Díky za podporu, vrátím se silnější, vzkazuje Jesé fanouškům

23.03.2014, 19:46
Aktuality
Předčasně skončila sezóna pro mladého útočníka Realu Madrid Jesého Rodrígueze. Jednadvacetiletý hráč si v odvetném utkání osmifinále Ligy mistrů se Schalke 04 poranil koleno a musel na operaci. Mimo hru bude minimálně půl roku, jeho okolí mu však neustále vyjadřuje podporu.

"Opravdu si vážím veškerých projevů náklonnosti, které jsem obdržel. Každé povzbuzení mě posílí, abych se mohl vrátit s větším odhodláním a dělal to, co umím, tedy fotbal. Fanoušci mě hodně podporovali již od chvíle, co jsem začal hrát v prvním týmu a chtěl bych jim za to poděkovat. Sice nyní nebudu nějaký čas hrát, ale chci se vrátit silnější. Je to můj cíl," slíbil fanouškům Bílého baletu na klubovém webu.

Po zákroku lékařů, kterému se podrobil v Německu, už se cítí lépe. "Musím to brát s nadhledem a zotavit se. Teď se cítím lépe, operace na mě udělala trochu dojem, protože to bylo poprvé, co jsem na ni musel. Probíhala dobře a já už přemýšlím o návratu, což je důležitá a také jediná pozitivní věc, kterou si mohu vzít z toho, co se stalo," přiznal španělský reprezentant.

Povzbudivá slova uslyšel také od prezidenta Realu Florentina Péreze. "S prezidentem jsem mluvil. Vždycky jsme byli v kontaktu, a když nevolal přímo mně, tak se ozval mému agentovi. Osobně jsem mu po telefonu poděkoval za jeho podporu. Jsem vděčný za náklonnost jak od něj, tak od mých spoluhráčů," poděkoval lidem ze svého klubu.

Autor: Petr Komárek / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě jestli přijde v létě další křídlo, jako že asi určitě příjde, tak to pak bude mít hodně těžký.

Jinak brzké uzdravení.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Užasnej hráč, poslední dobu byl lepší i jak CR7, nejlepší hráč světa, takže ukazuje že je neskutečnej talent a at se brzy vrátí

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda každého talentu a svým způsobem nejvíce obzvláště v týmu úhlavního rivala. Snad se dá co nejdříve do kupy

Reagovat
Pharrell

Reagovat
salaminoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Velka skoda tohto zranenia. Ked si zoberieme ako celu sezonu svojimi vykonmi valcoval barcelonsku dvojicku Deulofeua, tak onedlho by to mohol byt klucovy hrac spanielskeho utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by oba měli hrát spolu, sice by se asi porvali několikrát, ale golostroj by to byl slušnej

Reagovat
Billy McClane

Praveze z mladeznickych repre su to velki kamosi.

Reagovat
smazaný uživatel

mal si vidiet MS U20 . Oliver torres , Denis suarez , Deulofeu , Jese , Suso . Taktika vysebci sa ako len vies

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mu psal na twitter, ale asi neumí anglicky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele