Donovan pokračovat nebude, podruhé ukončil kariéru

24.03.2017, 20:28
Aktuality
Fanoušci Landona Donovana znovu smutní. Legenda Spojených států amerických, která se na podzim vrátila k fotbalu, aby pomohla Los Angeles Galaxy, se rozhodla podruhé ukončit aktivní hráčskou kariéru...

Donovan se ze své domoviny vydal záhy do Evropy, kde zkoušel prorazit za Leverkusen, to se mu však nepodařilo a ofenzivní univerzál se tak vydal do Los Angeles Galaxy.

Ani posléze však z očí evropským fanouškům nezmizel, neboť nejprve formou hostování pomáhal Bayernu Mnichov, aby posléze hned dvakrát hostoval v Evertonu.

Před dvěma lety pak Donovan poprvé ukončil kariéru, aby se na podzim, kdy sestavu Los Angeles Galaxy kosila zranění, vrátil, návrat ale nakonec nebude trvat dlouho.

Pětatřicetiletý útočník, kterého mocně vábilo Salt Lake City, se rozhodl podruhé oficiálně pověsit kopačky na hřebík. "Nemohu ani pronásledovat svého syna kolem domu," odpověděl Donovan na otázku, zda by nemohl v případě nouze pomoci reprezentaci USA a následně potvrdil definitivní konec. "Jsem u konce. Neplánuji, že bych ještě hrál," potvrdil veterán.

Autor: Jiří Vojík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
fabec1222

fenomén , ale kariéra poměrně jednotvárná

Reagovat
Coutinho10

mozna s odstupem škoda, že nezkusil tu PL na delší čas....za Everton hral luxusne

Reagovat
Irek

Uzasny hrac se smulou na mancafty... Jinak urcite legenda USA a velky sympatak...at se dari

Reagovat
Bayernista18

Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätám si ako ho Oliver Kahn vychytal na MS 2002 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Velky sympatak a dobry hrac...vela stastia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele