Drogba a Lampard na odchodu z Chelsea?

11.10.2007, 12:45
Aktuality
Chelsea možná čeká další hráčská revoluce, tentokráte by ovšem mohla nastat v pohybu hráčů směrem ven z klubu. Vedení Blues podle britských deníků uvažuje o uvolnění Franka Lamparda, agent útočníka Didiera Drogby Etienne Mendy pak přiznal, že se o jeho klienta zajímá hned několik klubů...

"Drogba je velice žádaným hráčem a já jsem měl řadu telefonátů od evropských velkoklubů, které chtěly znát současnou situaci. Klíčovou otázkou je, jak bude Didi pracovat pro Chelsea po tom velkém zklamání. On a společně s ním celý tým potřebují dát co nejvíce branek, aby znovu získali sebevědomí," prohlásil Mendy.

Situaci okolo Drogby již několik týdnů monitoruje AC Milán a především Real Madrid. Vedle útočníka z Pobřeží slonoviny spekulují média ještě o odchodu jedné hvězdy - Franka Lamparda. Ten se podobně jako Drogba ještě nedokázal smířit s odchodem manažera Joseho Mourinha a údajně to na sobě dává znát i v kabině. Ještě před Mourinhovým odchodem navíc Lampard odmítl nabídku nového kontraktu s týdenním příjmem 140 tisíc liber.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (91)

Přidat komentář
HOST*

Jestli půjde Drogba do AC Milán,tak už je nikdo neporazí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že oni už teď jsou skoro neporazitelní.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Max2

Myslis jako ze Chelsea nikdo neporazi?

Reagovat
smazaný uživatel

nefandím Realu ale jak jsem je viděl párkrát hrát, tak si myslím že AC i s Drogbou by pohořelo, a to samé platí i s Barcelonou

Reagovat
HOST*

Drogba je curak

Reagovat
HOST*

U2

Reagovat
HOST*

AC? To sou lamy nej.... Jak ted hrajou no to je hruuza.

Reagovat
HOST*Marek

Mas pravu ked pojde drogba do AC, tak pomoze v utoku a ac bude neporazitelne!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
HOST*still

dufam ze ho nekupia.to uz nevie ac kupit poriadneho utocnika,kaka je zaloznik-to bol nakup

Reagovat
HOST*still

napr.quaresma,benzema atd.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by je chtěl?

Reagovat
HOST*Mrazik

Tam oba, když se dostanou do formy, tak patří k špičce. Když byl Drogba v laufu, tak mu tam padaly neskutečný věci. A Lampard je hodně dobrej střední záložník. Umí bránit, útočit a hlavně kvalitně vystřelit obouma nohama. Zájemců můsí být hodně, jen jde o finance. Oba berou šílený prachy. I když jsou kvalitní, tak jsou přeplacený... Jinak by přeci nikdo do Chelsea nešel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

No do tvoji vyj..... Barcy určitě nepůjdou, a kdo by je chtěl? Všichni až na jeden katalánský klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbu chápu, ale proč chtít Lamparda? To je hráč, který na tom není nijak moc dobře technicky, svůj styl hry má založený na hře "nahoru-dolů", kde k tomu má v Anglii nejlepší předpoklady. Jakmile by měl hrát do zatažené obrany, nebyl by ani poloviční a to ani nemluvím o jeho střelách, ke kterým by neměl zdaleka tolik prostoru. Stačí se podívat na jeho výkony v reprezentaci, to je přímo ostuda.

Reagovat
HOST*

Ty ses teda znalec omg Di delet do fotbalu kdyz ses tak chytrej treba do sparty tam by ses hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, s tebou spolupracovat nebudu.

Reagovat
HOST*

No to bys ani nemoh. Pze do sparty bych sel tak maximalne se samopalem a par zasobnikama

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to jsme na tom dost podobně. I když teď bych tam určitě nešel, práce celé Sparty se mi velmi líbí.

Reagovat
HOST*

Me se libila prace sparty ted v derby Strasny ubozaci k tomu neni co dodat. Sparta do druhy ligy

Reagovat
HOST*

Kdyz o nem vis hovno tak radsi drz hubu a soupej nohama. Co umis ty????? ze ho kritizujes. A o jeho strelach bych moc nemluvil pze on ma jednu z nejlepsich strel ze stredni vzdalenosti ty chudacku

Reagovat
RMCF

Jo to má, ale co on napsal je pravda Lampard je špičkovej hráč pro anglickej fotbal, ale ve Španělsku nebo Italii si ho nedokážu představit.

Reagovat
HOST*Roma

no má dobrou střelu ale na Tottiho to nemá

Reagovat
RMCF

A někdo se mnou konečně sdílí názor na Lamparda...

Reagovat
HOST*Gamper

Já taky, Primera division není fakt pro něj

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*ital

Mooooc hezky.Připojuji se do dlouhé fronty těch,kteří s tebou sdílí názor na Lamparda.Myslel jsem,že jich tady tolik nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak hrubě? Jinak já to nemyslel vážně.

Reagovat
HOST*

Lamparda moc radi uvitame v FC Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom nám môžete na výmenu poslať Deca a obidva kluby sa ocitnú v kríze

Reagovat
smazaný uživatel

Deco strčí Lamparda do kapsy.

Reagovat
Messiáš

Tak tak..

Reagovat
HOST*ital

Platí o něm to stejné jako o Lampardovi,v Anglii by to byla spíš ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Piš za sebe!

Reagovat
HOST*

kezbyyyyyyyyyyyyyyyyy gunners goooo !!!

Reagovat
Messiáš

Lamparda ani zadarmo!!

Reagovat
frank

Pořád lepší než tvůj Messi

Reagovat
HOST*

OMG ja nechapu proc tay porad vsichni Lamparda urazite!!!!! Dyt bez nej je chelsea polovicni a hlavne on a Drogba je jedinej kdo tam dokaze dat gol. Tak se radsi zamyslete nad tim co umite sami vy nuly Lampard je jeden z nejlepsis strednich zalozniku na svete jenze vy ste zahledeny do hracu jako je Ronaldinho nebo Kaka a pak pomlouvate ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard svoje vlastnosti ideálně využije v Premier League. Tím chci jenom říct, že když by hrál někde, kde se hraje vyloženě takticky (příklad Itálie nebo Španělsko), svoje nejlepší vlastnosti by nemohl použít a tím pádem by jeho prospěch pro mužstvo nebyl zdaleka takový.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mozna si trosku protirecis. Myslim ze nejvic taktikou svazana je prave Chelsea, kdyz jde krasna na ukor vysledkum. A on je hrac s obrovskou herni disciplinou a jeho sila neni ve hre 1na1..takze do Spanelska by se spis nehodil kvuli technicky hre co se tam hraje.

Reagovat
HOST*Ondra

A které vlastnosti? nemá rychlost, neumí obejít v souboji jeden na jednoho, akorát umí dat par usmudlanych golu, ktere stejne pokazde nekdo tecuje a brankar jde na druhu stranu, takto hraje uz 2 sezony za chelsea, letos sa to tam ani neodraza, takze uz vubec nic.

Reagovat
HOST*

Ondro Ondro I ty jeden

Reagovat
HOST*Boudis

Vidim ze je zde plno fotbalovych hracu a borcu co toho uz maji hodne za sebou a doma jim na policce urcite stoji pohary z premier league a anglickych poharu kdyz si vubec dovoli komentovat takoveho hrace jakym Lampard urcite je.Nerikam ze musi byt hned nejlepsi na tom se stejne nikdo nikdy neshodne pac mame kazdy svuj usudek,ale jak muze nekdo napsat ze se neuplatni v jine lize??To je tak hloupej nazor jako kdybych ja rekl ze Sterda umi nakoupit v tescu ,ale v makru nema sanci.Podle me kdyz by sel z Anglicke ligy tak musi zarit kdekoli jinde jelikoz Anglicka liga je jasne nejlepsi na svete.Vsude jinde at uz Italie Spanelsko atd. je fotbal pomalejsi a to o dost.

No a ma smysl se vyjadrovat k Drogbovi???Ja myslim ze ne.Patri urcite mezi top utocniky planety a tim bych to i ukoncil.Ten pan co tady psal ty nemistne rasisticke poznamky bude urcite ze spartanskeho kotle

Reagovat
RMCF

Drogba je hráč, kterej by se prosadil kdekoliv, ale Lampard ne.(nebo aspoň ne v takove míře jak na ostrovech) Anglická liga může být nejrychlejší jak chce, ale zdaleka není tak technická a taktická jak španělsko a italie, kde se od hráčů(aspoň v předních klubech) vyžaduje skvělá míčová technika, schopnost přejít jeden na jednoho a v tom Frank zrovna dvakrát neexceluje. A nejlepší jsou vždycky argumenty, nic ste nedokázal tak co ho kritizujete, ale tady nikdo netvrdí, že je lepší než Lampard, ale porovnáváme ho s jinými TOP fotbalisty. Ještě mě tak napadlo, když sme u toho porovnávání a někdo tu zmíňoval jeho střelu, tak třeba takový Nedvěd, má stejně výbornou střelbu oběma nohama a navíc k tomu je značně techničtější, nedělá mu problém projít přes soupeře a proto se prosadil v Italii, ale jinak mě moc hráčů jako Lampard nenapadá co by se na jihu prosadili. Ještě by mu mohl být trochu podobný Wesley, ale ten je ještě mladý a ve Španělsku začíná a nemužem říct jestli se prosadil nebo ne. (a taky bych řel že je na tom technicky líp než Frank).

Reagovat
HOST*

Postrech? neumis cesky snad postřeH. Ano H kamaráde. OMG Vy jste ale tupci, urcite nemate ani maturitu co???????????? a ani nebudete mit!

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju. Vyhrál jsi cenu Dement měsíce!

Reagovat
HOST*

ne ne vyhrál cenu největší čurá...ček dne

Reagovat
HOST*

To mas pravdu ze jinde je fotbal pomalejsi proto ze ho tam taky umi hrat a nehrajou na nesmyslne pasy pres cele hriste jako v Anglii kde fotbal umi hrat jen Arsenal.

Reagovat
HOST*

anglie je jasne nejlepsi liga na svete!jak muzes rict ze jinde hrajou lip?italie uz je uplne zasrana zkorumpovana liga a spanelsko kdyz nehraje barca nebo real je nuda.v anglii se muzes divat prakticky na kazdy zapas narozdil od ostatnich lig.a navic v anglii hrajou rychlej fotbal protoze hraji bojovne srdcem ne protoze nakopavaj dlouhe pasy!

Reagovat
HOST*Lucinka

Takového drogbu bych v mojí díře fakt uvítala pěkný kanec

O ja chci jeho curaku v pici

Reagovat
RMCF

Reagovat
HOST*

Ty ses fakt chytrej ty ubozaku ;) di si ho radsi nekam vyhonit a neotravuj tady

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*CESH

drogba je cernej jak mi chlupy na prdeli

Reagovat
HOST*

Takovyhle keci si laskave nech pro mamu ty zkurvenej rasisito. Ty ses sice bilej ale nemas vubec zadnou uroven ty chudacku

Reagovat
frank

si fakt debil

Reagovat
HOST*

TA DOBA KED V ANGLICKU HRALI NA DLHE PASY JE UZ DAVNO MINULOST.S TIMI PASMI BY MOC NAPR.MANCH.UTD. NA TEVEZA MOC NENAHRAL

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je Anglická liga hlavně o nakopávání. Vyjímku tvoří snad jen Arsenal a ManU, ale i ten často nakopával, když byl mimo Rooney a to i přesto, že ve předu měl malinkého Teveze.

Reagovat
HOST*

ALE KDEZE,MAN.UTD. HRA KRASNY PRIZEMNY FUTBAL NA JEDEN DVA DOTIKY,VACSINOU,ALE JE TO PARADA.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterda - prosim ta,ako mozes tvrdit ze deco strci lamparda do kapsy?? Ved porovnavas neporovnatelne... A ja som chcel len povedat,ze vedla seba si ich neviem predstavit hrat. A keby hral deco v anglicku tak tu uhra velke hovno,rovnako ako frank v spanielsku

Reagovat
HOST*jany

vazeny Deco je jedne z najlepsich hracou na svete a zahral by si vsade aj v Anglicku.....Drogbu by som veru rad videl v Barce ale to by uz nemali konkurenciu aj tak ju uz teraz prakticky nemaju a taky utok ako ma Barca nema nikto na svete ......

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Lord

No nevim ja jen reknu ze drogba a lampardou sou dost good ale nepral bych jim italskou ligu tam se zahrabou vemte si schevcenka ten prisel Z AC jak hraje hruza muj favorit je drogba ale byt jim bych zustal v blus i kdyz vztahy tam vrou ale je to muj nazor jen tak uvidime ale Chelsea do to ho

Reagovat
HOST*morecambe

vůbec bych nepřál drogbovi ochod do realu madrid tam se neprosadí,můj názor je aby zůstal v anglii,anglická liga mu svěčí takovej manchester un. to by byla dvojka rooney a drogba!

Reagovat
HOST*host

hrali vyste lidi nekdy fotbal??? asi ne, protoze co tady pisete, to je neuveritelne... napr o lampardovi, nechapu proc by se neprosadil v italii nebo ve spanelsku, vzdyt je to jeden z nejlepsich strednich halvu, jeslti vubec vite co to znamena

a taky bych chtel vyzdvihnout vas udajny pravopys....obouma nohama, hlavne ze kecate hovna, debilove

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravopis se vyser! O ten tady vůbec nejde, né?

Reagovat
RMCF

na pravopis každej sere... Ve fotbale toho mám na svůj věk(22 let) docela dost za sebou. Fotbal hraju od devíti let. Teď i trenuju, tak snad bych něco málo o fotbale vědět mohl;)(netvrdím že su odborník) Kdo nemá stejněj názor jak ty tak je debil? Já třeba pravopis v diskuzích moc neřeším (mimochoem studuju jednu z nejprestižnějších VŠ u nás), píšu nespisovně a používám nářečí a já se z to nestydím ja su hrdej na to že su moravák a nebudu se v diskuzi přetvařovat a snažit se psát spisovně.

Reagovat
HOST*host

kreteni vyjebani jste vseci tady do jednoho

Reagovat
HOST*

no jestli pusti drogbu tak jsou magori podle me nejlepsi utocnik z premier lige.....

Reagovat
HOST*Lord

No tak ja myslis me ze se tu bavme o fotbale a ne kvuli pravopisu mili hoste ja ho neumim jo ale reknu ti tohle fotbal sem hral 3 roky jako stoper vis tak drz hubu krok a pis na tohle tema a ne na zadny jiny proste chelsea do to ho chelsea do to ho

Reagovat
HOST*nene

vy jste všichni kokoti!!!!!!!!nadáváte si svojím oblíbeným hráčům a samy byste neměli proti ním vůbec šanci!!chodááááááci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslíš, že když člověk nehraje fotbal, případně né na takové úrovni, nemůže objektivně kritizovat hráče? To je dost omezenej názor.

Reagovat
HOST*karel52

Ja bych chtel drogbu do mostu, a lamparda tez tak at sem pridou

Reagovat
HOST*

Řešit tady pravopisne chyby,,to si ten dotyčny člověk trochu spletl stranky ne??:) je snad jasne že tady každy sere na pravopis,když jde o komentaře k fotbalu:) nechapu,misto toho aby tady lidi nazory psali,tak se navzajem odsuzujou a ještě do sebe Fuckujou:) to neni moc Demokraticke:))

Reagovat
HOST*roman

lampárda bych docela bral v ac milan ale musel by kaka být zase v chelsea

Reagovat
HOST*Lord

No ja myslim ze drogba do mostu i lampard zapomen do teplicek nej tym kam se na ne sere sparata slavie a muzu se zeptat hosi jak ste sodili zapas teplice sparta ja myslim ze takovej hrac jako repka ma taky za sebou dost ale jeho emoce ma as moc labilni a fotbal neni ring ale pozitek to je balet ne o to de a korupce je vsude priznavam ze ty teplice nehrali cistou hru ju ale takovi hraci se maji ovladat

Reagovat
HOST*Mickey

Nikam nepudou!!!!! A jestli jo, tak si dojedu do Londyna a budo protestovat primo pred stamford bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba do Los Ches jednoznacne

Reagovat
HOST*

dobry vtipi kluci

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*jano

lampard je najlepsi

Reagovat
HOST*

sorry ale lampard je uplny slaboh, nedava ani goly

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nechápu proč tyhle dva fodbalisty tak osuzujete,,zkuzte být na jejich místech a dokažte to co dokázal lampard a drogba,.,.svámi by chelsea byla na dně protože ste deb*lové co nikdy nehrály fodbal a akorát tady házijou machra,,,vůbec fodbalu nerozumíte a chcete tady něco dokazovat?anglická liga je jedna z nejlepších lig na světě.,.vím všechny ligi jsou dobré ale anglická liga je nejvíce sledovaná protože se tam hraje krásný fodbal,,neříkám že španělský není taky dobrý ale podle mě je premier lig nejkrásnější fodbal co se kdy na světě hrál.,.,real madrid hraje taky pěkný fodbal ale to je ve španělsku asi jediný klub kam se na něj hrabe barcelona?a italský fodbal je zase hodně o technice,.a ac milán nedosahuje takovích výkonů jako v minulé sezoně proto si myslím že drogbu nezískají a juventus nezíska lamparda protože je rozený angličan a bude i nadále budovat svojí karieru v anglii,,tak vás prosím,-neodsuzujte je když jste proti nim jasné nuly,,,které vživotě nic nedokázaly a jen závidí..,.

Reagovat
smazaný uživatel

ste chudáci co závidí a neumí si to dokázat tak tady nadáváte na lamparda a drogbu,,akorát házíte machra vy cucáci co se tady chtěj předvest jaký jste kingové a přitom ste hovna co to vživotě nedotáhnou nikam.,...,fodbalu nerozumíte ale hlavně že máte dobrej pocit stoho co vám vylítne sté vaší smradlavé držky,,ubožáci nic jinýho jenom ubožáci,,,machrujete ale kdybyste měly stát na jejím místě tak nevíte co to je zatu kulatou věc dovšeho tak všichni kopou!tak tomu se říká fodbalový míč,,ubožáci.,.,běžte se zahrabat vy nuly,,,,,,,,,chcese mi z vás

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele