ERIKSSON CHYSTÁ NÁVRAT

03.05.2007, 12:06
Aktuality
Sven-Göran Eriksson se v létě chce po roční pauze vrátit k trénování. Švédský kouč naposledy na loňském světovém šampionátu vedl Anglii, od té doby je bez práce. To se však brzy změní a Eriksson nevylučuje ani angažmá v Premier League...

"Jsem velmi tvrdohlavý, vezmu dobrou práci kdekoliv, klidně i v Anglii. Doufám, že příští sezónu již budu trénovat, protože fotbal miluji," prohlásil bývalý kouč římského Lazia a vůbec první cizinec, který kdy vedl anglický národní tým.

Po Erikssonovi v létě převzal úřad trenéra anglické reprezentace Steve McClaren. Švéd sice měl nabídky z nejrůznějších koutů světa, až do dnešního dne ale vyčkává. V zimě se hodně mluvilo o Marseille, před týdnem zase prosákly informace, že by se Eriksson mohl vrátit do Itálie a ujmout se kormidla Palerma.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak z tohohle člověka je mi na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

By se hodil do Chelsea.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele