DIDA MÁ POSÍLIT BARCELONU

24.02.2007, 20:40
Aktuality
Barcelona možná bude mít od příští sezóny novou gólmanskou jedničku. Podle některých italských zdrojů má na Nou Camp namířeno zkušený Dida, který by měl z brány vystrnadit Victora Valdese...

33letému brazilskému reprezentantovi končí v červnu smlouva v AC Milán a na nové se zatím nejenomže nedohodl, ale zřejmě ani nedohodne. Představy jeho a vedení klubu se diametrálně liší v otázce ročního příjmu a už to tak vypadá, že se Rossonerri budou muset ohlédnout po novém brankáři.

"Všechno jde nyní dobře, chytá u nás. Pokud se s námi potom v červnu nedohodne na nové smlouvě, tak odejde jinam, kde věří, že mu bude lépe. Mezi Milánem a Didou je souvislá čára, naše cesty se rozdělí, pokud nenajdeme porozumění," naznačuje trenér italského klubu Carlo Ancelotti.

Neshod Didy s vedením AC údajně již využila Barcelona. Úřadující evropský šampion se s Didou prý již domluvil na podmínkách smlouvy a počítá s ním jako s náhradou za ne vždy spolehlivého Victora Valdese.

Na San Siru se již pomalu začínají porozhlížet po náhradě za brazilského gólmana. Ve všech pádech se skloňuje jméno Gianluigiho Buffona, který se stále ještě nerozhodl, zda bude i nadále chytat v Juventusu. Na seznamu kandidátů je i Artur Boruc ze Celtiku Glasgow.

Dida není jediným fotbalistou, jenž by měl v létě z kabiny AC odejít. Nespokojen se svou současnou situací v klubu je útočník Filippo Inzaghi, jehož ze základní sestavy vytlačil Ronaldo. Italský reprezentant by mohl zamířit do hlavního města, podle listu Corriere dello Sport se nabízí možná výměna za Vincenza Montellu. O tomto transferu se mluvilo již v zimě, tehdy však dal "Aeroplanino" přednost hostování ve Fulhamu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com, eurosport.com

Komentáře (67)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkná blbost, že by jsme mu nabídli na pozici dvojky víc než v AC, kde by byl jedničkou...

Reagovat
smazaný uživatel

blbost to není, budete ho mít zadarmo, tudíž mu dáte výbornou smlouvu , podle mě by byl jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés je jasná jednička, letos nás několikrát zachránil, bez něj by jsme na tom byli ještě mnohem hůře, než jsme teď... A my se mu odměníme podepsáním Didy, se kterým má bojovat o místo jedničky? Nebo ještě více zběsilá varianta: Pětadvacetiletý Vicky, který se stále může zlepšovat a také že zlepšuje, má uvolnit místo 34letému Didovi a dva roky (nebo na jak dlouho by to bylo) prakticky nechytat? Mně to přijde jako pěkná blbost. Když už Dida přijde, tak na pozici dvojky, to je můj názor. Navíc ani nemluvím o tom, jak dlouho by trvalo, než by se obrana (a vůbec celý tým) sehrála s brankářem, to není jako když přijde útočník.

Reagovat
HOST*

jak moc je Valdes dobry jsme mohli videt treba v poslednim zapase LM, podle me by Dida byl urcite jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

Další chytrák, který soudí na základě jednoho zápasu...

Reagovat
Messiáš

Kdyby přišel do Barcy tak by dělal dvojku.Nevim proč bysme měli brat Didu jako jedničku, když sme nebrali Buffona .Tak jak tak myslim, že je Valdes lepší než oba...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dlouhou cestu valdes ujde než bude aspon z pulky jako buffon. Vrat se na zem...!

Reagovat
HOST*

Buffon? At jde chytat nekam jinam, kde se nehraje beton - vyhori.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se přiznat, že bych také rád viděl Gigiho buď v Anglii, nebo ve Španělsku, dost by mě potom zajímaly jeho výkony, přeci jen Itálie (navíc Juventus) není tak útočnou soutěží a on navíc chytal vždy za skvělou obranou.

Reagovat
Messiáš

Připomen mi prosim te kde ten tvuj Buffon chyta...

Reagovat
smazaný uživatel

ubožacky pokus... jeste si pockaš než bude valdes nejlepsi aspon ve spanelsku natož aby ohrožoval pozici nejlepsiho brankaře planety... jo a chyta za juve a mistry světa...

Reagovat
Messiáš

Co ti tvy korupčníci dokázali.Běž se zahrabat

Reagovat
HOST*Márty

vyhráli tutul mistrů světa ty idiote..tam korupce asi nehrozí

Reagovat
Messiáš

Idio seš ty.A korupce je všude.Viz zápas Itálie vs Austrálie.Nebo jestli tam korupce není tak jim proste hodně okatě pomahaj rozhodčí a tak to je.

A jen tak mimochodem Valdes vyhral ligu mistru to taky něco znamená

Reagovat
HOST*R9

Culés nepřehánějte

Reagovat
HOST*

R9 nebreč a starej se o svůj Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Ty jsi nějaký chytrák, já mám smějící se smajlík a ty napíšeš nebreč... Jak vidím inteligence některých culés prudce "stoupá" ke dnu...mě by strašně mrzel fakt že zničíte poměrně mladého a slušně chytajícího brankáře neperspektivním Didou... ale fakt že jsi se ani nepodepsal už leccos naznačuje...

Reagovat
smazaný uživatel

...Zatámco IQ merengues "klesá" neustále nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Čti pozorně a nechytrač...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsem přečetl špatně (krom toho, že mezi IQ a inteligencí je rozdíl) ?

Reagovat
HOST*R9

Psal jsem "některých" aje jich čím dál tím víc, holt s úsoěchem přichází víc a víc lidí (i těch méně obdařených)...a o tom rozdílu viz "nechytrač", to si vykládej někomu kdo o tom neví...

Reagovat
HOST*R9

Jo s tím rozdílem jsem to špatně pochopil...jsem asi ještě rozhořčen tím naším výkonem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Zapomeň na to, to je tak když člověk pije dva dny...

Reagovat
HOST*

vsak Valdes neni ani v repre ne??

Reagovat
HOST*AntiBarcelonista

To vis ze neni .. ptze to neni golman a neumi chytat .. tak co by tam delal .. jevi se akorat jako namyslenej frajirek !!! A esli Valdes bude nekdy aspon z 1 setiny dobrej jak Buffon nebo Cech tak to bude maximum ceho doshne !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vskutku zajíímavý názor. Opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš, tomu že odmítl, nebo tomu, že to bylo slušnou formou?

Reagovat
HOST*

Tak se podívej kolik je Bufonovi a kolik Valdesovi.V kolikati je Bufon mistr světa?Valdes má ještě čas.Jsem fanda Barcy.Ale bohůžel musím uznat,že Valdes se musí hodně zlepšit.Děla moooc zbytečných chyb a to nás stojí body a nebo vítězství proto Liverpoolu.Ale mám ho rád ale.... možná by mu někdo zkušený po boku pomohl!!!Uvidíme...Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés je brankář světové kvality. Nesouhlasím, že těch chyb dělá moc, můj názor je, že jsou to sice šílené hrubky, ale moc jich není... Je mladý, odchovanec, já nevím, koho by jste pořád chtěli, podívejte se na brankáře předcházející Vickymu, to byli teprve "exoti", a nebylo jich rozhodně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc hrubky dělají i jiní brankáři, podívejte se na Van der Saara dnes, nebo časo i Casillase. Ten má ovšem to nehorázné štěstí, že když podběhne míč, tak z toho většinou nic není. Letos myslím jen jeden nebo dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně kvůli němu neprohráváme nejdůležitější zápasy sezony , ale na rozdíl od vás nebudu trapně hledat výmluvy - od toho rozchodu s tou misskou je to s ním ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem za Valdése rád, i když to může být částečně i díky tomu, co jsme měli v bráně před ním, to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to už je i o tom štěstí, proti Bayernu uědlal hrozný chyby a vyšlo mu to.

Reagovat
HOST*R9

Dobrej brankář musí mít štěstí, to je fotbalovej zákon...

Reagovat
HOST*R9

Nepsanej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ahá, já už ho šel hledat do pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Problémem je asi to, že Vicky ty chyby udělal v dost sledovaných a důležitých zápasech. Když bude chytat jako doposud, tak mu tři hrubky za rok přetrpím.

Reagovat
HOST*ajax

Barca ted prohrava kvuli tomu ze ma obranu na hovno velka jemna ale na hovno a z barci je pomalu ale jiste real sami hvezdy ale zadnej fotbal ajax do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Ajax je asi fakt nejlepší, když bude štěstí, možná zase bude Pohár UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*PUYOL

Nikto ste ho neopísali dobre.

Vicky je brankar slušný na čiare,ten prvý gol,co dostal od Liverpoolu bol nepochopitelný,stasná hrúbka.

Spravý asi 5 mega hrubých chýb za sezónu.

Nevybieha dobre na centre.

A vyskusajte sa pozriet,co vsetko vychytaju Cech a Buffon.Je to velke mnozstvo cistých golov.

Napríklad porovnajte zapasy FCB a CHelsey spred 2 rokov.Valdes za goly az tak nemohol,ale pravda je taka,ze niaku golovku nechytil,zatial co Cech ich zlykvidoval asi 5-6.

Hovorím o 5.-6. čistých góloch,ktore by Vicky nechytil.

A PRAVE V TOM JE VELKOST BRANKARA. A preto Chelsea aj postupila.Ak by si pred zapasmi vymenili brankarov,tak Chelsey by na postup mozno potrebovala dat 5 golov.

A este k Liver. nehovorim o tom ako inkasovaný gol neni situaciu,stýl hry supera.Dovolim si tvrdit,ze ak by sme ho nedostali,tak by sme ich rozbili,ved to bolo bago

Tak isto je to s hracmi.Takmer niaký prezident si neuvedomuje,ze treba kupovat hracov,ktorí su na svojom poste jedným z najlepsích.

A jediný,co si to uvedomuje je asi iba Laporta.

Calderon spravil velku chybu,ak kupil Gaga,Higuiána,Marcela,Reyesa,,Van Nistelrooya,Diarru(sice on vtedy asi bol).

Pretoze mladici nikdy nebudu uplne dobrý,ale trebars Gago bude tak 70% z Xaviho,Deca,ci Iniestu.

A nezabudajte ze hraci,ktorý davaju vela golov a su pre tým prospesný sú nenahraditelný a práve oni rozhoduju zapasy.(ETOO,MESSI,RONALDINHO?DECO,CR.RONALDO,HENRY,DROGBA,)Pripada mi to tak,ze radsej by som mal v utoku sameho Etoa,ako Higuiana a Raula(van Nistelrooya) aj za cenu,ze jeden z dvojice Higuian a Raul by mohl byt 12.hrác.

NEZABUDAJTE-VELKI HRACI ROZHODUJU NAJDOLEZITEJSIE ZAPASY A CASTO ODOHRA JEDEN PORIADNY LEPSIE,AKO TRAJA PRIEMERNY.

Zoberte si REAL MADRID.KTO ROzhodoval vsetky zapasy vzdy to bol ZIDANE A FIGO.bud gol dali,alebo nan nahrali.Len si spomente na velke zapasy.

Preto ak sa kupuje hrac,tak nech partý medzi najužšiu elitu.

Preto boli pre Real blbe nakupy Gaga,Marcela,ci Higuiana.Nikdy nebudu v elite a myslim,ze keby kupili CR.Ronalda tak by to bol pre tím lepsi tah po vsetkých stránkach.

Preto ak Barca bude v lete posilovat,tak schvalujem len tých najlepsích.

Daniel,Miguel,Abidal,CR.Ronaldo,Diego a mozno *Sneijder.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Saraaco

ty si asi velkej šašek co??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvá tě trochu jen ten čas příspěvku, věřím že si nebyl střízlivý, tohle jinak nejde vyplodit, i když...

Reagovat
HOST*Honzao

Victor ted udělal chybu ačkoliv na všech serverech to jako jeho chybu nepsali,ale byla to chyba,jenže kdy předtím udělal nějakou hrubku? Naposledy loni proti Valencii,každej tady píše že dělá minely atd,jenže za celej lonskej ročník CHL neudělal jedinoua ve vyřazovacích bojí nás zápas co zápas držel! A to mnohem víc než Buffon nebo Čech nebo Lehman,proti Chelsea,AC a hlavně ve finále byl perfektní a zasloužil si cenu pro nejlepšího golmana Champions League, tenhle článek už psali jinde před třema tejdnama ale ted po tý chybě Vickyho je najednou aktuální

Reagovat
antimadrista

Valdesovi křivdíte. Já bych za za Didu nevyměnil.

Reagovat
HOST*Tavo

Přesně tak. Didu nechci už jenom kvůli Vickymu.

Je to odchovanec, Španěl, je mladej... navíc si svou pozici vybojoval. Docela se nám hodil, když vyhořel Rustu Recber a od tý doby je až na pár kiksů skvělej a navíc se zápas od zápasu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Dida je určitě lepší brankář než Valdés,ale hraje proti němu věk.

Reagovat
HOST*Márty

tak je jasný že Dida by v Barce dělal jedničku,jinak by tam určitě nešel a já taky doufám že nepujde a zůstane v AC..je taky pravda že když byl mladší,dělal taky pěkný kiksy,mezi špičku se může počítat tak poslední 4 roky.předtím taky nicmoc..u brankáře je ten věk trochu jinak..myslim že pár dobrej sezon má ještě před sebou..doufám že v AC

Reagovat
HOST*inzaghi

Dida je mnohem skušenější a lepší brankář než Valdéz...Dida - Barcelona...Buffon - AC

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by byl Frey.

Reagovat
smazaný uživatel

No to fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi se mi líbil, ale v současnosti těžko, to už raději Hildebranda, kterému končí smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zase nepozdává Timo. Letos je to dobrý, ale předtím celkem hnil jako celej Stuttgart.

Reagovat
HOST*Valdesvictor

Velmi slibně vypadající online strategie ze středověku, zcela zdarm!!

http://www.travian.cz/?uc=cz1_10131

Reagovat
HOST*abc

vsichni fanoušci fotbalu hlasujte na www.deniksport.cz ze sport c.1 je fotbal!

Reagovat
HOST*

valdes je určitě perspektivní mladý a talentovany brankar ale všichni i fanoušci barcelony musí uznat že chybuje a nejen v zápase proti liverpoolu ale i v jinejch zápasech a málo jich nebylo v jinych umi zachytat perfektně potřebuje vyrovnat svojí výkonnost a až to dokážemůže bejt nejlepší na světě ale ted zatim ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele