Demba Ba by měl smlouvu respektovat, zní z Hoffenheimu

21.06.2009, 09:30
Aktuality
Jediný týden před oficiálním otevřením přestupových oken se vedení Hoffenheimu chystá na schůzku s útočníkem Dembou Ba. Mítink prý bude mít jediné téma, a to jeho prohlášení o chystaném odchodu z klubu. Vedení tuto myšlenku jednoznačně zavrhuje.

Jak samotný hráč, tak i jeho agent jsou nakloněni přestupu do většího celku. Demba Ba si dokonce v minulosti otevřeně pohrával o své budoucnosti ve Stuttgartu s nadějí, že se současným zaměstnavatelem najdou kompromisní řešení.

Na slova svého svěřence nyní reagoval také kouč sedmého celku uplynulé bundesligové sezony Ralf Rangnick. "Demba si uvědomil, že publikovat takováto prohlášení byla chyba. Osobně nám přišel sdělit, že by raději klub opustil. My ale nemáme v úmyslu nechat jej odejít. Demba je nedílnou součástí našich plánů," řekl Rangnick.

Také sportovní ředitel klubu Jan Schindelmeiser podtrhl trenérova slova. Podle Schindelmeisera by si útočník měl uvědomit, že v klubu je zavázán podpisem smlouvy. "Nemáme žádný zájem Dembu prodávat a očekáváme, že bude respektovat kontrakt, který s námi podepsal do roku 2011," podotkl Schindelmeiser.

Autor: Pavel Mašlaň / bundesliga.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na jednu stranu má pravdu klub, podepsal smlouvu, tak by ji měl respektovat....na druhou stranu chce do klubu, kde bude hrát poháry a neměli by hráči být loutkami a rozhodnout se jak chtějí...Někdy ty kluby s nimi jednají jako se zbožím, ikdyž oni tzv. "zboží" opravu jsou a nebo se jim stávají...

Reagovat
smazaný uživatel

s tim zbožim tak třeba roy keane by se nenechal vyjebávat

Reagovat
smazaný uživatel

ten je ještě ze "starý školy" ... třeba z demby bude nový bosman

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by ho pustit

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas jeste navic se spekuluje ze by mohl Hunteelar do Stuttgartu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo??

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nedokáže dohodnout s klubem, musí dodržet smlouvu, kterou podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub mu dal šanci, podepsal s ním smlouvu, platí ho po celou dobu smlouvy. Stejně tak hráč musí dodržet smlouvu, nemůže jen tak odejít. Jediná možnost je dohodnout se s klubem.

Reagovat
herbage

Přesně tak a ne si něco kvákat do novin a pak čekat, že mu klub vyjde vstříc. On šel dobrovolně do druhé Bundesligy hrýt za Hoffenheim, pomohl mu k sestupu, získal s ním titul podzimního mistra a jen kvůi ne zrovna povedenému jaru by prásknul do bot. Děsnej nevděčník, co po půlroce vyletí a pak ze sebe dělá oběť, že ho klub nechce pustit. On by ho možná pustil, ale to by se musel jináč chovat. Btw. V Hoffe má možná větší šanci rát poháry než ve Stuttgartu, takže ho vážně nechápu

Reagovat
herbage

*hrát, *postupu, *kvůli, *hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem, že máš ještě opičku, ale nechtěl jsem opravovat...

Reagovat
herbage

Nn, já moc nepiji a ani včera jsem nepil, jen se mi peltou klávesy

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám...

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Má smlouvu ještě na 2 roky... Příští sezonu se dostanou do pohárů a bude říkat, že odejít nechce... Tohle je děsný chování, ti hráči by měli mít úctu ke klubům, kde hrajou a které si je vypiplaly.. Kdo ví, jestli by se bez Hoffe dostal vůbec do BL aby se o něj zajímal Stuttgart.

Reagovat
herbage

No v Belgii hrál za Mouscron a pak šel zas tři mega právě do Hoffe, kde maj výbornej scouting(nejlepší z ligy a jedne z nejlepších v Evropě). Tam šel hlavně kvůli prachům a taky mu nakecali, jaký maj ambice, jinak by asi do druhé Bundesligy nechodil. Jim se dokonce povedlo ty ambice naplnit postupem a ještě je překonat tím podzimním mistrem, ale to jaro šíleným způsobem doplatili na úzký kádr. Proto taky už přišel další útočník Taggoe, ofenzivní záložník Macousiel, střední záložník Zuculini a levý bek Eichner, všechno nadějní kvalitní hráči

Reagovat
Bakary3

Trocha loajality by neškodila.. Nemůžou hrát všichni v těch nejlepších klubech.. A pak, když třeba vysedávaj, tak si vybrečej přestup jinam, nebo dokonce nazpátek.

Reagovat
smazaný uživatel

no smlouvu má sice ještě na dva roky, je tím vázanej...ale klub by měl taky v určitých případech vyjít vstříc hráčovi, a né aby za klub hrál třeba nerad. To se pak ukáže i na výkonnosti toho hráče....ale zase hráči se nemůžou dívat jen na prachy, ale hrát za svůj klub s radostí....

Reagovat
herbage

To je o domluvě a jestliže před domluvou s vedením začne prohlašovat, že chce z klubu pryč za každou cenu, tak to není zrovna dobrá vyjednávací pozice

Reagovat
herbage

Bruno a Franco Zuculini v TSG za dohromady 6mega(1,4 + 4.6)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele