Eliase z Atlética koupil Sporting

30.08.2011, 20:25
Aktuality
Jenom v řádu měsíců se pohybuje délka angažmá záložníka Eliase v Atléticu Madrid. Na brazilského fotbalistu nezbylo místo na soupisce klubu z hlavního města Španělska a dnes přestoupil za 8,8 milionu eur do lisabonského Sportingu. Ten tak utratil za jednoho hráče rekordní sumu v historii klubu.

Atlético Eliase koupilo v zimě za sedm milionů eur z Corinthians a 26letý záložník zaznamenal v patnácti ligových startech dvě branky. Dvakrát se trefil i nedávno v utkání předkola Evropské ligy proti Guimarãesi.

O tom, že Elias z Atlética odejde, začalo být jasno po příchodu kanonýra Falcaa. Na soupisce madridského celku v tu chvíli byl příliš vysoký počet hráčů ze zemí mimo Evropskou unii a trenér Gregorio Manzano následně prozradil, že nepočítá právě s Eliasem. Na soupisce tak zůstali Miranda, Falcao a Salvio.

Sporting s brazilským fotbalistou podepsal smlouvu na pět let, její součástí je výkupní klauzule ve výši 40 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za rok si budou v Madridu tukat na hlavu a v Lisabonu rikat, proc jenom 40 - Me uz nic neprekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

už se opičí po Portu

Reagovat
FC Porto FC

za takovýho dřeváka nedá nikdo ani 15

Reagovat
FC Porto FC

za takovýho dřeváka nedá nikdo ani 15

Reagovat
smazaný uživatel

proc je pro tebe kazdej hrac drevak?

Reagovat
FC Porto FC

každej?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nefacha SF.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak uz nic

Reagovat
Xavi

Elias není tak špatný, Falcao a Salvio jsou jasní, takže buď on nebo Miranda.

Reagovat
juveforever

Sporting bude nadupaný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele