Elia přestoupil z Hamburku do Juventusu

31.08.2011, 10:46
Aktuality
Juventus po dlouhém snažení získal z Hamburku Eljera Eliu, za kterého nakonec zaplatil devět milionů eur, hráč podepsal čtyřletou smlouvu. Elia se stal teprve třetím Nizozemcem v historii, který bude oblékat dres Juventusu.

"O Juventusu toho vím mnoho. Je to největší klub v Itálii," nechal se Elia slyšet po podpisu kontraktu. "V rozhodování pro mě bylo velmi důležité, že mě chtěl trenér Conte."

O Eliu stály i kluby z Anglie a několik dalších týmů, reprezentační křídelník nakonec zamířil do Juventusu, který o něj už před několika týdny marně usiloval. V černobílém dresu bude navazovat na výkony svých krajanů Edwina van der Sara a Edgara Davidse.

"Doufám, že se mi bude dařit stejně jako jim. Chci naplno ukázat svoje schopnosti. Vím, že Juventusu přinesu rychlost a techniku, stejně tak chci nastřílet spoustu gólů," doplnil Elia, který v Hamburku strávil dva roky.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (417)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele