Emenike se vrací ze Spartaku do Fenerbahce

07.08.2013, 22:50
Aktuality
Emmanuel Emenike se po dvou letech vrací ze Spartaku Moskva do Fenerbahce, které dohodlo jeho přestup za třináct milionů eur. 26letý útočník se stane hráčem istanbulského klubu poté, co úspěšně projde zdravotní prohlídkou a podepíše čtyřletou smlouvu.

Fenerbahce oznámilo dohodu se Spartakem během dneška. "Ve Spartaku jsem prožil dva nezapomenutelné roky a byl v klubu šťastný. Vždycky jsem ale věděl, že se jednoho dne do Turecka vrátím. A správný den nadešel právě nyní," uvedl Emenike.

Nigerijského střelce Fenerbahce koupilo už před dvěma roky z Karabüksporu za devět milionů eur, jenže Emenike neodehrál jediný zápas. Po účasti v korupčním skandálu zvolil po pouhých šesti týdnech přestup do Spartaku, který za něj zaplatil deset milionů eur.

V moskevském klubu se Emenike zařadil k důležitým postavám, ze Spartaku odchází s bilancí jednadvaceti ligových branek.

Autor: Radim Šantrůček / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky ty vlezdoprdelský kecy

"Vždycky jsem věděl, že se jednoho dne vrátím", "Premier League je nejlepší liga na světě, vždy jsem tu chtěl hrát", "Manchester je nejlepší klub na světě a má nejlepší fanoušky, splnil se mi sen"

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá je taky o tom, jak byl malý a snil o tom, že si jednou za ně zahraje nebo poslední dobou časté "zajímavý projekt".

Reagovat
miguel bain

13 milionů mi nepřijde zrovna jako nabídka, která nejde odmítnout, na to, že to byl jejich útočník číslo jedna a nejlepší střelec v předminulé, minulé tak i v této začínající sezoně.

Reagovat
Elliasson

Tak spekuluje se o příchodu Cardoza, který by Emanuela nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KSI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele