Doufám, že zůstanu hráčem Sevilly, uvedl Fernando

10.10.2021, 21:58
Aktuality
Fernando Reges patří k oporám Sevilly, zároveň vstoupil do posledního roku smlouvy, takže má nejistou budoucnost. Brazilský záložník přesto věří, že se stěhovat nebude...

Čtyřiatřicetiletý středopolař na evropském kontinentu prošel Portem, Manchesterem City nebo Galatasarayem a nyní třetí sezonu patří mezi základní stavební kameny Sevilly.

Fernando společně se stopery Julesem Koundém a Diegem Carlosem tvoří velmi těžko prostupnou zeď, je však otázka, zda to bude platit i nadále. Nejzkušenějšímu z uvedené trojice po sezoně vyprší smlouva a její prodloužení zatím není na pořadu dne.

"Sevilla je můj domov, ale nezáleží to na mě. Kdyby to tak bylo, máme podepsáno. Ale musím počkat," uvědomuje si Fernando, jenž v předchozích dvou sezonách odehrál celkem 65 ligových zápasů. "Budu nadále pracovat a doufám, že Sevilla přijde s nabídkou na prodloužení smlouvy," pronesl bývalý mládežnický reprezentant Brazílie.

Autor: Jiří Vojík / marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele