Donadoni s remízou spokojen

09.09.2007, 14:26
Aktuality
Nejostřeji sledované utkání sobotního programu kvalifikace na evropský šampionát v roce 2008 skončilo bezbrankovou remízou. Itálie si na vyprodaném San Siru rozdělila body s Francií a v tabulce skupiny B se propadla na třetí příčku, trenér Roberto Donadoni byl ale i přes to spokojen...

"Vzhledem k současným podmínkám, v jakých se nacházíme, jsem spokojen. V současné době jsme udělali maximum. Získat bod proti týmu, jehož domácí liga je již v sedmém kole, je úspěch. Jejich fyzická kondice je určitě lepší, než ta naše. Za dva měsíce bych možná mluvil jinak, právě teď jsme ale udělali vše, co bylo v našich silách," řekl po utkání Donadoni.

Italský kouč se musel obejít bez několika klíčových hráčů. Reprezentační kopačky na hřebík v létě pověsil Alessandro Nesta, zranění pak vyřadila dalšího stopera Marca Materazziho a fit nebyl ani Luca Toni.

"To, že jsem neměl k dispozici Toniho, mě opravdu mrzí, protože to je hráč, díky němuž bychom vyhráli. To není nic proti Filippu Inzaghimu, jelikož kdybych nebyl rád, že je tu s námi, tak bych ho nezval," řekl dále Donadoni.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Lion

hm,tak nevim nevim jestli je spokojenost na místě,ale vzhledem k situaci ve skupině B si myslim,že je remíza pro Italy málo i kvůli vítězství Skotů nad Litvou,kteří se po výhře dostali na druhý místo. Ostatně se to ukáže v dalších zápasech,jestli je remíza pro Italy dobrá nebo ne,každopádně to budou mít hodně těžký,jelikož hrajou se Skotama venku,kde se hodně těžko vyhrává,ostatně se o tom přesvědčila i Francie...

Reagovat
Slejdy

jn maji to tezke ale podle me to nejak zvladnou

Reagovat
HOST*mysman

ja jim strasne preju aby nepostoupili,tim by se jen dokazalo jak nahodna ta vyhra na MS byla.

Nesnasim it.fotbalist,kluby i styl fotbalu

Reagovat
HOST*ac milan

nahoda?to je blba řeč čuráku

Reagovat
HOST*M11

nezavid

Reagovat
HOST*

přesně

Reagovat
HOST*

ty ses nejvetsi kreten co tady kdy psal :(

Reagovat
smazaný uživatel

sa z tej závisti neposer prosím ťa..looser

Reagovat
HOST*vlk

ja nesnasim tebe a tvoje nazory ktere nikoho nezajimaji..

Reagovat
Slejdy

no tak ty si taky mimo trosku...vlastne asi rozumis fotbalu .. ach jo za trest

Reagovat
HOST*

Náhoda?Ty si dobrý jelito.

Reagovat
HOST*

DOnadoni je jako trenér na pi-ču.

Reagovat
Slejdy

hmm za to ty si borec sveta

Reagovat
HOST*

lippi tam byl nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

tak byl no,ale co naděláš...sám si dal pauzu a za to mu nikdo nic nemuže řict

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele