DIARRA BUDE DRAŽŠÍ NEŽ ESSIEN

12.04.2006, 12:27
Aktuality
Vedení Lyonu oznámilo, že zájemci o defenzivního záložníka Mahamadoua Diarru budou muset sáhnout hodně hluboko do kapsy. Jeho jméno je spojováno především s Manchesterem United, zájem prý projevil i Real Madrid.

Hráčův agent Frederic Guera ale v rozhovoru pro skysports.com popírá jakékoliv jednání s jedním z těchto klubů. "Přestupové období začíná až 15. května, ne dříve. Nemluvil jsem s představiteli Manchesteru ani Realu."

"Vedení Lyonu by chtělo Diarru udržet v klubu, ale pokud přijde dobrá nabídka jsme ochotni jednat. Všichni ale musí vědět, že bude dražší než Essien," dodává šéf Lyonu Jean-Michel Aulas.

Anglický či španělský velkoklub by tak musel vyplatit ještě větší sumu peněz, než za kterou odešel do Chelsea Michael Essien, tedy více než 24,5 miliónů liber.

Manchester se ale nezajímá pouze o hvězdu Lyonu. V posledních dnech projevil eminentní zájem i o honduraského útočníka italského Cagliari Davida Suaza. Ten v dosavadním průběhu sezony nastřílel 17 ligových branek, před ním jsou v tabulce střelců pouze kanonýří Toni, Ševčenko a Trezeguet.

Přestup Suaza, který má platný kontrakt do roku 2009 by však Manchester také nevyšel levně. Prezident Cagliari si jej totiž cení minimálně na 12,5 miliónů Eur.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (30)

Přidat komentář
HOST*Kapřík

Jupí, jsem tu první.Ale k věci: Jestli ho prodají, tak vyrejžujou nehorázný prachy. Si za to pak budou moct koupit celý nový mužstvo. Třeba BLŠANY!

Reagovat
sansiro

Trabelsi prý dneska splnil lékařské testy v Interu Po Maxwellovi a asi i Maiconovi další def. hráč na příští sezónu. Může mi někdo vysvětlit, na co kupují pořád takové hráče, když jsou pořád v prdeli?

Reagovat
HOST*Luis

Celá ta přestupová politika je ničemná. Přijde mi to jako dlouhodobej problém.......

Reagovat
sansiro

No právě. Nevím, proč raději nekoupí 2 osobnosti a nejlépe Italy. A jednoho nejlépe do zálohy. Místo toho nakupují nesmyslně pořád nějaké cizince (hlavně jihoameričany). Na co tam předtím přišli Pizzaro, Cesar, Solari, Ze Maria, Wome, Davids aspol? Na italský pohár nebo co? První dva jmenovaní byli špílamachři svých mužstev, v Interu leští lávku. A přicházejí další a další... Vím, že to je tradice Interu, a že to mají už v samotném názvu, ale tohle je fakt extrém. Díky tomu jsou tam, kde jsou!!!

Reagovat
HOST*Luis

Přijde mi, že se snaží nákupem klíčového hráče od konkurence jí oslabit!!! Možná je to jenom můj názor ale někdy to tak vypadá- pak škoda hráče!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto stejně hrozný nákup jako Zé Maria

Reagovat
HOST*jirka.kara

Nejlepsi nakup byl Amoroso do AC Milanu ten si tam jeste nekopnul.. to se vyplatilo...

Reagovat
sansiro

jako 4. útočník naprosto dostačující

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"...do prdele...", samozřejmě, nechtěl bych se dožít dalšího handrkování a la Vieira Bulváru ze Španělska poděkujme, že cena Diarry vylétla nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Však máte Gravesena, ten se do té vaší galaktické kolonie hodí jako hřebíček do rakve.

Reagovat
HOST*

Budou štastní,když ho prodají za 15 mega!Tolik jimnikdo nedá.Jen vymrdáná Chelsea za takovýho hráče dá tolik a stejně hraje hovno.

Reagovat
HOST*

Jako potom u nich v Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

HA HA HA HA HA.....

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak koupíme Diarru za 40 a Raúla dáme Liverpoolu zadarmo. Někteří funkcionáři by asi měli přestat hulit

Reagovat
HOST*

Diarru nebrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v Lyonu letos nakupovat nebudeme (a to asi ani nikdo jiný). Za Abidala, který letos odehrál 10 ligových zápasů, chtějí 18 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se chce Lyon zbavit nálepky NÁKUPNÍ CENTRUM.

Prostě bysme si měli uvědomit, že Lyon už není žádnej klub z nadprůměru. Lyon už je prostě evropská špička - top 10. A podle toho se asi i chce chovat. Prostě svoje hvězdy dát za takovou cenu, že si je prostě nikdo nemůže dovolit. Podle mě chtějí ostatním naznačit, že u nich se už prostě rozprodávat kádr nebude. A já to hrozně podporuju. Lyonu fandím, dělá se tam skvělej fotbal, skvělá mládež, skvělý vedení a beru ho jako svěží vítr.

Prostě je vidět, že do špičky se dá dostat i jinak, než napumpovat do klubu 3/4 miliardy liber a úspěch si prostě koupit.

GO LYON GO, Aulas je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, je ale otázka, co na to hráči. Lyon do evropské špičky skutečně patří, ale bude jim stačit hrát do konce kariéry francouzskou ligu?

Protože 40 mega za Diarru, nebo 18 za Abidala jim nikdo nedá. Ani Chelsea (Real už vůbec ne).

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na mě to působí, že jsou v Lyonu hráči celkem šťastní.

A žabožroutskou ligu bych nepodceňoval. Já vím, že je brána pořád špatně. Ale mám dojem, že bundesligu už předehnala a fotbal se tam (soudě ze šotů) hraje pěknej a podle výsledků v Evropě jde ta liga stále nahoru (např. finále LM - Monako - ikdyž to byla celkem haluz).

Ale samo bych hráče chápal, kdyby chtěl jít prostě pryč (za prachama a tak )

Reagovat
smazaný uživatel

No šťastní možná sou, ale to byl Esien taky dokud se o něm nezačalo mluvit ve spojitosti s Chelsea a spol, pak už tak "happy" nebyl... Na tohle můžou dojet, protože i když je Lyon nahoře, pořád mu do Barcy, AC, Juve, ManU, Chelsea nebo Realu kousek chybí. Škodovka je taky skoro VW, ale každej by radši to VW...

Reagovat
smazaný uživatel

No a právě tohle, se mi zdá, se snaží vedení Lyonu změnit. Skvělá mládež a skvělé podmínky pro fotbalisty - tím se snaží své nejlepší hráče udržet. Prostě se někde začít musí a mám dojem, že to v Lyonu vzali za dobrý konec.

Je jasný, že frantíkovská liga nikdy nedosáhne prestiže it, šp a angl. ligy (už jenom finančně), ale Lyon to prostě zkusil a já mu v tom hrozně přeju. Hrají dobrý fotbal a netáhnou se s nimi žádný mimofotbalový kauzy. To oceňuju

Reagovat
HOST*yarda

Nechci tě moc obviňovat, ale nejsi ty vůči Francouzům mírně xenofobní? Co je na tom špatného, že mají rádi žáby?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že si děláš prdel, ale kdyby náhodou moje označení Francouzů - frantíci, žabožrouti, Italů - makarónci, Slováci - čoboláci, Poláci - pšonkové atd. někomu vadilo, tak se ozvěte a já toho nechám. Ale doufám, že máme jakes takejs smysl pro nadhled

Reagovat
smazaný uživatel

Tož my tady na Moravě máme i nějaké ty výrazy pro Pražáky. A není jich zrovna málo Stačí říct a začneme je používat

Reagovat
smazaný uživatel

Pražák nejsem, jsem též z Moravy, dokonce žiju jen cca 70 km od tebe. Tyhle výrazy znám taky

Reagovat
smazaný uživatel

Merenguesi, neser, nebo na toto téma napíšu samostatný článek!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to myšleno spíše z legrace. Ani jsem nečekal, že se toho doktor hned chytne a vynadá vám do hajzlů

Reagovat
smazaný uživatel

Tohoto příspěvku (potažmo celé diskuze) jsem si všiml až teď, takže to s tím nemělo společného vůbec nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele