Dolehla na nás únava, litovali po prohře s Nizozemskem Rumuni

18.06.2008, 12:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No je to skoda ze to rumuni prohrali jsem jim to pral, hrali lip nez italove, ale nadruhou stranu se ta prohra dala cekat protoze nizozemci jsou vynikajici

Reagovat
blaugrana

hrali lip nez italove, ...to myslis ten beton co predvadzali ?

Reagovat
smazaný uživatel

taky vám přijde, že ty holandský dresy jsou strašně hnusný? ty hnusný hranatý čísla. navíc maj všechny díly dresu oranžový, to nevypadá dobře... a vůbec mi přijde, že po estetický stránce to euro za tim minulym v portugalsku pokulhává. ono i to, že ty stadiony jsou menší a všechny záběry jsou z poměrně malý vejšky, způsobuje to, že ten fotbal vypadá divně... no nic :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to nedívej.

Reagovat
Shevchenko

No tyhle Nizozemské dresy byly zatím nejhezčí:

http://www.soccerstat.net/worldcup/images/squads/Netherlands.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ty se mi taky nejvíc líbí. s nima nizozemci hráli právě na eeuru 2004, ne? :)

Reagovat
Shevchenko

jo

Reagovat
smazaný uživatel

parada .!..tenhle zápas mi trochu víc pomohl ..k penezům !! dal sem na presný výsledek ...kurz 10..! k tomu jeste..Antiqa.B.-Kuba -2....a jeste na NY Yankees....pohodička za 30 ...1200kileček .. ale stejne haluz ..!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať Persiemu ta forma vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruud je dvakrát lepší... nejlepší jejich fotbal zatím předváděla čtveřice RvN,Sneijder,Kuyt,RvdV Holanďany sice nemusím, ale zatím to je jejich EURO.

Reagovat
rufus

Rumuni mě celkově zklamali. Čekal jsem od nich mnohem aktivnější hru směrem dopředu, moc toho nepředvedli a postup si za to nezasloužili. Sice jsem jim fandil, navíc Itálii nemám rád, ale Rumuni nakonec jedou domu zaslouženě. Možná jim chyběly zkušenosti a určitě větší odvaha, snažili se hrát s hodně zabezpečenou obranou, ale bez větší podpory útoku to prostě v takový konkurenci nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko jim nedalo šanci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele