Dyer by mohl ještě letos hrát

17.10.2007, 17:09
Aktuality
Kieronu Dyerovi svitla jiskřička naděje a v letošní sezoně se možná ještě vrátí na zelené trávníky. Záložník West Hamu United si během pohárového utkání s Bristolem Rovers zlomil holenní i lýtkovou kost a musel se podrobit operaci, po níž mohl podle nejčernějších prognóz následovat konec letošní sezony...

"Nikdy jsem nepochyboval o tom, že budu schopen se zotavit. Byla zde už řada hráčů, kteří měli dvojnásobně zlomenou nohu a dokázali se plně zotavit," prohlásil Dyer v rozhovoru pro Sky Sports.

Dyer patří k velkým smolařům a toto zraněnní není ani zdaleka jediným vážnějším, které ho během kariéry potkalo. 28letý záložník hájil několik let barvy Newcastlu, letos v létě pak přestoupil ze šest milionů liber do West Hamu United.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*mysman

drzim palce,Kierone.Ja mam zase ze sobotniho zapasu zhmozdeny koleno a nezahraju si tak 6 tydnu,s kolenem mam problemy furt a neni to nic prijemnyho proto drzim s tebou:-P

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

porad si na tom lip...

Reagovat
HOST*mysman

sem na to lip ale kdyz sem nasranej tedka tak asi musim vedet jak se musi cejtit kieron nebo owen,i minulou sezonu sem mel dve zraneni,vlastne tri takze sem taky smolar,nastesti nehraju PL:-D

Reagovat
Slejdy

porad si na tom lip jak ja

Reagovat
HOST*

M11

Reagovat
HOST*mysman

a co je tobe?

Reagovat
M11

kotnik... za poslednich 14 mesicu sem s nim 10 promarodil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele