DIARRA POSILOU BORDEAUX

21.07.2007, 12:58
Aktuality
Opět po roce změní záložník Alou Diarra dres. Loni se stěhoval z Lens do Lyonu a i tentokrát zůstane ve Francii, přestože měl nabídky i z Anglie. Bude hájit barvy Girondins Bordeaux, odmítl Portsmouth a Manchester City, který údajně nabízel více než Girondins.

Předseda Lyonu Jean – Michael Aulas souhlasil s podmínkami smlouvy a přestup by měl být dokončen během pár dnů. "Naneštěstí pro Bordeaux jsme obdrželi velmi zajímavou nabídku od Manchesteru City, ale po jednáních jsme se nakonec dohodli. Přestupová částka bude 7,5 miliónů eur. Chtěl jsem provést tento přestup z několika důvodů. Diarra chtěl jít do Bordeaux, a proto odchází," řekl Aulas pro francouzská média.

Diarra by podle prezidenta Bordeaux Jeana-Louise Triauda neměl být poslední posilou, která zamíří na Stade Chaban-Delmas. Nový trenér Laurent Blanc by chtěl posílit ještě obranu a jako první by měl přijít Boumsong z Juventusu. "Diarra je třetí posila pro Davidu Bellionovi a Mathieu Chalmem," řekl Triaud pro L'Equipe. "Nyní se poohlížíme po novém středním obránci."

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele