Eriksson: Rooney bude chybět

14.08.2007, 19:28
Aktuality
Anglie o víkendu přišla o jednoho ze svých klíčových mužů. V utkání proti Readingu se zranil útočník Manchesteru United Wayne Rooney, který utrpěl vlasovou zlomeninu levého chodidla a mimo hru bude minimálně dva měsíce...

"Nevím, o kolik zápasů za Anglii přijde, ale odhaduji, že Steve McClaren z toho rozhodně není nadšený. Je to velká, velká smůla," lituje Rooneyho zranění McClarenův předchůdce u kormidla Albionu Sven-Goran Eriksson.

"Je pravdou, že Anglie má řadu dalších kvalitních hráčů, ale v téhle zemi je jenom jeden Rooney. Jsou tam další kvalitní, ale Rooney je Rooney a to je ono," dodal Eriksson.

Rooney bude podle prvních informací mimo hru minimálně dva měsíce a je možné, že nebude k dispozici ani na jedno ze zbývajících pěti utkání o postup do Rakouska a Švýcarska. Anglii se tak ještě více komplikuje situace, v tabulce kvalifikační skupiny E je totiž v tuto chvíli za Chorvatskem, Izraelem a Ruskem až a nepostupové čtvrtá příčce.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*bistinko

Nikomu zranenie nezelam,ale aspon to bude s Chelsey vyrovnanejsie...

Reagovat
HOST*mtZz

myslim že chelsea je bez essiena víc než manchester bez rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim veci ... ale toto neni pravda ... rooney dela spoustu neviditelne prace ... je to bojovnik nevypusti zadny souboj .... a ManU je i bez Oleho a Sahy a kdyz ted prodali smudge tak mas 4 utocniky oproti minule sezone v haji ... ale je pravda ze koupili Carlose

Reagovat
HOST*

A Essien se jako rejpe v nose a cernou praci nedela?

Reagovat
smazaný uživatel

jop dela (uz z toho i zcernal co? ) ale Rooney je dle me dulezitejsi pro albion ... btw tamto byl joke nejsem rasista

Reagovat
HOST*

Essien byl loni zvolenej v Chelsea hracem roku a podle me opravnene. Rek bych, ze je daleko dulezitejsi nez JT nebo Lampard, mozna i nez Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale kdo je to JT? ... jinak drogba byl podle me dulezitejsi

Reagovat
plechi

JT je přezdívka mého šéfa... ale proč ten je tak důležitý pro čelsí, to teda nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to otazka nazoru ...

Reagovat
HOST*

Tak Alves v Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

I tady je cenzor?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele