Di Maria přestoupil do Realu Madrid

28.06.2010, 22:09
Aktuality
Real Madrid prostřednictvím oficiálního webu potvrdil příchod Angela Di Marii z Benfiky Lisabon. Mladý argentinský křídelník na Santiago Bernabeu podepíše šestiletý kontrakt a do Portugalska by mělo letět podle odhadů asi 25 milionů eur.

Di Maria je v současné chvíli na světovém šampionátu a s Argentinou si zatím nevede špatně. Mezitím se však stihl dohodnout s madridským velkoklubem a po skončení turnaje už místo do Portugalska pocestuje do sousední Španělska.

"Real Madrid se dohodl s Benfikou na přestupu Angela Di Marii. Hráč s Realem Madrid podepíše šestiletý kontrakt," stojí v prohlášení Bílého Baletu.

22letý Di Maria v loňské sezóně získal s Benfikou double a stal se nejlepším hráčem sezóny. Svůj přestup komentoval slovy: "Bude velice pěkné hrát ve stejném týmu jako Cristiano Ronaldo a další borci. Také mi bylo poctou, že mě chtěl získat José Mourinho. Teď se ale soustředím pouze na Argentinu."

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (331)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele