Del Piero si ze spekulací hlavu nedělá, v Sydney je spokojen

26.12.2012, 09:48
Aktuality
Alessandro Del Piero před měsícem a půl oslavil své už 38. narozeniny a po hodně dlouhé době okolo sebe neměl spoluhráče z Juventusu. Zkušený italský útočník od léta hájí barvy australského Sydney a v jeho kádru by mohl strávit celkem dva roky. Na prodloužení svého kontraktu se totiž dívá jinak, než média...

"Pro mě je v tomto ohledu vše jasné, smlouvu můžeme podepsat klidně i dříve, než o ní budeme vůbec přemýšlet. Nijak mě to nezneklidňuje, chci dát do zápasů své znalosti a srdce," prohlásil zkušený útočník.

"O smlouvě jedná můj bratr, není to můj problém. Strávil jsem zde pěkné měsíce. Nejlepší věcí pro mě, klub, spoluhráče a vůbec všechny bude, když se nyní budeme koncentrovat jenom na zápasy. Musíme do toho dát veškerou svou fyzickou i psychickou energii. Užívám si to tady, teď je ovšem potřeba vyhrát několik zápasů," říká dále.

Del Piero přišel do Sydney v létě jako volný hráč a podepsal jednoletou smlouvu s opcí na další rok, podle vedení se jednalo o nejlukrativnější kontrakt v historii australského sportu. Týmu se ovšem zatím nedaří, Sydney vyhrálo jenom tři ze dvanácti zápasů a v tabulce je poslední.

"Teď přišel náš čas. Za pomoci srdcí, bojovnosti a trochy štěstí se z toho musíme dostat," burcuje své spoluhráče Del Piero, jehož poslední dobou limitovalo zranění stehenního svalu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (9)

Přidat komentář
juveforever

Sydney go! go!

Reagovat
DelPiero137
Reagovat
smazaný uživatel

Je uz zdravotne v poradku? Nevite nekdo?

Reagovat
Pettirosso

Co takhle na hostovačku v zimě do Juve?

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Pettirosso

co se směješ, stejně by to byl náš nejlepší útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co některý hráče láká do Austrálie...Ke konci kariéry jsou i lepší, i lukrativnější možnosti, kam jít...

Reagovat
db18

Ale jinde tě nemůže zabít každé zvíře, které tam žije

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měl hrát u Papuánců, tam choděj kasuáři a když do tebe kopnou, tak tě zabijou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele