Dyer má zlomenou holenní i lýtkovou kost

29.08.2007, 12:50
Aktuality
Kieron Dyer by mohl klidně aspirovat na ocenění pro největšího smolaře Premier League. Čerstvá posila West Hamu United z Newcastlu má často zdravotní problémy a nejinak tomu je i nyní. Dyer si včera zlomil lýtkovou i holenní kost a v nejbližší bodě ho čeká operace...

"Je ještě příliš brzy na to odhadnout, jak dlouho bude hrát mimo hru. Bude jasněji, až skončí první fázi operace," sdělil West Ham prostřednictví vlastních webových stránek.

"Kladiváři" za Dyera zaplatili šest milionů liber a hodně si od něho slibovali. 28letý záložník si zranění přivodil ve včerejším utkání Carling Cupu na hřišti Bristolu Rovers, na jehož začátku se mu stal osudným střet s obráncem Joem Jacobsonem.

"Prostě to nedovedu vyjádřit slovy. Zápas byl poté už bezvýznamný a myslím si, že hráč Bristolu Rovers musel být velice naštvaný, protože ten zákrok přišel po ztrátě míče. Všichni mohli vidět, co udělal a proto jsme tak rozhněvaní," vyjádřil se k celé situaci manažer WHU Alan Curbishley.

Jiného názoru pak byl Curbishleyho protějšek Paul Trollope: "Joe je čestný kluk a chtěl hrát míč. Byl to zkrátka nešťastný incident."

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*marcocruz

no další zranění.to snad neni možný.furt někdo zraněnej..strašný

Reagovat
HOST*Andy Conceicao
Reagovat
HOST*bambam

hovno vydrží

Reagovat
HOST*matijas

ten jacobsen je hrozny sviniar.. hovno chcel odohrat loptu.. jasne vidno z toho videa co chcel urobit

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, odporný zákrok..

Reagovat
HOST*

ulli hajzel, aus deutschland, könnt ihr mir bei der namens erklärung helfen?

Reagovat
HOST*Heretic

Kdyz je zdravy a ve forme, je to jeden z nejlepsich hracu na svete...bohuzel mu to vydrzi vzdycka tam 5 utkani v roce nez se opet zrani a promarodi celou sezonu...proste smolar ...ale jestli muzu soudit podle toho videa, tak to nevypadalo nejak zakerne nebo drsne ...95% hracu by y toho vyvazlo bez sramu...bohuzel Dyer neni jednim z nich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele