Dembélé se prý rozhodl pokračovat v Barceloně a prodlouží smlouvu

22.12.2021, 12:01
Aktuality
Ousmane Dembélé (© AFP)
Francouzský útočník Ousmane Dembélé by nakonec mohl zůstat v Barceloně. Podle posledních zpráv španělských médií se rozhodl, že s klubem podepíše smlouvu, která by měla platit do roku 2024.

Dembélé, kterého v Barceloně už delší dobu pronásledují zranění, jedná s Katalánci o novém kontraktu delší dobu. Stávající smlouva mu má končit v červnu příštího roku, tudíž už za pár dní, od 1. ledna, může vyjednávat svobodně o novém angažmá.

V médiích se hojně psalo o zájmu movitého Newcastlu, který po příchodu saúdskoarabských majitelů má dostatek prostředků. Zavětřily ale pochopitelně i další kluby napříč starým kontinentem.

Dembélému je stále pouze 24 let a má na trhu nemalou cenu, byť už ne 135 milionů eur, za které přišel v roce 2017 z Dortmundu. Server transfermarkt.de jeho současnou hodnotu odhaduje na 50 milionů. Získat takového hráče zadarmo bez odstupného by bylo terno.

Dembélé se ale podle všeho nakonec rozhodl zůstat na Camp Nou. Přesvědčit jej mohla slova prezidenta klubu Joana Laporty i nový kouč prvního týmu Xavi, který Dembélého dál vidí jako jeden z opěrných bodů nového mužstva, které se chystá vybudovat. Podle španělského deníku Sport už Francouz zaúkoloval svého agenta, aby doladil poslední detaily. Kontrakt by měl být na dva roky, tedy do léta 2024.

Autor: Jiří Fišara / footbal-espana.net, sport.es

Komentáře (126)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rozmaznaný fracek

Reagovat
smazaný uživatel

"Rozmazaný?" Nebo zkousis obohatit cesky jazyk novym slovem? Skoda ze je tak zaklety vsadil bych se ze vicekrat nastrelil brankovou konstrukci nez kolik dal golu .. rychlostne je na tom neuveritelne a je sance ze se z nej jeste neco vyklube preci jen je stale decko ..

Reagovat
Mass

Nepokouší, rozmaznaný je slovensky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Zjistil, že jinde ho nechtějí, tak raději zůstane, ale Barce to nepomůže, spíše naopak...

Reagovat
drussbarb

Dokud to nebude oficiální, neuvěřím

Reagovat
LAM

Zatím jsem o tom nikde nečetl, takže asi tak...

Ale pokuď opravdu přijme novou smlouvu s nižším platem a většíma bonusama podle výkonů, tak jedině dobře.

Reagovat
Y.N.W.A

jediná cesta

Reagovat
Woods

on je aj zadarmo drahy ..... darovat do 3 rumenskej ligy a aj tak by usetrili

Reagovat
Psy_cho

Urážíš rumunské ligy, měli vítězství v LM dříve než Barca.

Reagovat
2miguel1

Stale ho nevidim ale ako člena zakladnej zostavy. Na kridlach by som skor videl Fati-Ferran. Ale je to urcite rozdielovy hrac. Aj vcera bol najrozdielovejsi

Reagovat
Y.N.W.A

přesně, akcelerací a sprintem s balonem rozdílovej hráč.... a pak taky rozdílovej v koncovce, protože většinou ten balón rozdělí na tribunu

Reagovat
uff

Reagovat
dextroza_m

Jo, je lepší počítat s hráčem, který není v kádru

Reagovat
celeb

1 Ferrana uz mame (Jutgla), ale ratat s nim do zakladu a este na kridlo mi pride uletene.

To uz radsej Abde ci prave Dembele.

Reagovat
Ed_Hazard

No však to je tá vec. Ja keď vidím Váš káder, tak mi príde ako jediný hráč, ktorý má v sebe takú tú auru rozdielového hráča. Sice môže odohrať nahovno zápas, ale potom raz potiahne loptu, zasekne si to Robbenovským spôsobom do vnútra ihriska a každému divákovi súperovho týmu začne zvierať polovičky, či to neskončí v bráne Ak by súhlasil so znížením, nevidím dôvod na to posielať ho preč.

Reagovat
Gazdo

Nechapem. Moze byt skvely hrac. Rozhodne u nas z utoku hrac s najvacsim potencialom hoci vypatlany stale je nadej ze moze byt svetovy

Reagovat
dextroza_m

Hlavně by mohl s novým doktorským štábem být méně náchylný na zranění. Jen včera díky tomu terénu jsem čekal, že se zrakví..

Reagovat
PP

fotbalově bez debat. Jediná momentální hrozba pro soupeře. Jeho 1 vs 1, kdy přejde x-krát jakoby tam byl obránce namalovaný je neuvěřitelné. Zároveň ale to jeho finální řešení + nastavená palice ho bude srážet. Každopádně plivání fans Barci na něj je trošku směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

smesne v com preboha ? za polovicu zraneni moze sam svojim pristupom , za 4 roky odohral ani nie polovicu zápasov, všetko len svojím prístupom.

PS do 5 do rána pred zápasom, prenocovanie na letisku následne zranenie, životospráva Maria Balloteliho atd...

Reagovat
Lemiux66

na jeho pristup se plive opravnene. Podle me ma doted “v pici”.

Reagovat
Kenneth

Na druhou stranu je to lazar a evidentne i dusevni krypl.

Reagovat
patas92

Moc nevidím důvod, proč by na to měl přistoupit. Furt je to hráč, který by nabídky přehraboval vidlema a navíc pro Barcelonu je furt výhodnější podepsat ho klidně i za stejných podmínek, než za něj shánět náhradu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně nevěřím tomu, že by měl jít s platem níž, to je nesmysl. Proto podepíše tento “přechodný” kontrakt, jako je tomu zvykem třeba v NHL a během tý doby musí ukázat, jestli si zaslouží takovou raketu, jakou chce jeho agent, který ho kvůli tomu tlačí do Premier League. V Barce bude mít skvělý podmínky a bude to na něm stát, takže záleží pouze na něm samotném.

Reagovat
Remt

nonstop zrakveny operny bod je operny bod, o ktery bych se rozhodne opiral pri tvorbe kadru, to mi dava smysl, to urcite vyjde

Reagovat
Y.N.W.A

nebo taky jen snaha dostat jej pod smlouvu a v létě šup pryč aspoň za těch pár desítek milionů eur

Reagovat
janinho

asi nie. to by riskovali ze ho nikto nekupi a on im ostane na vyplatnej paske dalsich 5 rokov keby ho niekto chcel kupit tak by ho vzal uz toto leto.

Reagovat
Y.N.W.A

pět let ne, smlouva je jen do 2024... a asi nebude nijak vysoká

Reagovat
janinho

citat clanok bolo pod moju uroven

Reagovat
smazaný uživatel

No asi lepší než kdyby odešel zadarmo a nic bychom za něj nedostali. Od začátku jsem přesvědčený o tom, že na Barcu nemá, tak snad prodlouží smlouvu a ideálně v létě ho prodají. Je sice rychlý, ale tím to i končí.

Odchody - Luuk, Umtiti, Lenglet, Roberto, Braithwaite, Dest, Coutinho - byl jsem jeho zastáncem a pořád si myslím, že na to má, ale když místo něj hrají 17ti letí kluci a jsou lepší tak je něco špatně.

Příchod - hroťák, křídlo, pravý bek, v ideálním světě stoper

Reagovat
smazaný uživatel

No teď není úplně na místě prodávat Braithwaita. Dest je pořád mladý a pod Xavim a Alvesem může vyrůst. Stopera nepotřebujeme (Araujo,Pique,Eric, Mingueza). Torres už je hotový takže potřebujeme devítku světové kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty jeho častá zraní je pro vás při momentálních absencích víc než potřeba. snad mu zdraví vydrží.

Reagovat
REPLIKATOR

Podepsat a v létě prodat.

Reagovat
Bandita_Harry

Dvíha sa mi žalúdok keď vidím tie špekulácie že by mal prestúpiť do Liverpoolu. Dúfam že na tom nieje nič pravdy. Je kvalitný, ale aj nesympaticky, preplateny a nonstop zranený hráč. Radšej Danjuma

Reagovat
celeb

este Coutinho zadarmo do BVB a kruh sa uzavre

Reagovat
IgorMičinec

No Pavard si ho naposled namazal na chleba jak nutelu

Reagovat
Mercury

Ach bože...

Reagovat
Woods

horsi ako rakovina, raz sa na Teba prisaje a nepusti.....

Reagovat
Woods

za 5 rokov 30 golov.... ja bych s nim vyrazil dvere

Reagovat
Visca el barca

Ferran hotovo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Reggie

Od léta? Nikde to nemůžu najít

Reagovat
Ed_Hazard

Aká je jeho story? Pepe si ho priviedol a následne nechal sedieť na lavičke? Mal zranenia? Či niečo iné?

Reagovat
Ed_Hazard

*Pep

Reagovat
Mass

Tak story bylo, že ve Valencii mu nechtěli zvýšit plat na úroveň Solera a Gayi, tak neprodloužil smlouvu. A City nabídlo 25M, takže lepší než ho za půl roku pustit zadarmo. Nemyslim, že by Pep chtěl zrovna jeho. Určitě víc preferuje Mahreze. Byl to takovej FMkovej nákup.

Reagovat
Ed_Hazard

Díky

Reagovat
EaP

Zdroj ? Ja to už čítam dnes tretíkrát ale nikde nič neviem nájsť

Reagovat
smazaný uživatel

odkial ma barca zrazu peniaze?

Reagovat
sylarko

dufam, ze uz teraz v zime ci?

Reagovat
Mass

Tak hotovo úplně není, ale z vícero zdrojů mám, že Barca souhlasí s 55+10M€ za Ferrána Torrese. Prý mu nabízejí i větší plat než měl v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to sakra berou?

Reagovat
Gazdo

No plat sa asi uvolnil po odchodu Aguera a peniaze na prestup… netusim akym stylom je presne riesena ta restruktulizacia dlhu od Goldmanov takze mozno odtial a mozno nie bohvie

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nezostane a že odíde. Ako ho Barcelona kúpila, tak som z tohto nákupu nebol nejak nadšený a mal som aj pochybnosti, čo sa mi aj, bohužiaľ, potvrdilo. Častejšie zranený ako zdravý (aj keď to nemusí byť jeho chyba, neviem), porušovanie životosprávy, meškania na tréning... nevravím, že je zlý, vie byť rozdielový, ale to je málo. Hlavne by si to mal poupratovať v hlave. Keď hrá, tak podáva nevyrovnané výkony a nemyslím si, že on je ten, kto by nám v tejto situácii nejak výrazne pomohol, skôr nie. Ja som za jeho odchod. Zatiaľ ma vôbec nepresvedčil, bohužiaľ. Ešte viac som sklamaný z Coutinha. Naopak, jeho príchodom som bol veľmi nadšený a nepochyboval som o tom, že v Barcelone spolu s Messim dosiahnu veľké veci. Bol by som rád, ak by vstal z mŕtvych a hral tak, ako v Liverpoole, ale to je skôr nepravdepodobné a ak by sa mal trápiť ako doteraz, tak nech radšej odíde. Možno niekde inde by nabral druhý dych.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Visca el barca

V zimě Ferran. V létě Haaland a De Ligt a jdeme na treble.

Reagovat
CHONG

Ty jsi roztomilý

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
2miguel1

Ono ale zabavne na tom je, ze ak by sme sa zbavili tych hračov, čo mozeme, tak by sme na nich mali financne aj platovo

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale zustali by uz jen tihle tři

Reagovat
Gazdo

Nemyslim ze Haalanda mame sancu pretiahnut k nam. Ked uz spanielsko skor to vidim na real ktory uz aj tusim prejavil otvorene zaujem

Reagovat
Visca el barca

Mbappe nebude hrát ve stejném týmu s Haalandem. Laporta ho udělá

Reagovat
Gazdo

Len aby sme neboli prekvapeni

Reagovat
sylarko

pochybujem, ze haland bude chciet ist do realu ked tam bude mbappe.. on chce byt hlavna hviezda tymu. taze ja by som sa tej ideay prichodu do barcy nebal. a ked ne tak city

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

De Ligt mě teda moc neoslňuje (hlavně vzhledem k finančním podmínkám) a o Haalanda bude slušná válka.

Reagovat
Phillipinho

Regulerni druhej gol Felixe. Rozhodci v La Lize to je fakt vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti forma.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Atleti. To som zvedavý či ukopú aspoň remizu.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole pzerám Atletov druhý polčas. Tí sú naprosto v lese Prihrávky na 2 metre každá piata ide uplne doprdele, súboje 1vs1 bieda, myšlienka nikde, prestrelovanie z malého vápna, spracovanie radšej nie - odjebem to z prvej čo najvyššie radšej . To sú ako Atleti spred 10 rokov. Banda nekopov. Čo sa im porobilo?

Reagovat
Phillipinho

Nezaslouzena prohra. Felix dal regulerni gol na 2:1. Granada vystrelila dvakrat na branu.

Reagovat
Ed_Hazard

To síce hej, ale to čo ste robili v druhom polčase, to nemá s prvoligovým futbalom nič spoločné. To bola naprostá šialenosť Namiesto spracovania lopty odkopy so zavretými očami, prihrávky na pár metrov končili na nohách Granady alebo v aute. Mám pocit, že Granada si ani nezabehala, prakticky im stačilo stáť na ihrisku nakoľko vy ste neboli schopní absolútne ničoho

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu 4 prohry po sobě, to už nebude úplně náhoda... Jinak je docela drsné, že vloni jste měli za celou sezónu 25 inkasovaných gólů, letos to budete mít v půlce sezóny.

Reagovat
Ed_Hazard

Odporucam ti zapnut 2. Polcas. Ako fakt, neprehanam, to sa miestami javilo, ze hra Granada pohar proti druholigacom Centre brankarovi do ruk, pripadne na tribunu, skolacke chyby a faulynakopnute lopty z kopaciek Granady veei stoperi Atletov akurat home-runom poslat naspat Ja som bol v nemom uzase. Ked proti takymto tymom hrame o titul, tak to nech nam ho rovno daju a do konca sezony si mozu vsetci len cutat

Reagovat
Ed_Hazard

Finito. Vau. Granada si ich vodila ako slepé kone Sorry ale ak takto hrajú bežne, tak je to tým na stred tabuľky niekde 1-2 miesta za Espanyol.

Reagovat
CHONG

Ideální by bylo, kdyby ta první čtyřka zůstala stejná, jako je teď

Reagovat
Ed_Hazard

Suhlas. Aspon by ti dvaja ex-konkurenti vytriezveli. Takato LaLiga ma totizto nebavi Ale aspon ze my hrame vacsinou pekne

Reagovat
Phillipinho

Pro Barcelonu a Atletico by to znamenalo financni katastrofu. Ostatni tymy nebudou v Evrope konkureceschopni. Koeficient ti utrpi. Tak se divim, ze si prejes tohle slozeni LM…

Reagovat
CHONG

Betis bych v Evropě úplně neodepisoval, ostatně Pele už to jednou dokázal s Málagou a Rayo by holt vypadlo ve skupině jako Barcelona, akorát by možná dalo víc gólů...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barca se zvedá ze dna a půjde nahoru, navíc příchod Ferrana podle mě znamená to, že je před dokončením nějaký odchod (Dest do Bayernu?), plus Xavi mluvil o tom, že by chtěl nyní stavět více hráčů béčka, čemuž brání regule a v zimě chce kvůli tomu zaregistrovat několik béčkařů v áčku, což znamená především to, že se bude tlačit na odchody nepotřebných hráčů. Ekonomicky to nejhorší máme za sebou, Atleti naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravoooo benzemaa

Reagovat
Ed_Hazard

Nemá cenu...dajte nám ten titul a basta

Reagovat
smazaný uživatel

Karim King.

Reagovat
REPLIKATOR

Bilbao

Reagovat
Ed_Hazard

Dôvod?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
Ed_Hazard

Bilbao tiež pekný golik

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ten Hazard nestrieľa ?

Reagovat
Jackmaker1989

Pretože toto robil vždy aj v Chelsea.

Reagovat
Salfovic

To už je asi dlouho co Atleti v lize prohráli 4x v řadě.

Reagovat
Raul=Real

4 výhry z posledných 14 zapasov, ak sa nemylim

Reagovat
Diskostu

Vinicius sa vracia do starých kolaji....

Reagovat
teenz

Vzdyt hraje dobre.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vilp

Ramos.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto premarnene precenovane hviezdičky ako Dembele a dalsi sú len príkladom toho že skor ci neskor ich nebude chcieť ani klub v ktorom sa im chvíľu darilo, Zbytočne vyhodenych 100mil.Predaj Suareza, Rakitica a v neposlednom rade odchod Messiho lebo nane Love. Barcelonu nezachráni v blízkej dobe Ani tréner ako Xavi. Daní Alves a možno príchod Cavaniho dajú týmu menší progres ale to nebude stačiť.

Reagovat
Jackmaker1989

Mariano, traged.

Reagovat
r3

Velmi, velmi cenna vyhra Mariano za 5 minut na facku, za ten prvy dotyk po vystriedani ked si da "elegantnu paticku" na polke z ktorej mal Athletic golovku by som mu dal este extra dve facky

Reagovat
CHONG

Jak to po sedmi minutách vypadalo na easy money, tak nakonec hodně vydřené vítězství. Každopádně dost koukatelný zápas a další tři body z velmi těžkého venkovního zápasu, takže za mě dobrý. A první půlka sezóny teda nad očekávání, dá se na to dívat, gólů dostáváme málo, dáváme jich hodně a 8 bodů na Sevillu, 17 na Atlety a 18 na Barcelonu, to není špatné

Reagovat
Kenneth

Da se rict ze snova sezona. Vsechny tezky zapasy jsme zvladli za 3 body. Skoda tech blbych remizu s Cadizem a Osasunou.

Reagovat
misinho7

tie sru najviac no, uplne to potom niekedy degraduje ked zvladneme tazke zapasy a potom stratime s Cadizom...ale inac paradna sezona zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Katalánsku riadne mrzne ... -18 stupňov

Reagovat
dextroza_m

Nejvtipnější koment roku, na Silvestra tam máš své místo!

Reagovat
valloire

Je to vtipný...bylo to i tehdy přece, když to bylo obráceně.

Reagovat
dextroza_m

Jak se rikava.. "opakovany vtip .."

Reagovat
valloire

je vždycky vtip

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Kenneth

Ta prvni ctyrka je absolutne snova. Skoda jen ze tohle tempo Rayo urcite nevydrzi. Dat by mohli aspon tu EL, to by byla senzace.

Reagovat
Kenneth

Dolu by mohlo jit s Levante jeste Getafe a Elche.

Reagovat
CHONG

Dej pokoj, ať to zůstane tak, jak je to teď

Reagovat
Ed_Hazard

Cadiz

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo do LM

Reagovat
Kenneth

Jak hral vcera Hazard?

Reagovat
Israha

V mezihře překvapivě slušný, ale před bránou neefektivní, chybí mu sebevědomí.

Reagovat
misinho7

ako pise Israha, v medzihre velmi dobry ale napr mal tam jednu moznost ked mohol strielat a nahraval to zbytocne na Karima. Este potrebuje nazbierat sebavedomie, ale inac za mna fajn.

Reagovat
Kenneth

Hmm, mam takove obavy ze i kdyby zustal zdravy, tak uz to nebude nikdy ono. Z jeho angazma v Realu mam ten pocit ze uz v sobe vubec nema tu dravost, ktera ho zdobila v Chelsea. Misto toho aby obrance uplne roztrhal tak jako driv, tak radsi zastavi utok a nahraje to dozadu.

Reagovat
CHONG

Jak píšou kluci, akorát mě ještě sral tím, že tam měl asi tři situace, kdy to řešil na efekt patičkou a pokaždé z toho byl ztracený míč.

Reagovat
2miguel1

Tato sezona je už Real jasny, ta ista situacia ked odišiel Ronaldo a my sme boli pred Realom o 20 bodov. Messi odišiel a za mňa som čakal este horšiu Barcu, ja som mal niekedy pocit, že my už niesme schopní dat gol bez neho. Som ale milo prekvapeny, ze aj napriek katastrofickej marodke ten tím začina hrat futbal, ktory ma system. Vela prezradil zapas so Sevillou, Xavi mal urcite horsi kader ako Sevilla, napriek tomu sme hrali lepsie. A to je Lope. Tešim sa ked pridu este Fati Pedri Dani Ferran Edinson. Xavi presne vie, čo hrat a ako to hrať. To je proste najdôlezitejsie

Reagovat
smazaný uživatel

ale to vis, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Na víc nemáš ty Bananožroute

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele