Engelaar v PSV nehraje, klub je ochoten ho uvolnit

01.12.2011, 12:56
Aktuality
Další přestup před sebou dost možná má Orlando Engelaar. Vytáhlý nizozemský záložník často vysedává pouze na lavičce v PSV Eindhoven a vedení klubu mu už slíbilo, že je připraveno jednat o lednovém odchodu...

32letý Engelaar o sobě dal hlasitě vědět v Twente a následně odešel do Schalke. Do Nizozemska se pak vrátil v létě roku 2009 a stal se součástí základní sestavy PSV. To platilo až do začátku letošního ligového ročníku, trenér Fred Rutten dává přednost jiným a Engelaar v rámci Eredivisie nastoupil jenom k šesti duelům.

"Orlandovi jsme slíbili, že budeme jednat, pokud se se zájmem ozve nějaký klub. To pak neznamená, že ho necháme odejít zdarma, jelikož je stále fantastický. Budeme o tom přemýšlet," prohlásil technický manažer PSV Eindhoven Marcel Brands.

Engelaar má v Eindhovenu smlouvu do konce příští sezony a jeho případný odchod by ulevil rozpočtu PSV, 32letý fotbalista je totiž jedním z nejlépe placených hráčů klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

MLS , Turecko ..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se nechytl v schalke ale tak už ma věk a rusko nebo MLS nejsou špatné

Reagovat
rel7

fantastičtí hráči nesedí na lavičce v takovémto klubu

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Stiksxx

Konečně.. To už měli udělat dávno,dokud o něj byl zájem..ale pořád za něj chtěli velkou sumu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele