DONUTÍ KRIZE PRODAT SPARTU?

23.03.2004, 16:03
Aktuality
Časopis Týden přinesl zprávu, že se o pražskou Spartu zajímá finanční skupina PPF. Toto tvrzení potvrdil i letenský šéf Vlastimil Košťál, jak informoval web Sparta.cz. Vyloučil však, že by vydavatelství Vltava-Labe-Press mělo nějaké finanční problémy. Dnešní vydání deníku Blesk už potvrzuje, že Sparta bude prodána do června tohoto roku!

Vlastimil Košťál se zastal jedné věci - "v tržním prostředí je vše na prodej". "O oficiálním zájmu finanční skupiny PPF jsme informováni, ale znovu, jako již několikrát v minulosti, opakuji: v tržním prostředí je vše na prodej. Objeví-li se kvalitní nabídka, nevylučuji, že k jednání o prodeji akcií společnosti PPF dojde," stojí v prohlášení, které Vlastimil Košťál předal prostřednictvím svého tiskového oddělení novinářům.

Podle Vlastimila Košťála patří společnost PPF k nejsilnějším u nás. "Dle mého názoru je to společnost, která by mohla v budoucnu dát fotbalovému klubu AC Sparta Praha další možnosti pro jeho rozvoj, především v evropském fotbalovém měřítku," řekl.

V dnešním vydání deníku Blesk dokonce vyšel článek, že je prodej Sparty téměř hotový. "Majitel Sparty Axel Diekmann si přeje klub prodat do června tohoto roku," řekl Blesku zdroj, který je prý blízký pražskému týmu.

"Pokud Diekmann potřebuje peníze na pokrytí ztrát, mohl by být nákup Sparty pro Kellnera a PPF z finančního hlediska zajímavý," napsal časopis Týden.

Vlastimil Košťál však odmítl spekulace, že má vydavatelství Vltava-Labe-Press nějaké problémy. "VLP je stabilizovaným subjektem, který již léta prokazuje na východních trzích svoji sílu a ve svém oboru patří k těm nejúspěšnějším," dodal.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele