Dříve nebo později budu zase na hřišti, vzkázal po zranění kolena Vidal

14.09.2023, 08:59
Aktuality

Bývalý hráč Barcelony, Bayernu Mnichov či Interu Milán Arturo Vidal utrpěl v utkání za reprezentaci Chile vážné zranění kolena a musel na operaci. Šestatřicetiletý záložník brazilského týmu Athletico Paranaense si už v tomto kalendářním roce nejspíš nezahraje, kariéru ale nekončí.

Vidal si poranil meniskus v úterním kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa proti Kolumbii (0:0). Hřiště v 73. minutě opustil na nosítkách.

"Už jsem v životě povstal tisíckrát a tohle nebude výjimka," napsal na instagramu Vidal, jenž v chilském národním týmu absolvoval 142 zápasů a vyhrál s ním dvakrát Copu América. "Dříve nebo později budu zase tam, kde jsem nejraději, tedy na fotbalovém hřišti, a budu se bavit, tak jako v celé dosavadní kariéře," dodal hráč, jenž má vedle Barcelony, Bayernu a Interu ligové tituly i s Juventusem.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
veikko

Snad to ještě hecne. Ten propad Chile je znatelný, ale na rozdíl od Peru ta generační výměna nedopadne nejspíš nijak hrozně. Mladé hráče mají pořád docela zajímavé. Člověk si akorát říká, že ta výměna měla probíhat pozvolně už mnohem dřív. On mimochodem ani Bravo ve 40 pořád oficiálně neukončil reprezentační kariéru.

Reagovat
Posledni Kovboj

snad ne

Reagovat
Csaplárova past

"Už jsem v životě povstal tisíckrát a tohle nebude výjimka"

Mindset vítěze. Velký bojovník, má můj obdiv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele