Donadoni pohrozil Del Pierovi

28.09.2007, 15:22
Aktuality
Alessandro Del Piero nemá ani zdaleka jisté místo v italské reprezentaci. Útočníkovi Juventusu se nelíbí, že s ním kouč Roberto Donadoni počítá spíše do záložní formace a směrem k trenérovi již vyslal varování. Donadoni si ovšem nenechal nic líbit a Del Pierovi poslal odpověď...

"Donadoni mě může povolat pouze pokud bude potřebovat útočníka, jinak mě může nechat doma," prohlásil Del Piero po nedávném kvalifikačním dvojutkání o postupu na ME 2008 proti Francii a Ukrajině..

V útoku italského národního týmu je v těchto dnech velká konkurence. Ve vynikající formě jsou Antonio Di Natale a Luca Toni a o místo se vedle Del Piera hlásí rovněž Filippo Inzaghi, Tomasso Rocchi nebo Cristiano Lucarelli.

"Jestli ho postavím jako druhého útočníka? Mám rád otevřený rozhovor a nechci nikomu přilepšovat. Větší flexibilita ale znamená větší šanci na to dostat se do sestavy a o tom pak rozhoduji jenom já," vztyčil Donadoni varovný prst směrem k Del Pierovi.

"Doufám, že důležitou roli v týmu sehrají mladí fotbalisté. Naši talentovaní hráči jsou jedněmi z nejlepších na celém světě a reprezentace je bude potřebovat. Se zájmem sleduji výkony Giuseppe Rossiho a pozoruji rovněž Riccarda Montoliva, Alessandra Rosinau a Marca Borriella. Tito hráči mají budoucnost v italském národním týmu," ujišťuje Donadoni.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Slejdy

hrali ste uz to demo PES 2008 ?? co na to rikate ?? vcelku narocne na grafiku

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

ne

Reagovat
HOST*

hrál, je to jen demo a moc se z pár zápasů nevyčte. Každopádně jsou mnohem hezčí menu a hra se zase posunula blíže reálu. Jenom škoda, že v španělské repre. chybí Raúl, ale to se dá spravit

Reagovat
HOST*DAVID VILLA

Kde se da stahnou pls. diky????????????

Reagovat
Slejdy

www.proevo.cz tam si to najdes uz

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně útok Di Natale-Toni

Reagovat
HOST*Lion

Takhle to zkrátka nejde,aby hráč rozkazoval trenérovi,za to by měl být okamžitě vyhozen z týmu. Je sice pravda,že Del Pierovi sice místo v záložní řadě svědčí méně,než v útoku,ale o všem rozhoduje trenér...

Reagovat
HOST*marcocruz

Del Piero ma ted nějaký namachorvaný období asi, V Juventusu chce vyšší plat v reprezentaci zas základní sestavu a pouze v útoku.Měl by být rád že o něj v jeho letech má ještě někdo zájem.

Reagovat
HOST*Crocy

Naprosto s tebou souhlasim

Reagovat
HOST*del piero inýma očima

nemá cenu aby hrál v záloze když v utoku je 2x lepší

a vjuventusu nechce vyší plat ale nechce niší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele