Di María je zde spokojený a zůstane, říká Ancelotti

08.12.2013, 13:22
Aktuality
Především ve španělských médiích se v posledních dnech hodně spekuluje o tom, že by Real Madrid mohl opustit Ángel Di María. Zájem o argentinského záložníka má AS Monaco a spekulacím ještě přidal včerejší pohárový duel na půdě Olímpicu Xàtiva (0:0), emoce pak krotil trenér Carlo Ancelotti...

Di María byl v průběhu druhé půle vystřídán a na své stažení ze hry reagoval podrážděně, když zamířil rovnou do šatny.

"Říkal mi, že má nějaký zdravotní problém, poslal jsem tak náhradníky, aby se rozcvičili a poté nasadil do hry Benzemu. Ale nemluvil o své budoucnosti, je zde spokojený a Real Madrid neopustí," ujistil všechny italský kouč.

V sestavě Realu Madrid se včera večer neobjevili Cristiano Ronaldo a Gareth Bale a Bílý balet s třetiligovým týmem uhrál jenom bezbrankovou remízu. "Nemyslím na to, že jsme nedali gól. Během sezony jsme si vytvořili spoustu šancí a dali hromadu gólů, pokusíme se na to navázat v dalším zápase. Jsem spokojen. Morata pracoval dobře pro tým a měl šance, ovšem nedokázal je proměnit. Soupeř dobře bránil, vedle toho se projevilo, že nejsme zvyklí hrát na umělém trávníku," prohlásil dále Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (73)

Přidat komentář
Filip12

beztak odejde pač je na prachy

Reagovat
CHONG

Úkol do Prvouky už máš, že tady komentuješ?

Reagovat
Filip12

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš zase nezaměstnanej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo vás už třeba, že Filip12 je jen nějaká podivná existence? Podle mě to je muž, starší padesáti let. Trochu xenofob a asociál, který si tu jen ukájí nějaké své podivné choutky. Tím, že na něj pořád reagujete mu akorát děláte dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že onanuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Filip je jen marketingový tah Eurofotbalu. Určitě je to společný nick celé redakce.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně! Fuck off Eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

pžiznávám se, že jsem si to jednou taky myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to provokáter placený vedením eurofotbalu, kterej má vyprovokovat uživatele, kteří nesdílejí názor redakce a poté ho zabanovat!

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem kvůli tomu před chvílí dostal ban

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tah, aspoň eurofotbal nebude dostávat tolik peněz z reklam, když sem nechodí tolik lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,ale to ho mohli pojmenovat jinak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš napadlo, že je to závislost všech těch, kteří na něj článek co článek musí nějakým stupidním způsobem reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si, že výjimečně nereagoval?! Určitě sem trefil do černého!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jak odcházel do těch šaten, tak ta pohoda šla vidět a cítit a kdybych byl blízko něho tak bych ji dokonce i slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

má na víc....!

Reagovat
Aldeano

Snad Ángel zůstane

Reagovat
misinho7

o tom by som mierne pochyboval... vcera ked odchadzal z ihriska envyzeral stastny :D je to paradny hrac vsade inde by hral zaklad ale prsote u nas cez CR a Bale to ma strasne tazke

Reagovat
smazaný uživatel

cez CR

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha, a teď tu o poctivých Francouzech.

Reagovat
smazaný uživatel

kiez by to bola pravda a ostal by paradny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

ako ta pozna už si za neho našiel 5 náhrad...

Reagovat
smazaný uživatel

angel je moj oblubeny hrac , nahrada ziadna neni , tazko hladat lepsieho kridelnika

Reagovat
F.Torres

Hráč, který by hrál všude základ(až na Real a asi Bayern). Pro Real by to byla obrovská ztráta, ale on si zaslouží pravidelně nastupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Real obrovská ztráta ? to fakt ne, včera on měl být leader a nic neukázal

Reagovat
F.Torres

jasný, jeden z nejlepších křídelníků a neskutečný dříč a ztráta to nebude

Reagovat
X-bano-X

Barcelona, City, PSG.....

Reagovat
One-Real

Do Barcy by sedl. Akorát s Alexisem je to podobná třída, těžko soudit. Každopádně nevím, jak přesně hraje PSG, ale takovýho Lavezziho by vysoupl a v City Navas/Nasri to samé.

Reagovat
F.Torres

prosimtě, příště napiš aspoň něco rozumnýho, nemusíš reagovat za každou cenu naprostým nesmyslem... Prej City, PSG, Barcelona

Reagovat
X-bano-X

jasne. V Barcelone by vyšupol Neymara či Alexisa. Nehovoriac o hernom štýle. Píšeš tu sračky deň za dňom až ma to prestalo baviť. Jo ten Real bude nejaký uberklub, keďže to je jediný klub kde niekto taký sedí. Vlastne pozor MOŽNO ešte Bayern. Ten Bayern, ktorý momentálne valcuje Európu rovnako ako Barcelona pred pár rokmi.

Keď si konečne vytiahneš hlavu z tej pusinkovskej prdele zistíš že na svete existujú okrem Realu aj iné kluby. A keď naviac v tej hlave nájdeš mozog a použiješ ho, uvidíš zrazu že tie kluby v novom miléniu ukazujú Realu chrbát a to celkom evidentne.

Takže nabudúce si tie svoje primitivizmy na moju adresu odpusť, ja nie som nejaký hej ty z madridskej smotánky, ktorý tu bude prikyvovať na hoc akú pitchovinu.

Reagovat
F.Torres

Ty neseš hej ty, ty jsi pouze dement a dacan, aspoň se tak vyjadřuješ. Tady několik lidí s tebou nesouhlasí a stejně jedeš to svoje. Kdyby sis vytáhnul hlavu z prdele, tak by sis všimnul, že se jedná o kvalitu jedince a ne týmu, proto nechápu co se tady oháníš úspěchy Bayernu. Bayern jsem napsal, protože na jeho pozici je Ribery a Robben, který má výkyvy. V Reale je na pozici Bale, Ronaldo. Lepší křídelníky žádný jinačí klub nemá. Barcelona rozhodně ne, kde na kříklech nastupuje podstatně horší Pedro, Sanchez a jedinej kdo se dá uvažovat, že je lepší je Neymar. Ostatní týmy ani řešit nemusíme, protože ty jejich křídla stojí za velký kulový, tudíž by vzali Di Mariu všemi deseti, pokad ovšem hrajou tím stylem o kterým se bavíme, takže hra na útočný křídla, kde Di Maria patří dejme tomu mezi top 6-8 a to to ještě přeháním..

Reagovat
X-bano-X

Si obyčajný futbalový analfabet, nič viac, nič menej. Kľudne si žij v svojom imaginárnom svete, kde je DiMária po Ronaldovi a Baleovi tretí najlepší krídelník sveta.

A teraz sa trošku zahráme - nájdite 5 rozdielov:

"Hráč, který by hrál všude základ(až na Real a asi Bayern)"

".. by vzali Di Mariu všemi deseti, pokad ovšem hrajou tím stylem o kterým se bavíme, takže hra na útočný křídla, kde Di Maria patří dejme tomu mezi top 6-8 a to to ještě přeháním.."

Reagovat
F.Torres

Ty si idiot, fakt neumíš číst, by si mohl prcovat pro bulvár, překrucuješ spostu věcí, aby to naschvál nedávalo smysl. Nebo, že by jsi byl takový dement a neporozuměl textu? Jedno z toho to je.

Samozřejmě, že pokad někdo hraje takovým stylem, kde neexistují křídla, tak by si ho nevzali, momentálně mě nenapadá žádný tým, aspoň z těch špičkovejch, kde by na ně nehráli.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Ked si tak vsimnes, ako si hraju s Messim do noty v repre, tak by som Barcelonu v tomto vynechal. Druha vec je samozrejme, ze by ste to tam museli prekopat, ale ved cely cas hovorime len v teoretickej rovine

Reagovat
X-bano-X

Práve o to ide. Už vidím DiMáriu ako preberie loptu niekde pri vápne Barcelony, zbesilo prešprintuje celé ihrisko až k vápnu súpera, zdvihne hlavu a zistí že pred ním stojí 10 hráčov súpera a spoluhráči široko ďaleko nikde. Lenže toto vysvetlíš len ľuďom, ktorí sledujú futbal a nie len 1 tím. Ani Ronaldo by sa do základu v Barcelone nedostal, keďže by herným štýlom nezapadol a zabili by sa jeho najväčšie prednosti(teda dostať by sa dostal, ale čo potom). Najviac ma na tom komentári dostalo to MOŽNO v spojení s Bayernom. Ako keby bol Ribéry s Robenom len nejakí pajáci.

Reagovat
F.Torres

bože, ty jsi takovej dement, že neumíš ani číst a ještě k tomu seš blbej jak poleno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

City lepšie krídla nemá, PSG tiež a čo sa týka Barci tak by v pohode zvládal úlohy Pedra alebo Alexisa, navyše je lepší ako obaja.

Reagovat
X-bano-X

To je o uhle pohľadu. Po prvé si nemyslím žeby bol lepší ako Alexis. Alexis je gólovejší, skoro o rok mladší a v tejto sezóne konečne prejavuje svoj potenciál. Na druhej strane je Neymar, tu je to úplne bez debaty. Pedro je až druhá voľba za Alexisom, hlavne do zápasu kde beci útočia, kvôli jeho defenzívnej činnosti, naviac je to štístko. Takže nevidím dôvod prečo by mal niekto z nich sedieť, práve kvôli DiMáriovi.

PSG - Cavani, Lavezzi? Obaja rýchli, draví, lepší, drazší. Tudy cesta nevede.

City - Silva dokáže zahrať na oboch stranách, Kun hráva buď zo stredu alebo zľava a potom je tam Navas, ktorý bol kúpený práve pre jeho rýchlosť a techniku. Jedine cez Navasa aj to si nie som istý.

Takže aby som to zhrnul - Di Mária je absolútna megahviezda tak ako všetci z Realu. Real je totiž jediný klub, kde by sedel/sedí, keďže zvyšné šupácke tými nemajú na to mať u seba niečo takto výnimočné. V Bayerne by posadil Riberyho resp. Robbena či dokonca oboch, v Barcelone by si to odniesol Neymar s Alexisom, v City Silva s Navasom, v PSG Lavezzi s Cavanim.

Je to rovnaká megahviezda ako zvyšok týmu Realu, keďže ako tu bolo často merengues spomínané:

1, Marcelo je najlepší ľavý bek

2, Coentrao je najlepší ľavý bek, v prípade že platí bod 1, je Coentrao druhý najlepší ľavý bek

3, Ramos je najlepší stopér, Pepe je najlepší stopér, Varane je najlepší stopér, toto platí narozdiel od bodov 1 a 2 súčasne a je to nemenné

4, Carvajal bol najlepším pravým bekom Bundesligy a teda ako sme si už zvykli je najlepším pravým bekom

5, Casillas je najlepší brankár, Lopez je najlepší brankár(mením podľa toho, kto práve chytá)

6, Xabi Alonso je najlepší DM - tu je v podstate jedno či hrá, nehrá, skončí kariéru.......

7, Ronaldo je najlepší - hráč, tréner, strelec, generál, marketingový mág, Chuck Norris

8, Bale - menší Chuck Norris

9, Isco - mladší Chuck Norris, v prípade návratu Ozila sa tento titul presúva

10, Jesé - najlepší mladý hráč sveta

11, Morata - najlepší mladý hráč sveta v prípade že neplatí bod 10

12, Modrič s Khedirom sú.

13, Illarra je najlepší mladý baskický DM

14, Casemiro - mal najlepšiu prípravu

Ak som na niečo zabudol, tak sa vopred ospravedlňujem

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

DOvedu si předstvavit, že s odchodem Cristiana Ronalda RM sestoupí do druhý ligy. Ten tým je bez něj totálně v prdeli, neuvěřitelný, co tam hraje za lemply, neporazí třetiligovou mrdku

Reagovat
Aldeano

Kiwwi?

Reagovat
teenz

Reagovat
F.Torres

neřikej, že sis zase vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, teď jak ty dva zápasy nehrál tak nedali ani gol.

Reagovat
CHONG

Pravda, protože kromě Cristiana jsme včera hráli v plné palbě

Reagovat
smazaný uživatel

Iba pod mourinhom sa cope daval nejaky väčši význam.....

Reagovat
Darren Fletcher

nepisal si tu minule, ze koncis?

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí a vrátí se pod jiným nickem, protože každých 14 dní je tu nový blbeček, co prasí diskuze. Byl to tenhle blb, provokhater, Mloody. Podle mě to je jeden a ten samý člověk, protože vždycky když jeden zmizí, tak se objeví hned další.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se zpět do Chanova a pojď hrát za Most

Reagovat
smazaný uživatel

Troška už pro něj chystá roli v dalším Kameňáku. Do toho týmu cikánů bude přesně sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Heh, a to jsem si na začátku sezony říkal, že na konkurenci v podobě Balea zareagoval nejlepším možným způsobem - tedy snahou o maximálně kvalitní výkony. No...vedení by se mělo posnažit udržet ho, protože aby za Cristiana a Balea byl jediným záskokem neprověřený Jesé, je velké riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

zo začiatku sezóny mal skvelé výkony, ale v poslednej dobe výkonmi upadá a potvrdil to včera na umelej tráve... to vystriedanie bolo len logickým vyústením toho, čo tam (ne)odpracoval.... bolo by však veľkou chybou, ak by z Madridu odišiel, pretože keď sa mu darí, tak v ňom má Carlo veľký klenot

Reagovat
ACSeRw!n

no tak odejde.. koupi se nekdo jinej

Reagovat
VojtovaChelsea

máš někoho na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se nad tím zamyslíš tak napadá tě někdo? Ronaldo i Bale šlapou, takže nejspíše hrát budou, a mít jedinou náhradu v Jesém je málo, takže to musí být čisté křídlo a musí být smířený s tím, že je backup. Možná Nani nebo Lavezzi, Těch křídel je všeobecně strašně málo.

Reagovat
VojtovaChelsea

jojo vím že někoho real potřebuje, napadl mě i Mata

Reagovat
Aldeano

Mata a Silva na křídlo

Reagovat
Ángel di María 22

Už neuvěřim ani slovo. Jediný, co lze brát jako jistotu, je až bude po zimnim přestupáku a transfery budou uzavřený.

Reagovat
Al Capone

Bude nám chybět jestli odejde, ale jak už bylo řečeno, je jasný, že tak kvalitní hráč potřebuje hrát a přes Balea, který začíná válet nebude mít moc šancí.

Reagovat
clinger

Nechutnej simulant.kéž by vypadl z fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky toho Neymara moc nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

je ideální mít takovou náhradu, ale je jasné že to je pro něj škoda, včera ale měl být leader a nic neukázal, jeho forma šla od začátku sezony dolů, po první sezoně přišlo zranění a celou sezonu se do toho nemohl dostat, pokud by odešel chtělo by to křídlo ale je zbytečné kupovat například Matu který by určitě stál 25+, já bych byl nejradši pro to aby dostával šanci Jesé, ale je otázka jestli to vzládne být alternativou na obou křídlech, také by tam mohlo na jednom křídle hrát Coentrao či Marcelo, jenže s Coentraem se asi vůbec nepočítá, což je celkem škoda

Reagovat
Stankovic

cikan z chanova

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele