Eredivisie - preview 17. kola

11.12.2009, 08:42, aktualizováno 13.12.2009, 08:48
Previews
Největší favoriti se představili v pátek a v sobotu, v neděli tak bude hlavním tématem záchrana. Z tohoto rámce vybočuje utkání pátého Utrechtu s Vitesse a problémy s udržením se nemá ani Heracles, který cestuje do Haagu. Sparta Rotterdam se střetne s Groningenem, Willem II hostí Rodu...
ADO Den Haag - Heracles Almelo  (neděle 14:30)
Heracles v letošní sezóně zatím skutečně válí. Drží se na jeho poměry neuvěřitelně vysoko a pokud si současnou formu udrží, může pomýšlet na účast v pohárové Evropě pro příští rok. V tomto kole by měl své konto opět navýšit o další tři body, jelikož hraje s trápícím se Haagem, který už zapomněl, jak vůbec chutná vítězství.

Za posledních deset utkání nebyl schopný zvítězit ani jednou. I tak ale dosud neklesl do pásma sestupu, což se rovná obrovskému překvapení. Pokud však okamžitě nezačne opět pravidelně bodovat, podepíše si tím ortel sestupu. Co je však také velmi zarážející, to jsou jeho výkony před vlastní fanoušky, kde je vůbec nejhorší z celé soutěže. Z osmi případů vyhrál jen jedinkrát. Naposledy doma podlehl Feyenoordu.

To Heracles je na tom o poznání lépe. V loňském ročníku byly tyto dva kluby sousedy v tabulce, letos už je odděluje propastných dvanáct bodů. Navíc fotbalisté z Almela přijedou k tomuto střetnutí s báječnou formou. Poslední dva zápasy vyhráli, když zdolali nejprve Rodu a před týdnem také Heerenveen. Navíc venku jsou úspěšní téměř podobně jako například Feyenoord, a tak by se měl Haag skutečně bát.

Hosté navíc hlásí návrat zkušeného gólmana Martina Pieckenhagena, který by se tak měl postavit opět do brány. Mimo hru by měl být zřejmě jen obránce Birger Maertens. To Haag je na tom o něco hůře. Bude totiž postrádat opět Richarda Knoppera a Aleksandra Rankoviče. Do týmu se však vrátil po měsíční pauze Ricky van den Bergh.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SBV Vitesse - FC Utrecht  (neděle 14:30)
Fotbalistům Utrechtu se v minulém kole povedl prvotřídní kousek, když dokázali zdolat slovutný Ajax Amsterdam a udrželi si proto pátou příčku. Nyní by měli mít práci o něco snazší, ale pozor! Arnhem totiž minule vyhrál v Alkmaaru po neskutečném obratu a rozhodně si bude věřit, navíc má k dispozici domácí prostředí. A pokud těsně před kratší pauzou posbírá další nečekané bodíky, bude od sestupových vod vzdálen celkem slušně.

Nicméně s Vittesse to je stejné jako v černobílém světě. Podle konkrétní situace dokáže dostat pět branek a utržit debakl, pak ovšem přijede jako vyměněný a smete každého, kdo se mu odváží postavit do cesty. A vzhledem k tomu, že Utrecht v poslední době předvádí celkem vyrovnané výkony, tak se dá spíše očekávat koncert v hostujících barvách. I když na druhou stranu se Arnhem oproti začátku sezóny hodně zlepšil, na body dokonce nedávno sahal v Enschede.

Utrecht po dvou kolapsech s Heracles a Heerenveenem sesbíral ze tří zápasů sedm bodů, dokázal vyválčit cennou remízu ve Feyenoordu a před již zmíněným úspěchem v Ajaxu doma také přehrál houževnatou Bredu. Proto podle předpokladů by se jízda neměla zaseknout ani teď. Avšak vzpomínky na poslední vzájemný dubnový duel se snad nezdají být skutečné. Obrovská salva Arnehmu v podání 6:1 zadupala Utrecht do země a vzala všem dech.

Kouč Theo Bos nechce v žádném případě hledět na poslední zlepšené výsledky: "Je sice pravda, že jsme získali několik bodů, se kterými se nepočítalo, ale co má být? Určitě věříme v pokračování tohoto nádherného scénáře, ovšem musíme stále tvrdě pracovat a být soustředění," uvedl Bos prvky, bez kterých by to zřejmě moc nefungovalo. Před domácí publikum nemůže poslat vykartovaného Dalibora Stefanoviče a zraněné Felixe Daala a Gino Santiho Kolka.

Trenér hostů Ton du Chatinier nepošle na trávník Driese Mertense, kterého trápí bolavá třísla, dlouhodobě mimo je též kvůli poraněnému kotníku útočník Loïc Loval. Avšak na druhou stranu je fit opora Kevin Vandenbergh, do duelu by mohl od začátku naskočit též Nana Asare. "Takový výkon, který jsme předvedli proti Ajaxu, je přesně podle mých představ," vrací se ještě Chatinier k předchozímu vítězství. "Nesmíme rozhodně ztratit, to by pak body s amsterdamským klubem vyzněly do ztracena," snaží se nabádat dále své svěřence ke koncentraci.
SBV Vitesse - pravděpodobná sestava:
Velthuizen - Verhaegh, Sprockel, Van der Struijk, Jong-a-Pin - Claudemir, Greene, Molhoek, Kaya - Pluim, Nilsson.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.35 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Willem II - Roda JC  (neděle 14:30)
Tilburg zažije pravou nefalšovanou bitvu o záchranu. Místní Willem II totiž přivítá Rodu a diváci tedy uvidí boj dvou týmů, které jsou v letošním ročníku pasovány do role žhavých adeptů na sestup. Tři body mají ještě větší cenu než obvykle.

Aktuální situace se má takto: Rodě patří šestnácté, sestupové, místo, zatímco Tilburgu nyní okupuje čtrnáctou příčku. I přesto ale mají oba kluby stejný počet bodů na kontě, a tak může jejich vzájemný zápas hodně změnit nebo naopak zůstane vše při starém.

Najít favorita je nemožné, jelikož oba kluby v posledních týdnech jasně dokazovaly celému světu, že jsou hodně mimo formu. O něco hůře je na tom přeci jen domácí Willem II. Jeho poslední výhra se datuje na začátek listopadu, od té doby si připsal tři porážky a jednu remízu. Minulý týden podlehl ve Venlu, kde sice vedl, nakonec i přesto ale odjížděl s prázdnou.

Trenér Alfons Groenendijk se bude muset vypořádat s nepříjemnou absencí. Bude totiž zřejmě postrádat brankářskou jedničku Maikela Aertse, ale také Mehmeta Akguna a Jense Jansena.

Roda za posledních devět zápasů vydolovala pouhých šest bodů, a tak pochopitelně nemůže myslet na lepší umístění. Její největší problém stále představuje hra směrem dozadu, což dokazuje 32 inkasovaných branek, tedy v průměru dvě na jedno střetnutí. V tomto směru se bude muset ještě hodně zlepšit.

V minulém kole uhrála Roda remízu s Haagem. To se dá považovat, vzhledem k jeho děsné formě, za zbytečnou ztrátu. Podobně těžký soupeř na ní čeká i tentokrát. S Tilburgem navíc z posledních čtyř vzájemných střetnutí nevyhrála ani jednou. K tomu všemu se z jejího tábora ozývají hlasy, že nebude moci hrát obránce Kris de Wree, ale ani Harrie Gommans a Jamaique Vandamme.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.35 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sparta Rotterdam - FC Groningen  (neděle 16:30)
Sparta Rotterdam hraje letos nad očekávání, a i když prozatímní jedenácté místo není žádná sláva, sestupové vody to rozhodně nejsou. A právě do nich byl podceňovaný celek pasován velmi často, mluvilo se o něm jako o reálném kandidátovi sestupu. Avšak Sparta předvedla několik skvělých výkonů a nyní se dokonce může přehoupnout přes hranici 20 bodů a dostat se do horní poloviny tabulky. Stačí k tomu jediné - porazit letos tápající Groningen.

Groningen je až na 13. místě s pouze bodovým odstupem od pádu do druhé ligy, měl by si tedy vytvořit lepší výchozí pozici. Hodně ho jistě mrzí prohra ve Waalwijku. Problémem je hlavně obrana, sedm inkasovaných branek ze tří duelů není žádná sláva. Jenže na druhou stranu je útok celkem produktivní a proti útočně laděné Spartě jistě existuje šance na úspěch.

Očekává se tedy velký příděl branek, ovšem tipovat favorita je předem těžké. Sparta totiž nedávno utržila debakl 0:5 od Venla a ze čtyř zápasů získala pouze bod. I když je pravdou, že naposledy proti Eindhovenu předvedla hodně sympatický výkon a prohrála nakonec pouze o gól. Oba mančafty se loni rozešly v aréně Het Kasteel smírně 1:1 a podobný výsledek je rozhodně možný i teď, oba výběry potřebují každý bodík jako sůl.

Kouč Frans Adelaar se bude nejvíce spoléhat na Erika Falkenburga, který letos nasázel už 6 branek a patří mezi nejproduktivnější hráče Eredivisie. Podpořit by ho měl Rydell Poepon, jenž se trefil od začátku listopadu hned 4x a celkově je nejlepším střelcem mančaftu se sedmi zásahy. To samé se dá říci o Timu Matavzovi na druhé straně. Adelaar nebude mít k dispozici vykartovaného Dele Adeleyeho, kvůli zranění je mimo Nick Viergever.

Kouč Groningenu Ron Jans musí oželet starty Pettera Anderssona, českého krajánka Ondřeje Švejdíka a Seppa De Roovera, všichni tři totiž nenastoupí kvůli komplikovaným zraněním až do konce sezóny. Připraveni do konce zimní pauzy by prozatím neměli být Jeffrey Rijsdijk (po operaci menisku) a Morten Nordstrand, pak už by však mohli vypomoci. Po třízápasovém trestu je k dispozici Oluwafemi Ajilore. "Sparta má zajímavý tým. Tři tvořiví hráči pochází z mládežnické akademie, jsou tedy hladoví po úspěchu," stručně okomentoval soupeře kouč Jans.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VVV Venlo - RKC Waalwijk  (sobota 18:45)
Venlo dlouhou dobu předvádělo nemastné neslané výkony, které většinou vedly k vybojování remízových výsledků. V posledních kolech ale zabralo a ihned poskočilo v tabulce výrazně směrem vzhůru. A povinností je vybojovat tři body také tentokrát, nic jiného proti poslednímu Waalwijku ani nepřipadá v úvahu.

Již čtyři kola v řadě nepoznalo VVV, jaké je to si na konto připsat nerozhodný výsledek. I přesto se ale stále pyšní titulem remízového krále. Svou teprve druhou výhru si připsalo Venlo až v 14. kole doma se Spartou Rotterdam, kterou potupilo senzační výhrou 5:0, poté sice následovala prohra na půdě Alkmaaru, před týdnem si ovšem hráči opět spravili chuť. Proti Willemu sice prohrávali, dvěma góly v závěrečné desetiminutovce ale stav utkání zcela otočili.

Venlu tak v současné době patří desátá příčka, což je hodně uspokojivé umístění. Proti Waalwijku chce však parta okolo středopolaře Keisuke Hondy opět uspět a pokusit se poskočit ještě o stupínek vzhůru. Při svém tažení musí ale Jan van Dijk zapomenout na výpomoc Dennise Gentenaara a hrát zřejmě nebude ani Kevin van Dessel.

V případě Waalwijku se blýskalo na lepší časy a fanoušci již věřili, že by se jejich oblíbenci mohli poprat o záchranu se ctí. Nyní to ovšem vypadá, že optimistické předpovědi byly přeci jen předčasné. V posledních dvou kolech ukázal Waalwijk opět podobu, na kterou byli diváci zvyklí.

V obou případech měl k bodům hodně daleko. V Heerenveenu prohrál 1:3, zatímco naposledy nestačil doma na PSV Eindhoven, když si nebyl schopný za celý zápas v podstatě vyrobit jedinou pořádnou šanci. Musí se tak pokusit překvapit Venlo a opět vyhrát. Při jeho snažení ovšem na hřišti neuvidíme dvojici de Ceulaer a Vink.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - NAC Breda  (sobota 19:45)
To, co letos předvádí Twente, zaslouží velký obdiv. Klub z východu Holandska je k neudržení a zatím jasně míří za mistrovským titulem. Podzimní neporazitelnost by měl nyní potvrdit také v předposledním zápase před Vánocemi. Hostí osmou Bredu.

V čem vlastně tkví neuvěřitelná forma Twente? Enschede se nepyšní nejlepším útokem, ani defenzívou, i přesto ale vládne Eredivisii. Na výborných výsledcích určitě nese největší podíl skutečnost, že hráči bojují jako jeden tým až do závěrečného hvizdu, což dokazuje několik vstřelených gólů v poslední desetiminutovce. Také v minulém kole rozhodl o výhře nad Nijmegenem Ruiz v samotném závěru.

Svým gólem prodloužil sérii výher na neuvěřitelné číslo jedenáct! A pravděpodobnost, že něco na tom změní právě Breda, je hodně mizivá. Trenér Steve McCLaren se však i nadále snaží krotit euforii, protože především v Evropské lize se samotní hráči mohli přesvědčit, že nejsou nedotknutelní. Postup je sice v jejich rukou, ale zatím mají k výkonům z ligy hodně daleko.

Pro toto kolo se anglický kouč musí obejít bez zkušeného záložníka Kennetha Pereze. Hrát nebude ani Theo Janssen. To je však vše.

Tipovat výsledky Bredy je v tomto ročníku nesmírně složité. Svěřenci Roberta Maaskanta totiž střídají úspěšná období s o poznání méně úspěšnými. V současné době se nacházejí spíše v krizi. Na vítězství čekají již tři zápasy a především poslední domácí zápasy se jim vůbec nevyvedly. Nejprve uhráli jen remízu s předposledním Nijmegenem, následně se rozešli smírně se Spartou. Venku zase před dvěma týdny nestačili na Utrecht.

Breda to nyní bude mít hodně těžké, aby ukončila nezdary. S Twente totiž z posledních čtyř vzájemných duelů pokaždé prohrála. Není tedy divu, že se jí opět nevěří. Zvlášť když Tommy van der Leegte a Tyrone Loran budou zápas sledovat jen z tribuny. Pochybný start je také u Keese Kwakmana. Nicméně, po disciplinárním trestu se vrací Tim Gilissen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam  (sobota 19:45)
Před začátkem by se toto utkání dal jistě považovat za souboj o čelo tabulky, ovšem o několik týdnů později to platit rozhodně nemůže. Feyenoord sice drží hezké čtvrté místo a může klidně bojovat o Ligu mistrů, ovšem hosté s mnoha českými krajánky jsou před prahem vyřazení v Evropské lize a na domácí scéně se nacházejí až na dvanáctém místě, což také určitě nefigurovalo v plánech klubového vedení.

Heerneveen sice zažil chvilku vzkříšení, avšak po nešťastné remíze na půdě portugalského Sportingu to vypadá na návrat mezi odpadlíky. Naposledy totiž po dlouhé době vyhořel v obraně a inkasoval tři branky na půdě ambiciózního Heracles. Avšak na vlastním stánku Abe Lensra se mu proti Feyenoordu tradičně daří, pouze předloni tady s ním remizoval, loni ho porazil 3:1 a předtím dokonce 5:1.

Podobný výsledek by byl ale nyní velkým překvapením, neboť Feyenoord má v poslední době opravdu fazónu a útočí dokonce na třetí místo Ajaxu. Navíc vzadu stále více číhají hladoví vlčáci, a proto každá ztráta se trestá dvojnásobně. Feyenoord po debaklu s Ajaxem uhrál cenné remízy s Utrechtem a s Alkmaarem, následně pak vyloupil stánek Den Haagu a doma po výtečné druhé půli porazil i Groningen.

Domácí kouč Jan de Jonge se bude muset obejít bez velké postavy Michela Breuera, jehož předčasný návrat nedoporučil klubový lékař. Kapitán týmu John Smith zatím ze stejného důvodu též nebude v základní jedenáctce, ovšem posadí se alespoň na lavičku. "Nesmíme se těmito problémy zabývat, je nás v týmu 20 a všichni mohou svou šanci chytnou za pačesy," pokouší se probudit vítězného ducha ve svých hráčích De Jonge.

V opačném táboře se nejvíce řeší otázka financí, klub se totiž dostal do tísně. "Věděl jsem, že k těmto problémům může dojít, ještě než když podepsal smlouvu. Naši lidé určitě dělají vše proto, abychom byli finančně zajištění, a já doufám, že se to prozatím neprojeví na výsledcích. Alespoň do konce sezóny si chceme udržet stávající formu a po pauze mít větší klid na práci. Všichni věříme, že se situace uklidní," snaží se být optimistický trenér Feyenoordu Mario Been.
SC Heerenveen - pravděpodobná sestava:
Vandenbussche - Janmaat, Bak-Nielsen, Dingsdag, Popov - Losada, Grindheim, Elm, Beerens, - Papadopulos, Assaidi.
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Van Dijk - Leerdam, Vlaar, Hofland, Van Bronckhorst - Landzaat, Babovic, Fer - Wijnaldum, Tomasson, Cissé.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.35 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PSV Eindhoven - AZ Alkmaar  (sobota 20:45)
Pokud má Alkmaar šanci přiblížit se pohárovým příčkám, tak právě teď. Na půdě téměř bezkonkurenčního Eindhovenu se sice všechny tři body získávají hodně těžko, ovšem všechno jednou musí skončit. PSV totiž letos ještě neprohrálo, lepší bilancí se může pyšnit už jenom Twente. Nicméně v souboji s loňským mistrem je stále favoritem, Alkmaar totiž prožívá další zklamání v Lize mistrů.

Tam totiž držel na půdě belgického Lutychu až do šesté nastavené minuty těsné vedení, jenže pak přispěchal domácí gólman a hlavou srovnal. Sebevědomému holandskému celku tak kromě prémií a prvnímu vítězství v této soutěži sebral i Evropskou ligu. K tomu podobný scénář se udál též v prvním zápase, kde Lutych na půdě Alkmaaru vyrovnal také až po vypršení devadesátiminutové hrací doby.

V Eredivisi to vypadalo, že se Alkmaar dostal zpátky nahoru a dvě výhry v řadě dávaly celkem slušné naděje. Jenže v minulém kole vedl doma nad Arnhemem a opět vybouchl, podlehl outsiderovi 1:2. PSV uspělo včetně Evropské ligy již 5x za sebou, minule se ovšem celkem solidně natrápilo proti poslednímu Waalwijku. Oba výběry se naposledy střetly na Philips stadionu loni, kde se urodila spravedlivá remíza 2:2.

Domácí kouč Fred Rutten může do hry poslat uzdraveného Otmana Bakkala, Dannyho Koevermanse a Andre Ooijera, marodka je ale i tak ještě početná. Nachází se na ní Kromkamp, Reimond Manco, Jong a Bas Roorda. Kdovíjak lehké vystoupení ovšem neočekává. "Myslím si, že se můžeme těšit na velmi tvrdou hru. Alkmaar by tentokráte neměl hrát moc útočně, budeme se muset snažit mi a hlavně si dávat pozor na jejich rychlý přechod do útoku," vyjmenovává možná nebezpečí Rutten.

"Hosté nastoupí pod vedením nového kouče a mají tedy novou motivaci, může to být opravdu o tom, kdo koho více fyzicky vyčerpá," čeká obrovské nasazení od obou celků Rutten. Alkmaar nyní vede nový šéf Dick Advocaat, jenž nahradil odvolaného Ronalda Koemana. A hned na úvod svého angažmá si věří: "Můžeme PSV zdolat, nemusel by to být až zase tak velký problém. Nicméně PSV je silný tým a měli bychom si dát pozor na jejich produktivitu," vyjádřil se současný kouč belgické reprezentace.

Do utkání nemůže postavit Bretta Holmana, který je zraněn, vykartovaní jsou Pontus Wernbloom, Moussa Dembélé a Jonathas. "Z prvních poznatků jsem si všiml, že kabina je relativně v klidu, ale hráči mají starosti sami se sebou. Musejí být k sobě více upřímní a více si důvěřovat. Dá se hrát s každým mužstvem a já věřím, že začnu vítězstvím," doufá v hezkou premiéru Advocaat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - NEC Nijmegen  (pátek 20:45)
Fotbalisté Ajaxu ztratili po minulém zaváhání kontakt s nejlepší dvojicí a proto potřebují pravidelně sbírat body. Nyní by mohl ze ztráty něco ukrojit, doma totiž přivítá Nijmegen. Ten je předposlední a v současné době se potýká se špatnou formou.

V Evropské lize už má nizozemský celek klid, dokázal vyhrát na půdě rumunského Temešváru a zisk 11 bodů bude zřejmě pohodlně stačit na první místo. Avšak na domácí scéně naposledy překvapivě podlehl Utrechtu, jenže rozhodl o své výhře po pauze. Po dlouhé době se tak neprosadil jinak smrtící útok. Po dvou výhrách 5:1 nad Heerneveenem a Arnhemem to proto byla hodně studená sprcha.

Nijmegen dokázal zvítězit pouze v poháru, kde po prodloužení zdolal druholigový Excelsior, v lize ale plný počet bodů nezískal už deset kol. Přitom bod vybojoval hned 6x, avšak to ztrátu dohnat nemůže. V poslední době co se týče výsledků mrzí hlavně prohra s Waalwijkem. V minulém kole sice dlouho doma sahal po bodu proti vedoucímu Twente, ovšem dvě minuty před koncem inkasoval a proto zápas skončil 3:4 pro hosty.

Amsterdamský kouč Martin Jol dobře ví, že dohnat ztrátu na čelo bude obtížné: "Je jasné, že ani přes bezchybné výkony se nám to nemusí podařit, ale pokud budeme opravdu hodně chtít a mít i trochu štěstí, není to nepřekonatelná bariéra," nesnaží se předem házet flintu do žita. V souboji s Nijmegenem nebude mít k dispozici levého obránce Vurnon Anita a záložníka Eyongy Enoha kvůli karetnímu testu, několik týdnů ještě nebude na trávníku zraněný Gabri. "Bude těžké hrát bez nich, nesmí váznout komunikace," varuje Jol před možnými nedostatky.

Nijmegen trápí rozsáhlá marodka a kouč Wiljan Vloet bude mít v Amsterdam aréně opravdu těžkou pozici. Kvůli zranění totiž na trávníku nebude Mark Otten, Niels Berg No, Bas Sibum a Lasse Schöne. V sestavě však nejvíce chybí belgická hvězdička Bjorn Vleminckx, jenž v posledním klání obdržel červenou kartu. "Nijmegen předvedl, že může hrát s kýmkoli a je klidně reálné, že všechny překvapí," nezatracuje naděje soupeře pokorný Jol.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 5.65 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente16142035:1444
2.PSV Eindhoven16133042:1342
3.AFC Ajax16112350:1535
4.Feyenoord Rotterdam1694326:1531
5.FC Utrecht1685321:1429
6.Heracles Almelo1682621:2326
7.AZ Alkmaar1681729:2025
8.NAC Breda1664623:2522
9.Sparta Rotterdam1653816:2718
10.VVV Venlo1638522:2517
11.SBV Vitesse1652918:2817
12.SC Heerenveen1652917:2817
13.FC Groningen1635816:2614
14.Willem II16421019:3014
15.ADO Den Haag1635817:2814
16.Roda JC1635820:3214
17.NEC Nijmegen1627719:2813
18.RKC Waalwijk16301312:329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach jo, Gabri zase zraněný. To toho teda moc neodehrál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele