Do Chelsea z Atlética Madrid přestoupí také Filipe Luís

16.07.2014, 13:30
Aktuality
Chelsea včera dokončila příchod útočníka Diega Costy, který ale s největší pravděpodobností nezůstane jediným hráčem, jenž na Stamford Bridge zamíří z Atlética Madrid. Londýnský klub dnes oznámil, že se mu podařilo vyjednat také přestup brazilského zadáka Filipeho Luíse...

"Chelsea Football Club může potvrdit dohodu, které bylo dosaženo s Atléticem Madrid na přestupu Filipeho Luíse. Transfer osmadvacetiletého levého beka nyní závisí na dohodě s hráčem," stojí v oficiálním prohlášení stojícím na webu Blues.

Úřadující španělský mistr, který Chelsea vyřadil v semifinále posledního ročníku Ligy mistrů, se nechtěl s odchodem další opory dlouho smířit, sám levý krajní obránce ale do Londýna přestoupit chtěl za každou cenu a před pár dny kvůli tomu dokonce začal trénovat jen s rezervním týmem.

Podle nepotvrzených informací z anglických či španělských médií by Filipe Luís, který do Atlética zamířil před čtyřmi lety z Deportiva La Coruña, měl stát dvacet milionů liber. Ještě o dvanáct milionů liber více posílá Chelsea do Madridu za jiného Brazilce, naturalizovaného španělského reprezentanta Costu.

Autor: Petr Vaněček / chelseafc.com

Komentáře (934)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele