DROGBA STÁLE VÁHÁ

27.07.2006, 08:18
Aktuality
Ani peníze ruského bohatýra Abramoviče možná nezabrání odchodu Didiera Drogby ze Stamford Bridge. Hvězda Pobřeží slonoviny už sice opustila svůj záměr odejít z Chelsea za každou cenu, avšak lákavé nabídce by se podle vlastních slov nebránila.

Případný zájemce se však bude muset připravit na tuhý boj s manažerem Mourinhem, který Drogbu pustit nehodlá.

Odchod Didiera Drogby začal být skloňován ke konci sezóny, během níž byl útočník nevybíravě kritizován fanoušky za svou hru a časté filmování. To ho podle vlastních slov vyvedlo natolik z míry, že byl rozhodnut vše vyřešit odchodem: "Ano, jednu dobu jsem chtěl vážně odejít. Narážky na simulování, moji hru a další osobní problémy byly hlavním důvodem. Pokud je na vás vyvíjen příliš velký tlak, je potřeba změnit prostředí pro udržení stále výkonnosti."

Pokud Drogba opravdu změní zaměstnavatele, rozhodně to nebude ze strachu z konkurence. Útok sice přišel posílit Andrej Ševčenko, to však údajně nemá s jeho možným odchodem co dělat: "Jsem stále mladý a fanouškům můžu dát to nejlepší. Je naprosto absurdní domnívat se, že snad chci odejít kvůli konkurenci. Čím víc dobrých hráčů, tím lépe, při obhajobě titulu je bude José Mourinho potřebovat."

Uvidíme, jak se celá situace nakonec vyvine, zájemci o bývalou hvězdu Marseille se jistě najdou, problémem tak bude především přístup Chelsea. Pro Mourinha byl Drogba po dva roky základní kámen týmu a jistě se ho nebude chtít za žádnou cenu vzdát. Odejít navíc chce i Hernan Crespo a ztrátu obou útočníků si ani nadupaná Chelsea dovolit nemůže.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmmm, labužník se zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

I když "bohatýr", no, ten prvotní význam je trochu jiný... ale to bych chtěl už asi moc...

Reagovat
PJ

Nojo, aby sis nerejpnul, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ma roku??.me totiz jak STALE MLADY nepripada

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba má 28...

Reagovat
smazaný uživatel

to si jako rika mlady? ..do kolika si mysli ze bude hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nákupy do útoku Realu dopadnú tak ako očakávam / čiže nič /, bude môj Drogba opäť bližšie k Madridu. Bude to jeden z mála voľných špičkových útočníkov a navyše aj inteligentných a bojovných. Priznávam, jeho prestupom by si ma Calderon získal aspoň na pol roka

Reagovat
smazaný uživatel

Volný? No je to Mourinhův kůň, takže volnej jen tak nebude. Navíc by byl hodně mastnej, aspoň 30 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bolo by to dobre investovaných 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře investovaných 30 mega by bylo do Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně tak, jestliže bude Ruud, k čemu pak Drogba?

Reagovat
HOST*ondroslav

podle vyjadrovani na verejnosti soudim ze je to hrac kterej je dobrej...to se musi nechat v kazdym pripade...ale jinak ma slavu v palici a je to mach az na pudu.... tohle sou z osobni znamosti zkazeny kacerove vole

Reagovat
HOST*Carlos

to je super ze chce odchazet doufam ze odejde i Cresbo....konecne si ty hraci zacinaj uvedomovat ze Chelsea ma velky kadr a pujdou radsi tam kde budou hvezdami...

Reagovat
HOST*Miki

AŤ táhne stejně nic nehraje

Reagovat
HOST*tuty fruti

Vystřel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*tuty fruti

Běž hračí do ARSENALU ty hlavo !!!

Reagovat
HOST*Kopr

Šak má Chelsea dost útočníku

Reagovat
HOST*jay-s

proste at crespo odejde je to hrac na p*** a drogba s sevčenkem budou valcovat obrany a myslim si ze treti titul je nasvete ... CHELSEAA IS THE BEST!!!

Reagovat
smazaný uživatel

se tady v té diskuzi stydím, že fandím CFC, protože se tady projevujou samí tzv. odborníci a tzv. fans CFC. Omyl chlapci, vy ste hovna fotbalu, abych byl trapný tak tzv. močka co proudí z nás

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele