Drenthe zapomněl na zápas

20.12.2007, 13:15
Aktuality
Horké chvíle prožil ve středu záložník Realu Madrid Royston Drenthe, který zapomněl, že má hrát s týmem zápas Španělského poháru v Alicante. Když mu znepokojení funkcionáři slavného klubu volali, dvacetiletý nizozemský fotbalista jim odvětil, že právě vyráží na trénink. Pak urychleně vyrazil na San Bernabeu a jen tak tak stihl odjezd týmového autobusu na letiště.

V autobusu se podle listu Marca k pobavení spoluhráčů Drenthe musel ještě převléknout ze svého oblečení do jednotného obleku.

Na hřišti se letní posile z Feyenoordu Rotterdam nevedlo o mnoho lépe. Po hodině hry zavinil Drenthe penaltu, z níž se třetiligový tým Alicante ujal vedení, a vzápětí ho trenér vystřídal. Javier Balboa, který přišel na hřiště místo něj, v poslední minutě alespoň vyrovnal a odvrátil úplnou blamáž Realu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
M11

Reagovat
smazaný uživatel

taky se smeju

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele