DEL PIERO: VRACÍME SE

12.04.2007, 15:31
Aktuality
Juventus Turín suverénně míří k návratu mezi italskou elitu. "Stará dáma" se vypořádala s přeřazením do Serie B, bodovým odečtem i odchodem velkých hvězd a na čele tabulky druhé nejvyšší soutěže už má sedmibodový náskok...

Naposledy si Juventus poradil s přímým konkurentem v boji o postup Neapolí, kterého doma porazil 2:0. "Byl to jeden z našich nejlepších výkonů v sezóně. Neapol je naším přímým konkurentem a také historickým rivalem - hráli jsme opravdu dobře," pochvaluje si úterní výkon autor jedné z branek Alessandro Del Piero.

"Vedeme nyní o sedm bodů před Janovem a zvýšili jsme svůj náskok před třetím Neapolí. I nadáe ale musíme být pozorní a hrát naplno," varuje kapitán turínského klubu.

Del Piero v úterý vedle branky inkasoval rovněž žlutou kartu, která mu vystaví stop pro víkendové utkání proti Lecce. "Jsem zklamán, že proti Lecce nebudu moci hrát. Nicméně budu moci více trénovat před dalším zápasem," slibuje Del Piero.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*1860

uz se tesim az zase pozvedneme uroven italsky ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele