Donati: Jednou se vrátím do Bergama

12.01.2009, 09:33
Aktuality
Italský fotbalista Massimo Donati, který působí ve skotské lize v dresu Celtiku se netají tím, že by se jednou rád vrátil domů. Kluby z jeho domoviny o něj stojí. Bývalý hráč AC Milán a Atalanty Bergamo však zatím zůstává na britských ostrovech.

Donati se nedávno vyjádřil ve smyslu, že by asi těžko odmítal nabídku z AC Milán, pokud by přišla. Zároveň ale ujistil fanoušky Atalanty Bergamo, v jejímž dresu nakoukl do velkého fotbalu, že by si ještě v kariéře rád zahrál i za ni. "Atalantě vděčím za hodně," řekl.

Během tří let odehrál Donati v modročerném dresu 78 zápasů a toto konto prý určitě jednou rozšíří. "Pokud mi dají seriozní nabídku, pak se určitě dohodneme," říká Donati. "Ve Skotsku jsme spokojený, ale Itálie je můj domov. Vím, že jednoho dne se do Bergama určitě vrátím. Může to být v létě, za rok, nebo za dva, ale určitě se to stane," dodal.

Za Celtic zatím od svého příchodu nastřílel sedmadvacetiletý záložník ve dvaatřiceti zápasech čtyři branky.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze brecet kvuli nemu moc lidi nebude,zalohu mame docela ohlidanou a Massimo urcite neni nejaky extra talent.Ten zajem Atalanty chapu,ale co by s nim delalo AC,to je mi opravdu zahadou

Reagovat
SqueeZy

po tom co se jim zranil Gattuso hledaji nahradu... Byvaly hrac, Donati, prisel asi prvni pod ruku...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zrovna netoužím po jeho návratu...

Reagovat
božský John

Jak by řekl Arnie: Já se vrátim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele