EMERSON SE ROZHODNE AŽ V LÉTĚ

31.05.2007, 12:09
Aktuality
Záložník Emerson dost možná stráví v Realu Madrid pouze jeden rok. Brazilský fotbalista uvažuje o návratu do Itálie, nikoli však do Juventusu, ale do AC Milán, jehož trenér Carlo Ancelotti o něho má velký zájem...

Emerson na Apeninském poloostrově strávil pěknou řádku sezón. Nejprve hrával za AS Řím, poté za Juventus. V obou klubech ho jako trenér vedl Fabio Capello, který si ho velice cenil a v létě si ho přivedl do Realu Madrid. Zde se Brazilci nedaří podle představ a nabízí se tak možný návrat do Itálie.

"Rádi slyšíme, že Carlo Ancelotti přiznal zájem o Emersona. To znamená, že uznává práci mého klienta. Pro Emersona je důležité vědět, že je na seznamu možných posil AC Milán a pochopitelně je velmi spokojený," prohlásil agent 31letého záložníka Gilmar Veloz.

"Musím ale zdůraznit, že o své budoucnosti se rozhodne až po skončení letošní sezóny," dodal dále Veloz.

S poslední větou ovšem ostře kontrastují informace některých španělských médií, podle nichž se Emerson na přestupu do Milána již dohodl. Rossoneri mají vedle něho zájem ještě o jednoho brazilského záložníka, v jejich hledáčku uvízl Edmilson z Barcelony.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je mu 31

Reagovat
Mr.Jindros

Akorát do AC, kde odehraje slušně klidně pět sezón.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*M11

To se mi ulevilo kdyz juve definitivne padlo... pred tim utekl...a ted by mu juventus byl dobry kdyz je zpatky a on se neumi prosadit v realu...at jde kam chce hlavne ne k nam zpatky... Myslim ze vetsina fans Ac taky neni z neho nadsena...

Reagovat
RMCF

On se prosadil jenom mu to trvalo déle než se čekalo, ale starších hráčů zkrátka dýl trvá než si zvyknou na uplnějiný fotbal, pokud zůstane bude příští rok Realu moooc užitečný.

Reagovat
HOST*M11

no prosadil... jedno obdobi nastupoval casto to je fakt... ale tak kdyby se prosadil asi by ted neuvazoval o odchodu

Reagovat
HOST*

naprosto k nicemu by byl AC

Reagovat
HOST*nesta

pre boha na co???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele