Diarra nakonec přestoupí do Portsmouthu

16.01.2008, 12:12
Aktuality
Novým působištěm Lassany Diarry se nestane Tottenham, Newcastle ani Valencia, ale Portsmouth. Pompeys se podle informací Sky Sport s londýnským Arsenalem již dohodli na odstupném a francouzský záložník se ve Fratton Parku úspěšně podrobil lékařským testům...

Diarra by měl být v Portsmouthu, s nímž se dohodl na smlouvě s platností do léta 2011, oficiálně představen ještě před koncem tohoto týdne a o víkendu by měl nastoupit k ligovému utkání proti Derby.

22letý fotbalista přišel do Arsenalu teprve před začátkem letošní sezony z Chelsea, kde příliš často vysedával na lavičce náhradníků. O mnoho lépe se mu ovšem nevedlo ani na Emirates Stadium, Diarra se nedokázal prosadit do základní sestavy a manažer Arsene Wenger ho nasazoval pouze k těm méně důležitým zápasům.

Diarra o úmyslu opustit Arsenal informoval již na přelomu listopadu a prosince. Hlavním důvodem tohoto rozhodnutí je jeho účast na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku, která je díky roli náhradníka v ohrožení.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Devil

Dobra volba !

Reagovat
Kily

myslím si, že po tomto hráči se nám v Arsenalu zase tak moc stýskat nebude. Více toho namluvil, než nahrál a moc toho nepředvedl ani v těch méně důležitých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenale su len a len stastni. V lete ho vziat za 2 M a teraz predat za 5 - klobuk dole.

Reagovat
fantomas

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

za 2M? já myslel že šel do Arsenalu tak za 6 aspoň (teda pokud se bavíme o librách)...

Reagovat
herbage

Kupuje sami defenzivni zalozniky, kdyz uz ma do stredu Muntariho, Diopa, Mendese a Davise a Kranjcara vyhnali na kraj. Navic se mi zda, ze se Redknapp moc vzhlidl v africanech ci hracich s africkym puvodem.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ale já mám dojem, že on je náhrada za Muntariho, kterej asi udělá Redknappovi pápá. Prej je opo něm velká scháňka ve velkejch mužstvech a cena prej přes 20 mega ojro

Reagovat
smazaný uživatel

ale nahrada za muntariho harry urcite nebude prodavat muntariho!hodi se velice do tymu aji po africkem poharu!dit vsichni vime ze harry propaguje hru s 5 zalozniky vetsinou jeste v zaloze nastupoval sean davis nebo mendes!to znamena ze se postavi do stredu s diopem a muntarim!na krajich utocne tykadla utaka krajncar!tak nevim co tady resite!

Reagovat
fantomas

Diarra je moc slabý ve středu, viděl bych ho bud na lavku nebo na pravo!

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas je buzna nick!!

Reagovat
herbage

Resime tu to, ze kdyz nepocitam kraje, tak jsou v zaloze 3 mista pro stredovy zalozniky. Zatim maj na ty mista Diopa, Muntariho, Mendese a Davise, ani jeden z nich zadnej myslitel, spis delnici do stredu pole. Diarra je jen dalsi hrac, co to zabetonuje. Myslim ze taktika 4 obranci a 3 defenzivni pred nima neni moc pro oko fanouska. Treba Chelsea hraje stejnej system a ted to nejspis postavi Balack, Essien, Lampard a presne typ hrace Balack nebo Lampard Portsmouthu chybi. Aby byl tvrdej ve stredu pole, behavej a zaroven kreativni a schopnej dat pas do behu na 30, 40 metru. Krajncar by to mozna zvlad, ale zase do stredu je slabej, i kdyz Diop s Muntarim by to za nej mohli ubehat. Toho tretiho do zalohy bych spis videl treba Bullarda, Nobla, Nolana, Bartona, Hitzlspergera, Ledesmu, o by se nekdo uz nasel.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste proc dalsi defenzivni zaloznik proto ze harry chce po hracich vetsi agresivitu ve stredu pole to znamena vice karet atd

Reagovat
smazaný uživatel

moc si tam podla mna nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nepochopitelné, Arsenal zužuje už tak dost úzký kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

na poste stredneho zaloznika je to narvane a na poste praveho beka kde tiez lassana moze nastupovat ho nebudeme tiez potrebovat

je to dobre pre nas aj pre neho ze odisiel, bude pravidelne hravat a mozno bude nominovany do repre, v nasej kabine robil dusno, vela zleho nahovoril, hrou mi bol celkom sympaticky, pre tim si vedel odpracovat svoje ale hracov, ktori si nevedia pockat na svoju prilezitost a docenit, ze sa o nich klub ako AFC vobec zaujimal nam netreba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele