Do Schalke v létě přestoupí Streit

13.11.2007, 11:57
Aktuality
Německé Schalke získalo první posilu pro příští sezónu. V létě 2008 do klubu přijde záložník Albert Streit, o kterého mělo Schalke eminentní zájem už letos. Sezónu ještě dokončí v dresu konkurenčního Eintrachtu Frankfurt.

Albert Streit málem přestoupil do Schalke už v létě, kluby se však nedohodly na odstupném. Letošní účastník Ligy mistrů po záložníkovi se skvělou kopací technikou toužil tak hodně, že o něho usiloval i po skončení přestupního termínu.

Kluby se nakonec dohodly tento týden a Streit se k novému týmu připojí v létě 2008. Podle neoficiálních informací Schalke zaplatí Eintrachtu 1 milion eur, jelikož v létě bude Streitovi zbývat jen jeden rok kdo dovršení smlouvy ve Frankfurtu.

"Jeho centry a přímé kopy zněj dělají jednoho nejlepších tvůrců hry v Bundeslize," zhodnotil novou posilu trenér Schalke Mirko Slomka. "Je skvěle technicky vybavený a v ofenzivě dokáže na soupeře vyvinout velký tlak."

Z přestupu má radost i Streit. "Schalke je skvělý klub s vynikajícím stadiónem i fanoušky a má velkou budoucnost. Dostat se do takového klubu je pro mě další krok v kariéře, proto jsem neměl těžké rozhodování," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*GEGE

pro Schalke vyborna posila vzdycky co sem ho videl hrat tak vynikal na hristi vyborny fotbalista jeste bude hodne videt

Reagovat
HOST*Skibe

souhlasím

Reagovat
HOST*koša

za milion eur skvely nakup Schalke bohate se jim to vyplati je to skvely hrac

Reagovat
HOST*Amanatidis

Ještě by si taky mohli vzít mě vždyt jsem taky docela slušnej kanonýr

Reagovat
HOST*Arne

1 € je dobrá cena, ale jsem zvědav, jak to na Schalke vyřešeji, jako tvůrce hry tam už maji Rakitiče a Grossmüllera

Reagovat
HOST*Arne

* tedy 1 milion €, aby bylo jasno...

Reagovat
HOST*Amanatidis

O Rakitiče má zájem Real Valladolid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele