Emerson do AC Milán neodejde

15.08.2007, 14:50
Aktuality
Brazilský záložník Emerson se v nejbližších dnech na Apeninský poloostrov nevrátí. O záložníka Realu Madrid usiloval italský AC Milán, dnes však z námluv definitivně sešlo...

"Nemohli jsme se s Realem Madrid dohodnout na finančních podmínkách, takže v tuto chvíli k žádnému přestupu nedojde," potvrdili Rossoneri na vlastní webové stránce.

Vše mělo přitom původně dopadnout jinak. Podle informací italského deníku La Gazzetta dello Sport se včera večer sešli vice-prezident AC Milán Adriano Galliani a sportovní ředitel Realu Madrid Predrag Mijatovič k tomu, aby společně dotáhli celý transfer.

Emersona si na Santiago Bernabeu před rokem přivedl trenér Fabio Capello, 31letému fotbalistovi se však sezona nepodařila zcela podle představ. V Realu mu navíc pšenka podle všeho nepokvete ani nadále, nový kouč Bernd Schuster s ním totiž podle všeho nepočítá.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*GATTUSO

proč ho vůbec chtěli ? neperspektivní, navíc na post, kterej obsadit absolutně nepotřebujem. ještě, že to neklaplo, ale ať vyjde Baptista.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, kdo má Realu Madrid vytrhnout dlouholetý trn z paty, je český obránce Marek Suchý. Slávistický talent by pravděpodobně na dlouhou dobu vyřešil problémy, které má španělský šampion v obraně. Stoperská dvojice ve složení Cannavaro-Suchý na papíře vypadá výborně - zkušenost a kvalita v podobně nositele Zlatého míče se prolíná s mladým entuziasmem jednoho z největších světových talentů.

Bohužel, Pepe a Metzelder se už nechali slyšet, že se jim tento přestup vůbec nezamlouvá, neboť jen zvyšuje konkurenci v obraně. Podle reakcí představitelů Realu se však zdá, že budou mít smlouvu, vedení se totiž Suchý velmi zamlouvá.

"Viděl jsem ho hrát v utkání proti Kladnu. To utkání mělo opravdu náboj, skvělou diváckou kulisu a hráči předváděli úchvatný fotbal. A nejlepším fotbalistou na hřišti byl šéf obrany Slavie Marek Suchý," řekl na mimořádné tiskové konferenci Ramon Calderon.

Podobně mluvil i trenér Bernd Schuster. "Neviděl jsem lepšího obránce v Markově věku. Už se těším, až bude zastavovat útoky jeho vrstevníka Lionela Messiho. Ten zpropadený Argentinec si na Markovi vyláme zuby," rozplýval se německý kouč.

Nyní je jen otázkou, zda Slavia svůj klenot uvolní. Na Suchém totiž stojí defenzivní hra týmu a jeho ztráta by mohla vážně ohrozit splnění dlouholetého slávistického cíle: vítězství v Lize mistrů. Podle zákulistních informací by měl Real Madrid vydat nemalé finanční prostředky a jednoho z dvojice Pepe-Metrzelder k tomu. Generální ředitel vršovického klubu Petr Doležal se už nechal slyšet, že by se podobné nabídce nejspíš nebránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe a Metzelder nebudou mít ve druhém odstavci smlouvu, ale smůlu pardon:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zpropadený Argentinec si na Markovi vyláme zuby," rozplýval se německý kouč.

Reagovat
HOST*

A ted tu o Feninovi

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*

docela dobrej for sis vymyslel malem sem tomu veril

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka bohu

Reagovat
HOST*madridista.eu

Dnes, Real Madrid - Betis, live na http://madridista.eu/sk/

Reagovat
sansiro

Baptistu taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie Baptistu ako nič (alebo ako Emersona or Mottu )

Reagovat
HOST*inzaghi

uuf, to jsem si oddych

Reagovat
HOST*

Emerson je dobrej hráč...určitě lepší než třeba Rosický..to tak prostě je

Reagovat
HOST*

lepší než rosický

Reagovat
HOST*Radek

to je vuuuuul.Prej lepší jak Rosický

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele