reagovat
herbage

S těmi rozhodčími nevím, Arsenal teda zrovna dvakrát netlačí, spíš naopak, ale Wenger zas tolik nebrečí. V podstatě jen reagoval na velmi smolný průběh sezóny, protože ten konec byl hodně smolný a hráči se trošku sesypali. Nadává se třeba i na to, že si Arsenal stěžoval an terén ve Wiganu, ale chtěl bych vidět fandy Manchestru, kdyby na takovém oraništi přili v posledním kole o titul a ten vyhrála Chelsea. Zkrátka sezónu ovlivňuje mnoho faktorů a nevyhrává jen ten nejlepší, ale často ten nejšťastnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni si pamatujeme Wengera v dobách, kdy se mu nedařilo. Ten byl směšnější než SAF. A to je co říct....Sezóna je dlouhá. Samozřejmě ligu kolikrát vyhraje ten šťastnější, ale to je prostě fotbal. Pro mě je dost šťastné, když tým vyhraje díky nastavení. A to je právě hra Arsenalu. Chelski zas hraje antifotbal, ale pak dá gól z 30 metrů a rozhodne

Reagovat
herbage

Arsenal často dával góly až v závěrech zápasů, ale nejde říci že nezaslouženě, většinou to bylo jen vyústěný drtivého tlaku. Co se týče proměnování šancí, tak tam měl Arsenal spíš smůlu či to nazvat nemohoucností hráčů, to je jedno.

Reagovat
fantomas

"Pro mě je dost šťastné, když tým vyhraje díky nastavení. A to je právě hra Arsenalu."

Prosim vás, pánové, vaše debata mě vážně dojímá. Pro Herbageho - Na zranění se opravdu vymlouvat nemužem, je to jen chyba Wengera, že se spokojí s tak uzkym kadrem. Nehledě na to, že máme v týmu lazary Rosického, Persieho a Nasriho, kteří prostě budou každou sezonu minimálně dvakrát na marodce, to je víceméně předem dáno.

Pro Aarona - Žvásty, že góly Gunners v nastavení (kterých zase neni taková kopa, abys tu musel bulet nebo konstatovat takový pitomosti ) jsou štastné, si nechej od cesty.

Reagovat
herbage

Já se na zranění nevymlouvám, jen konstatuji, že jsme jich loni měli spolu s WestHamem nejvíce. To že je to u některých hráčů chronický problém je věc jiná(přidal bych tam ještě Diabyho). Mně už je to celkem jedno, jak se Arsenal umístí. to že nebude hrát o titul už jsem jaksi vstřebal, hlavně ať hrajou pěknej rychlej kombinační fotbal a na nic si stěžovat nebudu. Jenže vypadá to, že ani tohle se nesplní.

Reagovat
fantomas

Jestli si jen konstatoval, tak dobrá, ale to je přece známá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přímo v nastavení ne, ale ke konci zápasu dost ;)...nicméně, tohle jsem nechtěl řešit. Tím jsem chtěl jen říct, že týmy z big4 se na nějakou smůlu nemůžou vymlouvat. Kdyby neexistovali gloryhunteři, tak by pak tady mohl plakat každý. A má to smysl? Ne, nemá...

Reagovat
fantomas

Totéž tvrdím i já, jen se mi opravdu nelíbily tvoje narážky na naše goly v závěrech zápasů, které jsou jak správně tvrdí Herbage spíše vyustením našeho tlaku, trvajícího takřka po celou dobu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal? West-Ham možná... Ovšem z týmů včele tabulky měla Chelsea přes zimu pár týdnů víc jak 11 hráčů mimo a že to byli hráči jako Čech, Drogba, Essien, Lampard, Terry, Mikel, Kalou, Ševčenko....Ballack měl potom, co půlroku chyběl zdravotní taky menší potíže.... SWP musel hrát playmakera...(jednu dobu hrála záloha Sidwell, SWP, Makeléle a na hrotu Pizarro) Ten Arsenal zkrátka neukecáš ;-) Nechci se vymlouvat, osobně se na to ani nevymlouvám, protože jsme paradoxně měli velmi slušné výsledky a narozdíl od Goonerů diametrálně odlišnou šířku kádru. Avšak ta zranění jsou v případě Chelsea holý fakt...

Tady jenom pro zajímavost kdo z důležitých hráčů odehrál loni kolik zápasů v PL (z celkového počtu 38 zápasů):

Čech – 26

A.Cole – 26

Carvalho - 21

Terry – 23

Ballack – 18

Lampard – 24

Essien – 27

Makeléle – 18

Drogba – 19

Joe Cole – 33

Malouda – 21

…to je celá základní sestava z finále CL, kdy byli všichni hráči OK. Nutno podotknout, že zranění většinou nepřicházela po jednom a když se zranil Čech, zranil se i jeho náhradník Cudicini, když byl Essien na APN, byla na APN i náhrada za něj Mikel… Když se zranil Drogba, zranila se i náhrada za něj Ševčenko… o zranění Ashleyho a současných absencích Bridge nemluvě…

Reagovat
herbage

Máto dostatečně široký kádr, aby jste se s tím popasovali, kdeto Arsenal cítí každou absenci, je to jejich chyba, ale nesrovnával bych. Jinak hodně vaše absence zkreslil africký šampionát a třeba takový Malouda hrál málo zápasů kvůli špatným výkonům.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda opravdu seděl kvůli špatným výkonům, ale nutno podotknout, že se taky potýkal se zdravotními problémy (což zpomalilo jeho adaptaci a ztratil základní sestavu). Nicméně potíž byla v tom, že se zraňovali klíčoví hráči, kteří hru Chelsea táhli, kdežto hráči na levém křídle a RB, což byli neslabší články naší hry, byli relativně OK... Ačkoli i Malouda s Kalouem absentovali... Souhlasím, že pro objektivnost by bylo nejlepší Maloudu vynechat, ale zkrátka jsem napsal sestavu finále LM, což jeden z pár zápasů, kdy měla CFC k dispozici všechny hráče (a že by se ty zápasy dali spočítat na prstech jedné ruky).

Reagovat
herbage

Uznávám, že jste měli na zranění smůlu, ale máte neobyčejně silný a široký kádr, Arsenal 13, 14 hráčů, kteří mají na to hrát základ a zbytek výkonnostně velmi špatný a celkově jsou ti mladíčci labilní. Vy jste měli třeba zraněného Ballacka, věděli jste kdy se vrátí, mohli jste si sehnat v létě náhradu, v zimě místo počítané absence Drogby přišel Anelka atd. Na to Arsenal nemá prostředky a dává spíš šanci mladíčkům. Když se zranil někdo z trojice Rosa, Hleb, Fabregas, tak hra byla hned poloviční. V útoku jen 3kvalitní šůteři a dva hned zranění. Jediné co se drželo byla obrana, ale během afrického šampionátu držela na vlásku. A v závěru sezony už to byla smůla nadruhou, protože se přidal Sagna s Flaminim. V průběhu sezóny ještě marodi Fabregas, Diaby, Touré, Djourou + výše jemonovaní. Při šířce kádru Arsenalu katasrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal na to prostředky má,jen je nechce dát - to je jejich věc... Pak se nesmí divit,že prostě nemá kdo nahradit ty hráče... Kdyby dal prachy na hráče a nešetřil,mají stejně široký kádr... Takže výmluva na ne dost široký kádr jsou pasé...

Reagovat
herbage

Tomu se říká koncepce, ale to ty asi nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin,pokud něco dělám koncepčně,pak se na tu koncepci nemůžu vymlouvat... Mají 12-13 dobrých hráčů,protože si to tak zvolili. Navíc známe,jak je na tom Rosa a RvP se zdravím Tohle je selhání vlastního systému a nemůžeš se vymlouvat na neširoký kádr,když ses k němu sám rozhodl bez jakýchkoliv vnějších vlivů - majitel sám řekl,že pokud Wenger bude chtít,peníze dostane

Reagovat
fantomas

Krom toho Arsenal neni zrovna ideální případ koncepčně pracujícího klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce tam je,ale na co,když stejně se pak na ní vymlouvá... Sám si Wenger zvolil,že bude sázet na mladíky...

Reagovat
fantomas

Koncepce znamená výchova vlastních mladíku, nebo aspon tak ji chápu já.

Reagovat
herbage

Koncepce je zapracovávání jakýchkoliv mladíků, určitý herná styl, propracované taktika, kam se hráči zapracovávají a jsou vybíráni tak, aby se do té koncepce hodili, ne že přijde Shevchenko a poserte se, mění se systém. V tomto olhedu si na Arsenal stěžovat nemohu a výběr posil je velmi dobrý.

Reagovat
fantomas

Dobrá, ale na svou akademii by se v tomto nemělo zapomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady potíš za hovadiny herbage? Týmy, které nehrajou o titul si v případě zranění svých klíčových hráčů nemají na co stěžovat? Ses posral ne?....anebo to je nějaká ta vaše gunneří logika, které normální lidi už nerozumí?

Reagovat
herbage

Klid, bylo myšleno tak, že je rozdíl, když má deset zraněných hráčů WestHam či Arsenal. WestHam stejně neměl žádné ambice a mohl maximálně vybojovat UEFU, kohouti na tom mohli být lépe, ale stejně vyhráli Carling Cup a na LM to prostě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horší zpráva nemohla přijít... Essien mimo na půl roku,Ballack zraněnej... Nejenže se zraní můj nejoblíbenější hráč,ale navíc na půl roku a na postě,kde máme momentálně na 3 posty 3 hráče..

Reagovat
terry

Aspoň se snad ale bude hrát konečně na klasickýho DMF, protože to co hrál zatím letos Essien se tomu moc nepodobalo.. Pokud bude hrát Mikel DMF, bude větší prostor pro dvojici Lampard-Deco. Ale doufám, že se co nejrychleji vrátí Ballack.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je,kdo bude Mikelovi krýt záda? Woods? Nebo tam bude Belleti?

Reagovat
smazaný uživatel

Cork

Reagovat
smazaný uživatel

Si ty dva pořád pletu... Až začne škola tak si konečně pořídím chelsea TV at můžu sledovat konečně i tu juniorku

Reagovat
smazaný uživatel

...škoda že to nejde přes sateli, protože stovka měsíčně za to, že budu moct sledovat zápasy s datovým tokem 300 kbps mi opravdu nestojí.....

Reagovat
smazaný uživatel

...ale může naskočit i Bosingwa, vždyť je přece přeškolený DMF a na pravém beku Ivanovič Ty šance pro mladíky jsou asi tím jediným pozitivem, co by tohle mohlo přinést, ačkoli se obávám, že se jich přesto nedočkáme. Nicméně stejně zastávám názor, že se v současné době zranil podle aktuální formy až ten horší defenzivní štít.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,Mikel momentálně nehraje vůbec špatně - až se divím Doufám,že se v budoucnu dočkáme těch dvou vedle sebe a ne jen jako alternativ na střídání

Reagovat
smazaný uživatel

tak to stve aj mna.aj ked fandim asi najvecsiemu rivalovi manutd,vzdy som essienovi fandil-len ked hralprotimanutd,tak nie je radost sa divat na hraca,ktory moze hrat na ktoromkolvek poste v obrane a zalohe.najviac sa ale tesim,ked hra defenzivneho zaloznika.mat tak jeho kondicku.dufam,ze sa vrati coskoro,lebo je fakt kurevsky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska strata

dufam ze da skorej dokopy ...ted len zacne peklo.... miesto skveleho Essiena bude hrat pol roka Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Mikela rád nemám,on se hodně zlepšil a nehraje špatně... Klidně může být oporou... Spíš bych se bál dalšího zranění,kdyby to odnesl Deco nebo Mikel tak je neřešitelný problem... Navíc před zápasem s MU,kdy se bude muset hrát s tím nejlepším,co dokážeme vyštourat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dolezity zapas... ja Mikela nemam vobec rad .... zbytocne sa nechaval vylucovat a obavam sa ze sa toho nezbavi,navyse jeho hra sa mi vobec nepaci ...neviem ja ho nemozem ... Essien je extratriedy...zial takychto hracov vela nikdy neni noo ostava verit ze Ballack sa da dokopy a nikto sa nezrani,lebo ak sa pretiahne zranenie Ballacka,Essien je uz von a este by sa nekto pridal tak mame zalohu v zadku .... verim ze aj tak to tim nezlomi a ostanu aj nadalej na prvom mieste v tabulke ... c´mon Blues ...

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho vyroste,potřebuje hrát a pokud je fakt,že to má Essien na půl roku,tak za tu dobu se vyhraje neskutečně vysoko... Nemám ho rád,ale zlepšuje se až neuvěřitelně rychle,tohle by mu mělo jen pomoct...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel by som si to ale vkladam do neho velke nadeje....inu moznost momentalne nemame ... i ked ani Belleti nehral zle proti Spurs.... takze v celku dobre ze ostal

Reagovat
smazaný uživatel

Mraky se stahují nad Stamfordem

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepadneme doma,to by byla další rána pro psychiku...

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

No a že máme na každý post 2 hráče? Nám se za poslední 2 roky stala stejná situace jako tvému Getafe 2x,tak neplácej kraviny,když víš velký h****

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze ty si neskutocny odbornik

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mi to slušně nandal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako ty mne v predchadzajucom prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,já ti to nandal víc... Já použil argumenty,ty bohužel už žádné nemáš,tak kolem sebe nekopej a zmiz Ale vzhledem ke kvalitě tvých příspěvků vidím,že diskuze by pokračovala ještě dost dlouho,tak si radši skočím na oběd

Reagovat
smazaný uživatel

ved mate zranenych 2 hracov zo stredovej formacie z 8 preboha. plus tam vedia vyuzit min. 2 hracov z obrany na tento post, tak neviem, co places ako male decko hned v druhom prispevku.

ine kluby maju menej kvalitnych hracov, menej penazi a ked tam im vypadne niekto, tak to urcite pocitia viac ako vy . a nemaju nahradu v podobe dalsieho svetoveho hraca. keby mali takeho fanusika ako si ty, ta to by si zaplavy narobil

Reagovat
Deywid

chlapče nájdi si babu...

Reagovat
smazaný uživatel

babika si ty

Reagovat
Deywid

keď myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

1)Nikde jsem tu nebrečel

2)Kde jsi sebral 8 hráčů středové formace by mě zajímalo... Je tu 5 hráčů na 3 posty ve středu pole a 2 z těch pěti jsou zranění... Pokud chceš,budu jmenovat: Deco,Ballack,Lamps,Mikel,Essien. Nikdo další uprostřed nehraje. Pokud do toho chceš brát křídla,pak máš 5 postů a na ně 5+2 hráče(Malouda,J.Cole) - což není ani zdaleka zdvojené.

3)Na co nám jsou peníze po skončení přestupového období,to by mě zajímalo

Než se začneš hádat,fakt by to chtělo něco vědět

Reagovat
smazaný uživatel

1.pozri sa na tvoj druhy prispevok k tomuto clanku, spolu sa tam k tebe pridal este jeden fanda a dokonca uz tam ste dostali reakciu

2. na stred pola viete vyuzit min. dvoch hracov z obrany, dokonca na tom poste hral belletti zapas proti spurs. cize spolu mate do zalohy vyuzitelnych 10 hracov na 5 postov ako hovoris. ved mate dost pestry kader, tak nechapem , co sa tu hned vsetkeho bojite.

3. hadat som sa urcite nechcel, len plackov co ronia krokodilie slzy ozaj nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč tu pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj příspěvek měl zvěstovat,jak jsme na tom špatně? To bych psal o zranění Didijéra,absenci formy u křídel a Lampse a smůle ve střelbě... Pokud tohle považuješ za brekot,asi jsi neviděl vyjádření Wengera nebo SAFa...

2 hráče z obrany? Teoreticky by byl využitelný Belleti,který tam hrál jeden zápas a Ivanovič,který tam zahrál jeden poločas na začátku přípravy...

Blíže k brečení mají tvoje příspěvky,kde pořád říkáš,jak tu každej brečí a jak si stěžujeme...

Reagovat
fantomas

Ještě Belleti.

Reagovat
smazaný uživatel

Belleti na středu odehrál za půl roku jeden zápas a byl koupen jako RB... To můžu rovnou říct,že křídla máme v pohodě,protože tam může hrát Essien(který na křídle jeden zápas odehrál)

Reagovat
fantomas

Jenže tady je duležité to, že Belleti ten jeden zápas odehrál daleko lépe jak ortodoxní středák Essien a Lamps.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych bral jako důležitější faktor to,kde normálně hraje... Protože Essien taky hrál na křídle lépe než Kalou a Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive jedno podařené utkání z něj nedělá středového záložníka...

Reagovat
fantomas

Nedělá, ale dá se s ním na tento post počítat. Přišel nový trenér a třeba ho nehodlá stavět na pravej kraj obrany. Zná ho ještě z pusobení v Brazílii a co ty víš, třeba tam hrál středáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,dá se o něm teoreticky uvažovat jako o středním záložníkovi - stejně tak i Ivanovič,ale nakolik tam můžou hrát,to se neví... Ano,může tam hrát- ale je to stejná alternativa jako kdybys tam pasoval juniora,protože nevíš,nakolik bude dobrý...Jako křídlo můžeš brát třeba Decoa - ale pak bude chybět uprostřed...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale hrdina... ať pláčou ti co fandí Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty trepalek.... ja som to nespomenul, lebo fandim getafe, ale preto, ze aj ine kluby maju problem a dokonca mozno vacsi ako cfc , ktora fakt nema nudzu o hracsku kvalitu a kvantitu. a vypadne vam jeden hrac a uz sa trasiete o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady se o nikdo o nic netřásl. Spíš si všichni posteskli, protože hráčů jako Essien neběhá zrovna moc. A Essien měl a má v Chelsea poslední roky důležitou roli. Nejuniverzálnější fotbalista a ještě k tomu pomalu nejkvalitnější z celé Chelsea. To je jakoby Inter přišel o Cambiassa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš,co mluvíš - pokud se mrkneš na komentáře,tak tohohle hráče snad nejde nemít rád Prostě je to hráč obrovských kvalit,univerzál,navíc se nechová jako nějaká podělaná superhvězda... Když se tu koukneš,je to líto goonerovi,realistovi,interistovi... To něco říká

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nenapisal nikde, ze mi to nie je luto, citaj pozorne. chcel som len poukazat nato, ze klub akym je cfc sa predsa nemoze zosypat ked im vypadne jeden - dvaja hraci zo zalohy. len tak nejako ste sa tu zosypali vy...

liverpoolu nebude hrat proti man utd. zrejme torres ani gerrard a nikoho som tu nevidel plakat jak vas nad stratou essiena

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně moc to dramatizuješ... 4-5 přispěvatelů vyjádřili lítost a ty z toho děláš jakoby tu bylo 100 přspěvků...

Reagovat
j_mrazik

Že se s ním vůbec bavíte... To je jako do dubu. On se chce prostě jenom dohadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jses borec

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Gerrard i Torres je za chvíli zpět, Essiena člověk na hřišti neuvidí, pokud se naplní zvěsti, půl roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Essiena mám rád dokonce i já a to Chelsea vážně nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu fans Chelsea chtěli zapracovávat odchovance, tak s tím můžou začít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona momentálně jiná možnost není,pokud ovšem uprostřed nebude hrát Belleti... Tohle by ale mohlo otevřít prostor Corkovi a Woodsovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Juliano a Ivanovic su ale jedna z moznosti v pripade krizy....

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je,že ted můžeme zapracovávat hráče na postu,kde to není potřeba... Máme tam 25letého Essiena a 22letého Mikela,spíš by byla potřeba zapracovat nějakého tvořivějšího hráče uprostřed místo Lampse a Ballacka,popřípadě konečně Sinclaira na křídlo,popřípadě Stocha jako náhradníka za Decoa...

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna najslabsi post utok ... ak je Didier out sme vp... takze ja bych zapracoval utocnika.... Di Santa.... resp predal Anelku a kupil miesto neho nekoho schopneho ....ale so Stochom,Sinclairom,Paim a Di Santom suhlas...ti patri do Acka !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude záloha pracovat tak jak má,tak je útok v pohodě... Jedinou slabinou je křídlo,kde Malouda nic moc nehraje,spíš toho záložníka(což při 4-3-3 nepotřebujeme.. )

Ohledně zapracovávání jsem myslel v záloze kvůli věku,za 2-3 roky nebude mít Ballack na základ,Lamps na něj nemá už teď a o Decovi můžeme jen spekulovat...

Reagovat
smazaný uživatel

jj zaloha o 3 roky bude rozpadnuta cela ..... a s kridlom maximalny suhlas....Malouda bol obrovsky omyl,absolutne na to nema...po pravde preto chcem aby zapracovali Sinclaira ... lebo jedine poriadne kridlo je Joe a aj ten je momentalne bez formy ... dufam ze si ju prinesie spat z repre

Reagovat
smazaný uživatel

len neviem ci na post DM nekoho mame v time .... iba Mikela...na kolko Maka sa vratil do PSG a Essien zraneny.... ak sa zrani nedaj boze aj Mikel tak to by bolo vp ale k tomu nepride.... !!

Reagovat
j_mrazik

Tak asi se tu všichni shodneme, že je to velká škoda, že ho delší dobu nebudeme moct vidět na hřišti (i když fandim Arsenalu). Ale aspoň můžete najít mladíky, kteří to zacelí. Určitě se tam někdo najde. Nedá mi to neříct, ale kdybyste tímto způsobem našli aspoň jednoho hráče z B-týmu, tak máte aspoň jeden argument, že jste si někoho "vychovali". Bez zranění Vieiry by se třeba nenašel Fabregas. Často platí: Všechno špatné je pro něco dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda pro Chelsea ze pustili Sidwella ted by se jim hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

blbost beztak zase kecaji nevěřím tomu

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

hh, myslíš že si to přeloží?

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla. Ale aspoň bude mít Mikel šanci dokázat,že nepřišel nazdařbůh. Hlavně,aby se v příštím zápase nezranil nebo nedostal ČK na 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel to podle mě sám nezvládne.Chtělo by to přivést okamžitě nějakého prověřeného hráče. A vzhledem k tomu že není přestupové období připadá v úvahu jen jeden a to další Ghaňan bez angažmá Stephen Appiah. Je to defenzivní záložník,typově podobný jako Essien,s obrovským fyzickým fondem a výbornou střelou.

Reagovat
smazaný uživatel

A za půl roku až se Essien vrátí budeme mít post ztrojený... Geniální

Reagovat
smazaný uživatel

A máš lepší řešení? Nebo to snad chceš všechno nechat na John Obi "magorovi",u kterýho nevíš jak mu šibne v ukli? A na Corkovi s Woodem,kteří neodehráli v Pl a Lize Mistrů ani sekundu?

Reagovat
smazaný uživatel

Magor se nečekaně zklidnil,letos hrál stejně dobře jako Essien... Řešení? Bude hrát Mikel a k němu jako náhrada Cork,který měl šanci dostat už dříve..Popřípadě se bude hrát bez typického DM s Ballackem,nebo s někým jiným - zaskočí Ivanovič,který je taky univerzál... Dokud bude zraněnej jen Essien,tak se to zachránit dá a není třeba přeplácet se s někým o Appiaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Mít 3 Afričany na jeden post? Trochu uhozené,nemyslíš? Nehledě na to,že se dobře dokážu vzít do role Obiho,který by si řekl,že teď při zranění Bizona má šanci vzít šanci za pačesy a najednou si vedení přivede dalšího Afričana a posadí ho na lávku. To by bylo dost slušné hození klacků pod nohy. A navíc v případě zranění Mikela,či eventuelním karetním trestu může na DM hrát Ballack(který tam dle mě umí zahrát výborně,protože na to má skvělé parametry anebo Branislav. To znamená,že i při zranění essiena máme na tento post dva už relativně zkušené hráče s velkým příslibem a mnoha složitými ostříleného borce plus další mazák Belletti. A to nemluvím o výše zmíněných mladících,jako je Cork,Grant,Bridcutt...Říkám,podepsání Appiaha je naprosto nekoncepční tah,úplně mimo mísu. Ohledně podepsání podobně kvalitního volného křídla bych řekl jasně,ale tady? Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

*složitými zápasy ostříleného,pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak,Appiah je pro nás úplně od věci...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

no doufám že se to nepotvrdí ale chelsea má stejně dorbý hráče takže ho dokáže klidně nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro bizona,at se uzdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden scum - dokonce tamní redaktor, na www.chelsea-fc.cz před zápasem s Tottenhamem si hodně přál aby po tom zápase Ledley KIng byl půl roku zraněný.......takže tady máš ty své kyselé hrozny pavelkrenku...

Reagovat
fantomas

Tak to je ale odporný v tom případě. To bych nepřál ani svému uhlavnímu nepříteli, tedy jakémukoliv Kohoutovi.

Reagovat
smazaný uživatel

scumové to ale mají jinak....

Reagovat
fantomas

Zrovna pavelkrenek se mi tak ani nejevil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nepřát Ledleymu plné zdraví,jeden z mála,komu u vás fandím.

Reagovat
fantomas

Jojo, je to sympaťák. Pak ještě Steed, kterej už ale prchnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je to sympaťák. Pak ještě Keano, kterej už ale prchnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tainio byl taky v pohodě...

Reagovat
fantomas

A jak já miloval Chimbondu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul taky nebyl špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vzdycky miloval Robinsona. Toho taky taky zly Rámos vystrnadil a privedl si misto nej jizana, ktery vubec nemuze chapat rivalitu mezi Arsenalem. To je strasny, co se s tim Tottenhamem deje, takovy tradicni klub to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se dalo říci i o Arsenalu a Liverpoolu,navíc tam to je patrně horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak... Všichni dobří fotbalisti odešli...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Opičáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi tomu nechce věřit,spíš si bruce přibarvil...

Vidím to na větu: ´´ V zápase se objeví Ledley King... Ani bych se nedivil,kdyby se v zápase na půl roku zranil,nebylo by to poprvé´´

Reagovat
smazaný uživatel

dej tu odkaz na ten článek, bo se na tom vašem webu neumím orientovat a nemůžu to preview najít----

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím,jakej to byl článek... Spíš tipuju,co mohl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to bruce řekl. Preview k zápasu CFC,Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to najdi sám,když jsi tak chytrej Těch zápasů je několik do sezony,jak mám vědět,kterej to je(jestli tam ještě někde vůbec je.. )

Reagovat
smazaný uživatel

Jak,několik zápasů do sezony? Teď nevím,v čem je problém,bruce chce pouze odkaz na preview posledního zápasu CFC-Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl posledního... Jak mám vědět kterej... A proč to mám hledat já,řekněte si Terrymu,je to jeho web...

Reagovat
smazaný uživatel

No,já nevím,mě teda nic jiného nenapadlo,než že myslel ten poslední aktuální zápas,protože se mi nezdá,,že tu bruce třeba po půl roce jen tak plácne do větru,že někdo,něco tehdy napsal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak netipuj co napsal a najdi na vašem webu preview zápasu s Tottenhamem - tam to je přesně, krenek prostě ujel a bude se z toho dlouho dostávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon řekni,kterej zápas - cup,liga - jaro/podzim,letos/loni...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

´´Zrovna to s tím Kingem bylo přesně Brucovo vyjádření, jenom jsem zaměnil Terryho za Kinga...´´ Mě se zdálo,že to na něj nepasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele, já jsem nikdy nepřál žádnému fotbalistovi zranění - nejsem scum.....to si jen nějaký scumík něco přimyslel a pak se snažil působit jako tvrdďáček, jenomže to je jen přibllblý scum, takže ta jeho snaha vyznívá trapně, neboli "křenkovitě"...

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu,že mi do toho nic není,ale neleze už i tobě slovo scum trochu na nervy? Já už mám trochu přescumováno.

Reagovat
smazaný uživatel

slovo scum je kratší než slovní spojení fotbalový idiot, proto ho používám.....navíc mnohem lépe vystihuje daný subjekt

Reagovat
smazaný uživatel

To ano,ale už se to naučili i ti tvoji ´´fotbaloví idioti´´...

Reagovat
smazaný uživatel

asi jn,když se tady nemůže nadávat sprostě česky

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo scum má především trochu jiný, širší význam a pokud by ho psal v souvislosti se mnou a uvažoval tebou zmiňovaný význam, byl bys mimo mísu. Tato diskuze prakticky vůbec neřeší fotbal, jako spíš morální postoje…

Reagovat
smazaný uživatel

A vždyť já taky ne. Myslíš, že bych mohl napsat něco takového po těch svých morálních kázáních na PL.cz ohledně respektu a uznávání soupeře a myslet to vážně? ...Tohle opravdu není můj styl... ti chytřejří vycítili ironii....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tě neznal,tak v tom ironii právě nevycítil Nezávislý pozorovatel,který tě nezná by to vzal jako agresivní útok

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to graficky špatně znázornil, to jsem bohužel viděl až po odeslání komentáře...

Reagovat
smazaný uživatel

grafická stránka s tím nemá absolutně co dělat......prostě jsi jen zescumovatěl, což se při pohledu na úroveň "běžných fans" Čukotky není čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

scumové Bruci neuznávají rivalitu..... jejich tři nejoblíbenější kluby jsou totiž Chelsea, Arsenal a Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, copak? Rány rozdávat to ano, ale přijímat ne? Nějak moc to Yidos sebralo. Věz, že píšeš věci v podobném duchu... Můžeš si za ten komentář vlastně sám .............alespoň víš, jaký to je. Možná by občas nebylo od věci si něco po sobě zpětně přečíst, myslím, že bys ses dobral daleko perlivějších spojení. Nutno podotknout, že ten odstavec v mém komentáři je pouze slabým odvarem... a musím říct, že ten tvůj kec ohledně Terryho zranění si sakra dobře pamatuji…. Sice už nevím, kde přesně jsem ho četl a je to pěknou dobu, ale tu scumovskou prasárnu, které si možná ve víru vášně nepřikládal význam, nelze zapomenout.

Jenom taková technická poznámka - Bruci, já nejsem žádný redaktor a nikdy jsem nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vzhledem k tomu, že je to jeden z nejdůležitějších zápasů v roce, nezbývá Scolarimu nic jiného, než si s těmi zmrdy pořádně pohrát. Představoval bych si podobný scénář jako loni proti Citizens plus zařídit Kingovi (pokud vůbec milý Ledley nastoupí) alespoň půlroční absenci a Berbatova se zbytkem týmu tou čočkou, co dostanou, ještě víc rozhádat. "

s tím Kingem jsi to prostě totálně posral a už s tím nic zpětně nenaděláš....

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně ty u mě a to nejen s Terrym Nestojím o tvou přízeň Yido.... už vůbec ne o přízeň projevů tvých naivních emocí a některých dětinských, zjednodušených, emotivních názorů a demagogických článků...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, scumík místo aby sklopil uši a omluvil se, tak tu ještě bude házet ramínkama......no, jak chceš krenku

Reagovat
smazaný uživatel

Za co bych se měl omlouvat?! Za ironii? ….Krom toho myslím, že je tady někdo jiný, kdo by se měl omlouvat mnohem více… Takže upřednostňuji prvně omluvu z tvé strany a garantuji, že pokud přijde, bude opětována.

Jinak musím uznat, že máš velmi zajímavý, osobitý styl. Jenom se obávám, že se z velké části jedná o pouhou stylizaci. Když jsem četl některé tebou zmiňované zdrobněliny, jak bys asi napsal ty, smíchy jsem málem poprskal monitor.

Nazývat mě scumem je ubohý výkřik do tmy chorobně emotivního člověka, který má červeno před očima, chápe zásadní filosofické otázky příliš jednoduše a jenž si tvrdohlavě stojí za svým názorem, místy neschopný přijímat cizí argumenty, skálopevně přesvědčený o své ve skutečnosti velmi relativní pravdě. Bruci, svět není černý a bílý, máme mnohem více barev... škoda, že se mnohé snažíš přehlížet (tedy alespoň se tak domnívám, v opačném případě si politování hodná osoba)…

Reagovat
smazaný uživatel

hm, já jsem krenku ten poslední kdo si myslí, že svět je černobílý................přehnaně emotivní rozhodně nejsem - jen si z vás - scumů, dělám prdel - kterou ty - jakožto chorobně emotivní scum s velmi zjednodušeným pohledem na svět a s dosud minimální životní zkušeností, nedokážeš pochopit.....jen doufám, že najdeš někoho kdo tě polituje.....já to krenku rozhodně nebudu, protože za toho Kinga ti to dám pořádně sežrat...

P..S. píšu to v naprostém klidu, ani u toho nemám krví podlité oči jak si jistě ve své naivitě představuješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tak tvé mnohé reakce nevyznívají.... Samozřejmě v některých tvých komentářích je prdel patrná, ale nečekal bych "prdel" zrovna k v této celkem vážné diskuzi. To není na místě... Jinak já nejsem příliš emotivní člověk (nebo alespoň se to domnívám)... tohle není moje vlastnost. Maximálně si dělám nápodobně prdel, i když v podstatně menším měřítku, než-li je tomu v tvém případě. Ve skutečnosti jsem téměř učebnicovým příkladem flegmatika a introverta, který své emoce nedává příliš najevo, diskuzi vnímám jenom jako takové zpestření, kvůli němuž se netřeba nervačit.

Nemůžu posoudit kvalitu svého pohledu na svět.... to je velmi relativní pojem.... Přirozeně se domnívám, že mě podceňuješ. Avšak opravdu opakuji nemůžu objektivně soudit.

Politování od nikoho, ani od tebe nečekám, já mám svou filosofii celkem ujasněnou, byť je to samozřejmě zase spekulativní…

Ten King byla přesně ta prdel, kterou si děláš ty, kombinovaná s parodií na několik tvých nepříliš šťastných příspěvků. Z mé filosofie jasně vyplývá, že jsem to nemohl myslet vážně a zrovna od tebe bych čekal, že po pár diskuzích se mnou tě to ani nenapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že ta parodie a ironie v tom tvém přispěvku nebyla poznat...........až někdo napíše, že si přeje aby tvá matka dostala rakovinu, tak jistě radostně pochopíš, že si ten člověk dělá tím přispěvkem prdel a že to je jen ironie a budeš si s ním nadále nezávazně plkat...

P.S. zrovna v této diskusi si prdel nedělám, protože jsi mně s tím Kingem nasral - tím nemyslím, že bys mně nějak vytočil, jen jsem si pro sebe suše řekl, "ten člověk je jen kus vola" - no a článek reflektující půlroční zranění vašeho Essiena mi přišel jako ta nejlepší platforma abych se zpětně vyjádřil k tomu tvému hloupému přání pro Kinga, takže to je z mé strany už asi vše....

Reagovat
smazaný uživatel

Neuváděj to zase do absurdna... ta parodie na některé tvoje výstupy byla ze zmiňovaného odstavce cítit. Krom toho se jednalo o pouhé hecování před derby, takže tvé přirovnání není příliš trefné. To by bylo asi i ode mne vše...

Reagovat
smazaný uživatel

za prvé - tu parodii jsi tam cítil jenom ty......za druhé - "pouhé" hecování před derby je něco zcela jiného než přát kapitánovi soupeře zranění na půl roku.............tím že neumíš přiznat svou chybu a obhajuješ neobhajitelné jen ukazuješ svou "úroveň"..............

Přání rakoviny tvé matce není v tomto kontextu žádná absurdita - je to tak postaveno záměrně - aby si i ten nejvíce sebestředný scum uvědomil co to je opravdová parodie a ironie.........

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám, že „pouhé“ hecování to nebylo, to jsem teď špatně napsal. Připouštím, že to byla celkem hardcore verze hecování. Nicméně tu parodii cítil každý, kdo mě trošku zná… Ovšem už jsem výše zmínil, bylo čistě mou chybou, že jsem to nenapsal tak, aby ji pochopili i ti, kteří o mně ví minimum, což byla bohužel asi velká část čitatelů mého komentáře.

Z logiky věci nemůžu přiznat chybu, o níž nejsem přesvědčen, že byla chybou. Byť v reálném životě je k tomu člověk nucen a říká se tomu taktnost, ovšem tou bych ve vztahu k Yidovi už jen z principu neměl příliš plýtvat… Krom toho Bruci sám kážeš vodu a piješ víno … možná i proto tě příliš v morálních otázkách nerespektuji…

Přát někomu rakovinu a zranění na půl roku rozhodně není hra na stejným hřišti, to dokonce není ani stejná liga, to je úplně jinej sport... a absurdita by to byla i pro toho „nejvíce sebestředného scuma,“ za nějž se přirozeně nepovažuji. Byť ješitnost je můj oblíbený opiát…

Nebylo to psáno, abych vyjádřil svůj názor, který je mimochodem na problematiku zranění Kinga zcela odlišný, ale prakticky především proto, abych se mohl bavit tvými přirozeně pobouřenými reakcemi, ovšem v kontextu mnohých tvých předchozích komentářů působících celkem srandovně. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavle, zbytočne mrháš energiu, bruce už raz taký je a iný nebude. Netreba z toho robiť vedu. Pochybujem, že sa tu najde niekto kto ho pokladá za morálnu autoritu. On by nou inak skutočne nepochybne bol, ak by sa dokázal odbremeniť toho elitárstva ktoré si pestuje a toho patentu na všetko. Body mu nepridáva ani správanie ktoré si označil otrepaným "vodu káže víno pije". Už viac krát sa stalo, že tu chrlil síru na všetky strany v jednej diskusii pričom v tom istom čase sa v druhej dovolával morálneho zadostiučinenia. Naopak, dost ma prekvapuje smer akým sa vedie táto vaša diskusia z tvojej strany. Bruce tu na Teba hádže neustále špinu a ty, ač píšeš že nie, sa príspevok ku príspevku dopracúvaš k nejakému ospravedlneniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v zásadních problémech si pořád stojím za svým...Vskutku nyní nemám potřebu Bruce nazývat scumem, trapáčkem nebo brucičkem a dělat ze sebe trotla.... jako to výše mnohokrát dělá on v souvislosti určitými urážkami. Krom toho nikdo nejsme bezchybní a já nemám problém uznat své chyby a špatné vlastnosti.... Bruce místy jenom tak naslepo uráží a popichuje.... je to spíš trapné, smutné a především naivní chovat se jako největší, bezchybný inteligent v diskuzi a ukazuje to vady v jeho EQ, nikoliv IQ, takže se reakcí na to zdráhám, snažím se držet linie diskuze a ignorovat tyto nepodstatné vložky...

Reagovat
smazaný uživatel

zásadní problém je chlapci jinde - já tady jen suše konstatoval, že krenek tím zraněním Essiena sklidil kyselé hrozny za své přání půlročního zranění pro Kinga........to že to krenek hází na nějakou nepochopenou parodii na mé nějaké komenty a nikým nepochopenou ironii a nedokáže se slušně omluvit (i když vysvětlil proč to nedokáže) už fakt není můj problém...............a krenek se zároven také nemůže divit, že člověka, který přeje zranění kapitánovi soupeře nazývám pravým jménem - tzn. scumem.....asi proto, že nechápu parodii a ironii. Omáčka kolem mně fakt příliš nezajímá. Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pro tebe to není omáčka, ale dost podstatné skutečnosti, které jednoduše tvrdohlavě, ignorantsky (tvými slovy „scumovsky“) odmítáš… Je to smutné, ale pak tady není opravdu o čem diskutovat, protože ty zkrátka nehodláš diskutovat a nehodláš si připustit fakta, které si (záměrně?) zkresluješ …

Nejsem pověrčivý člověk a mezi zraněním Essiena a mými příspěvky nevidím osobně žádnou souvislost. Vůbec je velmi odvážné (spíš naivní) to předpokládat.

Přeji hezký zbytek dne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já krenku s tebou nechtěl diskutovat......jen jsem konstatoval, že jsi sklidil své kyselé hrozny......to že máš potřebu obhajovat neobhajitelné není můj problém, stejně tak není můj problém, že nedokážeš vhodně pracovat s parodií a ironií.............

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ti nechce diskutovat, nezapojuj se do diskuzí a nech si svá moudra pro sebe... Já jsem byl naivně přesvěden, že pokud něco napíšeš do fóra, chceš se o tom automaticky bavit... Neobhajuji nic neobajitelného, to je jenom tvůj zjednodušený názor, k němuž si došel svým vnímáním, které se zdá být značně povrchní... Jinak parodie na některé tvé příspěvky myslím celkem povedená (ačkoli mohla být trošku lépe ohraničená), přesto má k některým tvým perlám ještě daleko Leč přirozeně budeš odporovat jako velká část obětí parodie...

Reagovat
smazaný uživatel

jsi krenku fakt jen kus vola.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přirozeně tě neznám.... pouze jsem napsal, jakým dojmem mnohdy působíš.... nehledej v tom nic osobního...

Reagovat
smazaný uživatel

"Představoval bych si podobný scénář jako loni proti Citizens plus zařídit Kingovi (pokud vůbec milý Ledley nastoupí) alespoň půlroční absenci a Berbatova se zbytkem týmu tou čočkou, co dostanou, ještě víc rozhádat." Myslím že Bruce myslí tohle...ale to mi na pavla nák nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí pokračovat ve čtení,komentář číslo 31

Reagovat
smazaný uživatel

byla by to citelná ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

velká stráta pro chelsea je to vyborný hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele