Do přípravy Schalke se zapojí Riether a Sam

22.07.2015, 13:30
Aktuality
Hned dvě nové tváře se zúčastní čtvrtečního tréninku Schalke. Do přípravy gelsenkirchenského celku se vrací Sidney Sam, zcela novou akvizicí pak bude obránce Sascha Riether...

Sam přišel do Veltins Areny před rokem za 2,5 milionu eur z Leverkusenu, avšak po matných výkonech byl společně s Kevinem-Princem Boatengem vyřazen z kádru.

Nový kouč André Breitenreiter se však po vzájemném rozhovoru rozhodl, že dá 27letému křídelníkovi druhou šanci. "Měli jsme dlouhý a upřímný rozhovor, ve kterém ukázal pokoru. Chce se předvést ze své lepší stránky," prohlásil Breitenreiter na adresu německého křídelníka.

Posilou na pravý kraj obrany, kde mají "die Knappen" dlouhodobě zraněného Atsuta Uchidu, se pak stane ostřílený Sascha Riether z Freiburgu, jenž by měl po absolvování zdravotní prohlídky podepsat roční kontrakt s opcí. "Sascha se k nám připojí ve čtvrtek," potvrdil kouč S04.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
ThePigFeathers

Saša je dobrej kauf + u Sama (uSáma :D) by byla blbost ho pustit někam jinam!

Reagovat
skat

Taky si myslím, že Sidney si zaslouží druhou šanci - ten nekompromisní postup by mu mohl trošku srovnat hlavu. A Reither byl jedním z nejlepších ve Freiburgu, takže na rok s opcí, kdyby se nechytil je dobrá volba. Neví někdo jak dlouho bude ještě mimo Uchida?

Reagovat
jv

Dost možná až do konce roku. Má problémy s patelární šlachou, takže se uzdravení těžko předpovídá...

Reagovat
Rudnevs

O tom Rietherovi som vravel pod Trochowskim Freiburg ale zatial nenakupuje ako by sa cakalo skor predava kvalitu asi chcu zacat s mladikmi zatial kupili iba Abrashiho a Grifa

Sam vidno ze chcel neflakal to ale proste to neslo Snad sa mu bude darit je to aj pekne od Breitenreitera ale stale je na tom kadri co robit ze vraj teraz pride Shaqiri tak to by uz vyzeralo lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že po příchodu Shaqiriho už ten kádr bude vypadat celkem slušně. Problém samozřejmě nastane pokud přijdou zranění, už jenom kvůli tomu je dobře, že Sam zůstává. Ideální sestava Fährmann - Caicara, Höwedes, Nastasič, Kolasinač - Shaqiri, Geis, Meyer ,Goretzka, Draxler - Huntelaar. Což teda nezní vůbec špatně a o LM by se s touhle sestavou hrát mělo

Reagovat
andycek1

Draxler mozno do Juve uz sme dohodnuty s platom 4 mil cena okolo 27 + bonusy. Uz je to iba medznim a Götzem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s tím bych se měl asi smířit, to už je skoro jistota . No tak místo něho nalevo asi Sané

Reagovat
Rudnevs

Kto bude dvojka za Fahrmanna, Wellenreuther odisiel a Giefer je zraneny priviedli ste nejakeho Rakusana a je tam myslim este Wetklo

Reagovat
smazaný uživatel

Giefer je dvojka, ale v přípravě střídává Gspurning.

Reagovat
Rudnevs

To je ten Rakusan, normalne by bol dvojka Giefer ale ten je važnejsie zraneny, Ingo Wellenreuther isiel na hostovanie do Mallorci, rad by som videl chytat aj Wetkla.

Reagovat
Kincl

Tak už by taky mohli oficiálně potvrdit toho Vidala :)

Reagovat
smazaný uživatel

V Leverkusenu hral urcite lip, ale je to kvalitni hrac, je to dobra zprava. Sascha Riether je taky dobra volba. Ted jeste potvrdit Shaqiriho. Snad ten Draxler zustane, vsem fanynkam by to zlomilo srdce :D A me leda pekne nas*alo Co ten v jeho letech predvadi s balonem...Snad zustane.

Reagovat
andycek1

Budeme mat na jeho post Saneho alebo Shaqa Sice ja chcem radsej Götzeho

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sam se i po vyhazovu z A klubu vrátil nevíte jak je to s boatengem

Reagovat
blackhawk88

Ako to vyzera so Shaqirim ? Prestupi ci nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velmi pravděpodobné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele