Domenech podle prezidenta federace zůstane ve funkci

29.06.2008, 17:01
Aktuality
Ani ostudné vystoupení na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku možná nebude důvodem ke změně ve funkci trenéra francouzského národního týmu. Tím je v tuto chvíli Raymond Domenech a měl by jím být i na začátku kvalifikačního cyklu o postup na MS 2010...

Francii se stále ještě probíhající turnaj vůbec nevydařil. V základní skupině získala jenom jeden bod za bezbrankovou remízu s Rumunskem, dala pouze jednu branku a skončila poslední.

Velkou zásluhu na neúspěchu nese samotný Domenech. Tomu je často vyčítáno až příliš defenzivní pojetí hry, v konečné nominaci navíc sázel hodně na zkušenost a do Rakouska a Švýcarska se tak nepodívali například Mathieu Flamini nebo Gael Clichy. To vše mělo být důvodem k odvolání Domenecha, zřejmě ale bude všechno jinak.

"Domenech zůstvá, provedeme jenom několik změn," řekl prezidet Francouzské fotbalové federace Jean-Pierre Escalettes v rozhovoru pro deník Le Parisien. O Domenechově budoucnosti se definitivně rozhodne již 3. července.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak to je v riti.Trezegueta uz se asi nedockam na zadnem vrcholnem turnaji.To same s Mexesem,Landreau,Cisse,Flamini....Tyto hrace opet nepovola a povola si ty sve Gomis,Diarra,Boumsong ......Domenechu maz domu ,Francii sem nikdy nemusel ale uz me je docela lito tech hracu v cele s Davidem Tr.Didier Deschamps a asistent:Laurent Blanc a hned by to vypadalo lepe...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis a Diarra byli ve formě chytráku. Myslíš si, že Domenech udělá stejnou chybu a nebude povolávat Mexese, Flaminiho, Clichyho apod. ? A nevím proč Cisseho Vždyť Gomis hrál ve větší formě.

Frey - Clichy ; Mexes ; Squillaci ; Evra - Ribéry ; Flamini ; Nasri - Benzema ; Gomis ; Ben Afra....omlouvám se pokud je to špatně poskládaný, Francii moc neznám....

Reagovat
smazaný uživatel

DIarra ve forme ,nenech se vysmat dyt nehral ani v zakladu v klubu,a kdybys sledoval francouzskou ligu tak bys mluvil o Cissem jinak nerikam ze Gomis je spatny ale urcite bud trezegeuet ci djibril meli jet misto neho.A to si pis ze ji znova udela,tomu ver je totiz arogantni a osobni problemy s hracema prenasi i do roviny reprezentacni tim padem neverim ze se zmineni hraci v mem prvnim prispevku dostanou jeste nekdy pod jeho vedenim na Euro ci MS v JAR.

Reagovat
smazaný uživatel

V Pompeys hrál v základu šašku a dával pár důležitých golu. Třeba jediný v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neprosadil se v Arsenalu,kde Flamini zazival nejlepsi sezonu.Ale to nic nemeni na tom ze v zakladu by byl Toulalan alternativa Flamini ci Viera kdyz s tim jeste nesekne.Takze Lassane tam nema co delat....

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini je lepší než Toulanan

Reagovat
smazaný uživatel

bavi se tu o Diarrovi ten tam byl uplne zbytecny!!

Reagovat
smazaný uživatel

A francii moc neznas tak se k tomu radsi ani nevyjadruj,a di si psat na sport.cz a klikat body,Clichy tam nema v sestave co delat mel by tam byt Bakary-Sagna pokud bude fit,misto Gomise jasne Trezeguet,misto Flaminiho Toulalan

Reagovat
smazaný uživatel

Na Trezegueta sem zapomněl pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nechápu tvojí pomlču u Bakary-Sagna a ktomu je to Bakari

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry sem se upsal,s tim Flaminim to je vec nazoru kazdopadne ma pred sebou dobrou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, je to Bakary.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, je to věc názoru. Ale myslím, že byla hloupost tam cpát hráče jako Boumsong, Thuram, Abidal, Coupet....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak uvidíme na WC2010 Rumunsko a v baráži Srbsko.

Reagovat
smazaný uživatel

To tonyyk: Ale on to je Bacary nebo chceš-li Bakary, ne s Bakari

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak sem se spletl. Omlouvám se

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný. Co to tady zase píšete za názory? Chápu, asi je to váš pohled na věc, ale jak můžete někdo psát takovýhle kraviny?

1. věčná kritika Diarry... ale kdo ste ho viděl hrát všechny zápasy v Portsmouthu? A kdo si ste jistej, že by zahrál na ME hůř než Toulalan s Makelelem? Vždyť ta francouzská záloha byla tragická, ale Diarra vůbec nehrál. Až bude hrát a nebude na to mít, pak ho tady rozeberte jak chcete, ale kritizovat hráče kterej nedostal šanci? To není úplně seriózní, nemyslíte?

2.Clichy tam nemá co dělat? Dovolím si nesouhlasit. Netvrdím, že by měl hrát 100% v základu, ale podle toho co předváděl celou sezónu by tam co dělat měl. Ale jestli se vám tam víc líbil Abidal, můžete se těšit až bude zářit i na další akci.

3. Kritika některých hráčů tady byla hezká, ale co ti "opravdoví" viníci? Kritizujte Gomise, proč ne, ale ten na tu repre opravdu zatím nemá, což bylo vidět. Ale jakto že sem tady nikde neviděl jména jako Abidal, Gallas, Malouda, Makelele, atd. Francouzi hráli tragicky, nedalo se na to dívat, ale pokud sem viděl dobře, nebyla to vina těch náhradníků... strašně hráli především ti, co byli na hřišti, což tady ale v podtatě nikdo nezmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

u te 3.možnosti bys mohl vyjmenovat vsechny hrace...vsichni hraci Francii na letosnim Euru hrali tragicky i kdyz se nekteri trochu snazili

Reagovat
smazaný uživatel

Uhlo ja sem nechtel hodnotit vykon francouzu protoze popravde nemam hodnotit co.Jen sem chtel naznacit ze kdyz bude pokracovat tady tento antitrener tak beztak zopakuje ty strasne tahy jakoze nevzal ani landreau.boumsonga misto mexese(total nepochopitelne),gomis misto cisse ci trezeguet(tuplem nepochopitelne)a k diarovy(par zapasu jsem videl a musim uznat ze hral slusne jenze osobne bych dal prednost Flaminimu v nominaci),taky tam nebyl myslim Escude v nominaci .Proste ta jeho nominace a sestava zustaval rozum stat.A ze hrali spolu makelele s toulalanem taky nepochopitelne mel hrat jen jeden a ja bych dal prednost toulalanovi.A jeste bych rozhodne udelal jednicku Freye ktery mel skvelou sezonu ,to muzu rict klidne za sebe protoze serii A sleduji pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

s tou 2 souhlasim . clichy ma na to hrat v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

na tý fotce dostal, 3 vteřiny zpátky, přes hubu, až mu spadly brýle - 5 minut po prohlášení prezidenta FFF, že zůstává Raymond u kormidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele