Erdinç postrádá motivaci, v lednu zřejmě odejde z Hannoveru

22.12.2015, 12:00
Aktuality
Jenom půl roku se pravděpodobně zdrží v Hannoveru Mevlüt Erdinç. Turecký útočník přišel v polovině července na přestup z francouzského Saint-Étienne a měl se stát hlavní ofenzivní zbraní bundesligového klubu, na podzim se ovšem nedokázal prosadit a v klubu s ním kvůli jeho přístupu přestávají počítat...

28letý fotbalista dříve hrával za Sochaux, PSG, Rennes a po dvou sezonách v Saint-Étienne letos Francii opustil. Hannover za něho zaplatil 3,3 milionu eur a tato investice se mu nevrací, Erdinç totiž plní roli náhradníka a v lize naskočil jenom k jedenácti zápasům, v nichž nedal ani jeden gól. A premiérové trefy v dresu německého zaměstnavatele se podle všeho nedočká ani na jaře.

"Je zřejmé, že Erdinç za náš tým hrát nemůže, protože nemá žádnou motivaci," řekl magazínu Kicker prezident Hannoveru Martin Kind.

"Současná situace ukazuje velké nepochopení mezi oběma stranami. Mrzí mě to, hodně jsme si od toho slibovali, ale očekávání naplněna nebyla," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
PISTOLERO

Jak nemuze mit motivaci, kdyz jeste nevstrelil ani jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

bo je to naladovej Turek, takovejch uz bylo

Reagovat
smazaný uživatel

a to kdysi radil v Sochaux se Sverkym a vypadalo to vsecko na skvelou karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Snad za něj Galatasay dá aspoň 2,5-3 mega, ať to není až takovej provar aspoň z finanční stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

*Galatasaray

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Frontzeck včera rezignoval na funkci trenéra Hannoveru a vedení německého klubu nyní hledá náhradu. Na jeho seznamu je hned několik jmen, mezi něž patří Lucien Favre, Jos Luhukay, Jens Keller a Markus Gisdol.

Favre, prosím!

Reagovat
smazaný uživatel

fanousek H96

Reagovat
Rudnevs

Luhukay a Keller nečakané

Reagovat
smazaný uživatel

Slomku by si nechcel späť?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si úplně jist. Určitě radši jeho, než třeba Kellera ale nejradši bych Favreho no.

Reagovat
Rudnevs

Mne sa Keller veľmi pozdával ako tréner Schalke a možno by som tam dal aj niekoho kto už dlho netrénoval nech sa nám tam prestriedaju tváre - čo tak napríklad Finke, Oenning, Skibbe, Daum alebo Funkel?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal som tušenie, že tento pán vyhorí. Menšie kluby BL by skôr mali dať priestor svojim produktom, hráčom z 2.BL, prípadne iným hráčom prevereným nemeckým futbalom. Tento ťah som od Hannoveru vôbec nepochopil.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele