Devatenáctka v úvodu kvalifikace o ME porazila Kazachstán 3:0

06.10.2021, 20:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
veikko

Kazachstán nebyl nijak zdatný soupeř, ale oproti U21 bylo jasně vidět, že tahle reprezentace má jasně daný herní styl, kterým se chce prezentovat. Možná jediná slabina je na krajích obrany. Kutík nevypadal špatně, ale ten Hadaš vypadal zcela průměrně. Teď bude důležité porazit Severní Irsko a pak si to s Dány rozdat už jen o umístění.

Reagovat
žrout

Kvalita po prostřídání opadla, ale jinak jsme dominovali. Skvělý mj. Višinský, dělal si někdy i za pomoci Samka napravo co chtěl. Jen škoda nekvality a ne úplně dobré součinnosti ve finální fázi v šestnáctce, jinak by museli dostat tak bůra. Taky škoda, že nemohl kvůli nemoci Jurásek, bylo by to ještě silnější na křídlech + škoda zraněného stopera Prebsla, který hraje skvěle ve Vlašimi.

Celkově ten ročník 03 + nekteří 04 je strašně silný a to hrají ještě Vitík, Karabec a Daněk už za U21 + průběžně nejlepší střelec FNL Alijagič bude příště taky k dispozici. Kdyby U19 byla v plné palbě i s těmito všemi jmény, tak by snad to EURO příští rok musela vyhrát...

Těším se, až tihle hráči dorostou za pár let, protože adaptaci na dospělý fotbal ve FNL nebo i v lize zvládají s přehledem a konečně se nám tady rýsuje velmi zajímavá generace

Reagovat
veikko

Propříště čekám hodně i od Maška z Boleslavi a od Šípa. Ten je sice neskutečně rychlý a má dobrý driblink, je ale zatím zbrklý. Ale přesně jak říkáš, ten tým má hodně dobrý potenciál + dobrý trenér k tomu, který s tím týmem chce hrát útočný fotbal. Nevíš,jak je to s Endlem z Brna? Ten taky už sbíral zkušenosti v lize.

Reagovat
žrout

V Šípovi taky vidím potenciál a líbí se mi jeho přednosti, které jsi popsal. Takových typů je v našem fotbale strašně málo na solidní úrovni.

S tím Endlem popravdě vůbec nevím, kdo to je a jaký hraje post.

Reagovat
Greny

jak hral Jambor ? .. jinak Endl je stredni obrance ve FNL docela pravidelne nastupuje ale nevim co se stalo, protoze vcera pohar nehral prave kvuli nominaci do repre U19 a zaroven tam nebyl ani na lavce, jestli se zranil je to pro nas docela pruser

Reagovat
žrout

Jako DZ za mě asi dobrý, jen mi na něm něco málo nesedí, ale nevím co. Dostal jednu zbytečnou žlutou za skluz na půlce, dost špatný odhad. Párkrát se ale stalo, že vyklidil úplně střed pole a Kazaši měli dálnici. Jinak hru tvořil spíš Samek a pak samozřejmě Drozd, který byl na 10. Za mě Jambor asi nejméně výrazný z těch tří uprostřed, Samek vedle něho dával svou hrou a přehledem najevo, že je jinde. Ale zároveň odehrál solidní standard, nebyl to nějaký propadák.

Toho Endla jsem vůbec neznal, tak nevím, proč nenastoupil. Stoperská dvojice z FNL (Endl - Prebsl) by byla hodně zajímavá, když oba hrají základ na špici 2. ligy

Reagovat
Greny

jo on hral Jambor vylozene DZ jo ? ja prave myslel ze to hral Samek.. protoze za me Jambor neni uplne typicky DZ.. sice to ve Vyskove kde je na hostovani od nas hraje, ale ja ho vidim trosku výše

Reagovat
žrout

Přišlo mi, že hrál nejhlouběji, i když dalo by se říct, že se Samkem hráli vedle sebe. Ale Samek se dostával víc dopředu. Ve Vyškově prý ale hraje skvěle a co vím, tak má i solidní statistiky. Podle mě bude dobrej. Ale je možný, že to DZ uplně není jeho post, říkal to i někdo, kdo ten zápas komentoval, že si ho pamatuje, že hrál jako AM a že ho překvapilo, jak dobrý DM teď je. Jako na DM zahrál dost dobře, nemůžu říct. Jen prostě nejde moc vyniknout, když vedle tebe hraje Samek.

Reagovat
oli9

Ta sestava je hodně solidní.

Reagovat
Minister

To sa vlastne má hrať u nás. No dúfam, že to nezrušia ako posledné 2 ročníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Po letech celkem solidni vyber, jen at se nikdo z nich nezrani a bude to cajk. Dalsi cyklus pro U21 vypada hodne slibne.

Reagovat
žrout

A to tam ještě nebyl Prebsl, Jurásek a Alijagič

Reagovat
Mass

Reagovat
kecipep

Vecheta

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Svedik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele