Elmander je pro Bolton příliš drahý

16.01.2008, 09:12
Aktuality
Manažer Boltonu Gary Megson se bude muset po náhradě za Nicolase Anelku poohlédnout nkde jinde, než v Toulouse. Kormidelník Wanderers chtěl finance získané prodejem francouzského útočníka investovat do Johana Elmandera, ten je ovšem až příliš drahý...

"V sobotu jsme si jeli pro jednoho hráče a byli jsme požádáni o padesát procent vyšší částku, než jakou jsme dostali za Nicolase Anelku. S takovými věcmi toho poté příliš nezmůžete," řekl zklamaný Megson.

Bolton za Anelku vyinkasoval patnáct milionů liber a Toulouse by si v tom případě muselo říci o 22,5 milionu. Megson byl údajně připraven nabídnout francouzskému klubu patnáct milionů eur.

O Elmandera je v Evropě velký zájem a vedle Boltonu se dostal rovněž do hledáčku Lyonu či Realu Madrid. Vedení Toulouse si švédského útočníka údajně hodlá ještě ponechat a zpeněžit ho až po evropském šampionátu, kdy za něho může dostat ještě vyšší sumu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele