Di Maria: Inter? Real? Zatím ne

21.08.2008, 19:34
Aktuality
Angel Di Maria zítra dostane možnost vyhrát během jednoho roku druhý velký turnaj. Před rokem slavil s argentinskou reprezentací triumf na světovém šampionátu hráčů do dvaceti let, nyní si do sbírky může přidat i zlatou olympijskou medaili. Vedle vavřínů je mu odměnou i zájem evropských velkoklubů, to ale Di Maria v tuto chvíli neřeší...

"Mé myšlenky jsou takové, že chci příští rok zůstat v Benfice a vyhrát titul. A poté? To teprve uvidíme," prohlásil hráč lisabonského klubu.

O Di Mariu mají údajně zájem šampioni Itálie a Španělska. Podle některých médií hráče sleduje milánský Inter a v úvahu přichází i stěhování do Realu Madrid. Za tento klub si přitom "El Angelito" již mohl zahrát. Sportovní ředitel Bílého baletu Predrag Mijatovič o jeho přestupu uvažoval již v roce 2006, nakonec od tohoto úmyslu ale odstoupil a hráče před rokem z Rosaria Central za šest milionů eur vykoupila Benfika.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

možná z něj bude jeden z nejlepších levých záložníků jednou

Reagovat
ajurik

nadějný hráč sice jsem ho viděl jenom jednou hrát a myslím si že bude jednou z opor Argentinské reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

argentina dlhe roky produkuje skvele mlade talenty ako teraz. S.Aguero, A.Di Maria, M.Moralez uz stihli zaziarit pred rokom na U20 world championship v Kanade a uchytili sa v Europe. sice si myslim ze s vynimkou atletica nehraju v kluboch v akych by hrat mohli ale aspon dostavaju maximum prilezitosti a argentine rastie nova uspesna generacia. Stale mi medzi tymi mladikmi chyba ten typ aky predstavuje Juan Roman Riquelme... snad sa taky najde

Reagovat
smazaný uživatel

Morales není v Evropě .

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je? asi som nezaregistroval... posledne co viem tak FK Moskva...

Reagovat
smazaný uživatel

Je na ročním hostování zpátky v Argentině, myslím Racing Club.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ale to máš z FM 2008

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to spíš nebude tím, že po nocích sleduju jihoamerický ligy a poločasech reaguji na vtipálky tvého ražení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele