EMERSON JE PŘIPRAVEN BOJOVAT

23.03.2007, 16:59
Aktuality
Záložník Emerson se opustit Santiago Bernabeu nechystá. Letní posila Realu Madrid z Juventusu Turín se ocitla v nemilosti příznivců, kteří na něho občas pískají, 30letý fotbalista je však připraven i nadále bojovat jak o přízeň fanoušků, tak i Fabia Capella...

"Je to pro mě nová zkušenost. Nikdy jsem si ničím podobným neprošel, jeden den je mi fajn a druhý den se cítím strašně. Ale musím se přes to dostat a stát se znovu tím samým hráčem, jakým jsem býval v Juventusu a jakým jsem, když hraji za Brazílii. Je to moje osobní věc a já nemohu obviňovat nikoho jiného," říká bývalý záložník AS Řím ke své současné situaci.

Emerson přišel do Realu v létě z Juventusu Turín společně s Fabiem Capellem a Fabiem Cannavarem a celá tato trojice zatím zůstává za očekáváním. 30letý jihoamerický fotbalista se ocitl v nemilosti fanoušků na Santiago Bernabeu a údajně na tomto stadionu odmítá nastupovat. Podobně tomu mělo být i v utkání Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov, kdy Emerson měl odmítnout přijít na hrací plochu jako náhradník.

"Kontruktivní kritika je důležitá, jenomže spousta lidí si často vymýšlí lži, a to mě štve. Je tady dohoda s trenérem. On rozhoduje, kdo bude hrát a já jeho rozhodnutí vždycky respektuji. Není pravda, že jsem nechtěl nastoupit, vždycky chci hrát," vrací se Emerson k výhře nad Realem 3:2, která však nakonec postup neznamenala.

Realu se ani v letošní sezóně příliš nedaří, snad jediným pozitivem je fakt, že "Bílý balet" i nadále bojuje o španělský titul. "Mám zde smlouvu ještě na dva roky a o odchodu tak nemohu přemýšlet. V příštích několika měsících musím tvrdě pracovat, nemohu přemýšlet o odchodu, když ještě hrajeme o titul," prohlásil dále Emerson, jehož jméno bylo často spojováno s možným návratem do Juventusu.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Tavo
Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Tavo

Už jsem to měl dávno vzdát, tady nikdo nechápe ironii a téměř nikdo nemá smysl pro humor. Je to fakt smutný.

Reagovat
HOST*

jebko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti srážet sebevědomí, ale už je to trapné.

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

můj vlastní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám tě v tom.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si bojuje, ale jinde

Reagovat
Marv

presne tak

Reagovat
HOST*

zase se projevil trapnej kokot yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Ale musím se přes to dostat a stát se znovu tím samým hráčem, jakým jsem býval v Juventusu a jakým jsem, když hraji za Brazílii

Tak to se hochu nikdy nezmenis

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

no...po dnešním zápasu našich si říkám takovýho Emersona by jsme potřebovali ...Rosickýho by určitě strčil do kapsy ,protože to bylo dost slabý

Reagovat
smazaný uživatel

" jeden den je mi fajn a druhý se cítím strašne " - čistá depka, len z čoho alebo z koho..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele