Dostův stav se zlepšil, lékaři ho propustili do domácího ošetřování

10.11.2023, 17:31
Aktuality
Bas Dost (© AFP)

Dobré zprávy míří do světa z Nizozemska, z nemocnice byl po necelých dvou týdnech propuštěn Bas Dost. Útočník Nijmegenu byl hospitalizován od 29. října, kdy zkolaboval během utkání s Alkmaarem.

Dost se na zem bez cizího zavinění skácel v samém závěru, duel byl přerušen a následně také předčasně ukončen. Fotbalista poté absolvoval řadu vyšetření a ta odhalila potíže se srdečním svalem.

"Jsem šťastný, že mohu být znovu doma, teď se musím zotavit," vzkázal.

"Rád bych poděkoval všem, kteří mě v průběhu tohoto období podporovali. Doopravdy si toho velice vážíme," dodal.

34letý Dost během kariéry střílel góly za Heerenveen, lisabonský Sporting, Frankfurt, Club Bruggy, Utrecht a Wolfsburg. Právě fanoušci posledně jmenovaného německého klubu mu několik dní po inkriminované události vyjádřili podporu prostřednictvím velkého transparentu, kterým se prezentovali v pohárovém utkání proti RB Lipsko.

Dres Nijmegenu Dost obléká od letošního léta, zatím za něj nastoupil sedmkrát a dal dvě branky.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

tentokrat zadnej shitpost od Simona Goddeka?

Reagovat
fabec1222

Už ho měli v nemocnici dost.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Mönchengladbach

Dost se zlepšil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele