Emery se vyhazovu nebojí. Kritika po vyřazení je normální, řekl

10.03.2018, 10:57
Aktuality
Kouč Paris Saint-Germain Unai Emery se neobává, že by mohl být po vyřazení z Ligy mistrů propuštěn. Novinářům také řekl, že v projekt PSG stále věří a pracuje tak, jako by měl ve městě nad Seinou zůstat po celý zbytek života.

Pařížané prohráli i odvetný zápas osmifinále Ligy mistrů proti Realu Madrid 1:2 a znovu nepřekročili vlastní stín. Zatím nejlepším výsledkem i přes miliardové investice katarských majitelů zůstává čtvrtfinále.

Bezprostředně po zápase rozjely diskuze o tom, jestli neúspěch zlomí vaz kouči Unai Emerymu. Jedním z jeho potenciálních nástupců by prý mohl být Diego Simeone z Atlétika Madrid, hovořilo se také o Antoniovi Contem z Chelsea.

Emery si však problémy nepřipouští. "Po vyřazení je kritika normální. Nejdůležitější je interní analýza, kde bude jasně dáno, co musíme udělat, případně změnit, abychom se zlepšili," prohlásil Emery.

"Co se týká budoucnosti, tak to pro mě znamená jen zítřek. Máme před sebou i další cíle,", řekl Emery, který se svým týmem může získat domácí treble.

Vedle ligové soutěže, kterou PSG vede o 11 bodů se zápasem k dobru, je tým ve hře také ve francouzském a ligovém poháru.

"O své místo se nebojím. Stejně tak se nebojím ani o tento tým. Stále věřím tomuto projektu PSG. Jistě, lidé, kteří jej budou naplňovat se mohou změnit. Ale já momentálně pracuji tak, jako kdybych tu měl zůstat po zbytek života," dodal.

Autor: Jiří Fišara / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

S ním na lavičce nemá PSG šanci na úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že s více kouči. Jakmile půjdou stylem přivést jakoukoliv velkou hvězdu za jakoukoliv cenu s tím, že nepřemýšlí, jak jim to rozesere hierarchii a zda bude týmový, tak ten tým top mužstva neporazí. A v duelu proti Realu a už ve skupině bylo vidět, že PSG tým není a chybí jim spousta pilířů, které Bayern, Barcelona, Real, Juve a už i MC má.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pepinho2

EF polibek smrti

Reagovat
smazaný uživatel

aktualizováno 10.03.2018 17:30 - Emery vyhozen z PSG!

Reagovat
zelda

Vede ligu o 11 bodů se zápasem k dobru a v LM vypadli s Realem, vyhazov nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu vede, protože se jich každý bojí ještě před výkopem. V lize mají psychickou výhodu, ale v LM ne, protože tam nastupují minimálně stejně nabušená mužstva, která na rozdíl od nich už něco dokázala. Real bych jako omluvu nebral, protože je z formy. Ale PSG na něj nemělo v tu chvíli, ale z jiných důvodů. V Emerym to tolik není.

Reagovat
Kincl

A v čem to je? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v tom, že přivedou hráče za velké peníze, udělají z něho star a v další sezóně ho posadí na lavičku a přivedou ještě dražšího hráče? Mají v týmu určitou hierarchii, hráči mají nějaké postavení, najednou přijde Neymar a každý se má postavit na hlavu kvůli němu? Očividně ta trojice Cavani, Mbappe a Neymar nejsou ochotní spolupracovat a jeden druhému nevěří. A proti RM nedokázali ustát ten zápas. Jejich moc se zápasem něco udělat bylo rozhazovat rukama a řvát na sudího. I Realu trvalo, než si jejich tým sedl, když přivedli hráče za velké sumy. Všude to trvá a ti hráči se musí podřídit. Pokud bude PSG vyhazovat a přivádět hráče jako je Neymar, tak jim žádný jiný kouč nepomůže. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real si právě tu formu spolu s CR načasovali na vyřazovací fázi velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to bych ještě po tomto zápasu netvrdil. Uvidíme, kam dojdou. Každopádně CR7 má respekt za to, jak v LM svůj tým táhne. Za ty simulantské eskapády už tolik ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš ? Ve Francii by PSG vedl podobně jako on, kdokoliv...tam to není o taktice, jen zda tito špičkoví hráči promění své šance a soupeře zválcují...

V LM je to už velmi taktická záležitosti, hrají tam už jen TOP mužstva a každé utkání je velmi náročné. Real letos celkem průměrný, protože CR7 už není, co býval a nemají tam adekvátního nového tahouna...PSG mělo určitě letos přes Real postoupit. a to je prohra především trenéra...trenér je odpovědný za mužstvo, VŽDY.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechápu, jak můžeš toto říct. To, že by PSG mohl vézt každý, je ten největší nesmysl. To samé se tvrdilo o MC, o Barce nebo Realu apod dominantních týmech ve své lize. Proč teda tolik koučů vyhoří na svých postech? To může říct jen laik a člověk, co k fotbalu čichne akorát na PC, ale nemá kousek citu k přemýšlení. Sorry.

Je to pravda, ať chceš, nebo ne. PSG jako Real, Barca, Bayern mají psychickou výhodu ve svých ligách a málo kdo si na ně věří. Ale tím netvrdím, že by jejich tým mohl koučovat každý, že by to nebylo o taktice apod. Myslím, že by ses posral přijít do kabiny takových hráčů, které si nikdy netrénoval, jako například Emery a sjednat si respekt, aby tě poslouchali a táhli za jeden provaz.

To, že PSG mělo přes Real projít, je pravda. Jenže to dokazuje odraz týmů Real až bez formy, tak pořád tvoří tým, má charakter a zkušenosti. PSG je banda rozháraných děceck, co hrají pro peníze. V konečném výsledku jde Real dál. Ale to není chyba jen Emeryho. Otázka, zda on si přivedl Neymara. Problém je v koncepci PSG delší dobu. Můžeš to házet na Emeryho, ale před ním neuspěli i jiní trenéři. Problémy měli jiní trenéři před Pepem v MC. Prostě k úspěchu jen kouč nestačí a vše se na něj házet nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

7 poslednich sezon, co tam sejci narvali prachy, 6 titulu pro PSG.

Rikej si, co chces. Cus.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je nejlepší Olympiskos? Jedno v jaký hraje lize, je jedno, že rozhodčí i jim daruji vítězství i svaz předem, tituly jsou tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdim neco takoveho? V Olympiakosu to taky nebude trenerem prave...proste kvalita v recke lize neni konkurenceschopna a Olympiakos kraluje, podobne jako PSG ve francii..a o tom prave mluvim...mas alespon zakladni vzdelani?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mayday

Vyhazov ne že nehrozí, vyhazov už je zpečetěn.

Reagovat
fabec1222

Končíš, tenhle článek neustojíš

Reagovat
LAM

S Top trenérem na tenhle Real opravdu měli.Emery ten tým nikdy nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

S top trenérem by potrapili každý tým, nejen Real. Ale na obranu Emeryho, Zidan ten dvojzapas zvládl takticky výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je špatnej trenér? :D nestačim se tady divit...

Reagovat
smazaný uživatel

"Emery se vyhazovu nebojí." 9.3.2018

Emery končí v PSG. Vyřazení v LM mu zlomilo vaz. 11.3.2018

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhazov po vyřazení je taky normální...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak je Emery vždy sebevědomý a všechno ví nejlépe.

Jinak léto bude hodně zajímavé s odchody: Trapp, Kurzawa, Di María, Ben Arfa (i když nehraje), Draxler možná taky, Motta konec kariéry a mluví se i o Cavanim. Takže bude sranda

Reagovat
avicii

a Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se Emery nebojí, ale vyhazov přijde tak jako tak.

Reagovat
Seydou Doumbia

Řekl bych že bych byl rád, kdyby ho vyhodili a přivedli kouče, který tomu týmu dá i nějakou tvář než jen individuální hvězdy. Ale že by mě jejich neúspěch v LM mrzel se říct nedá. Takže snad zůstane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele