Del Piero se těší na Real. Ale musíme se zlepšit, říká

02.10.2008, 16:46
Aktuality
Alessandro Del Piero zatím zdaleka není ve formě, která mu loni vynesla trofej nejlepšího střelce Serie A. Společně se svou hvězdou tápe i celý Juventus. Starou dámu sráží zbytečné remízy, v Lize mistrů potřebuje uspět v následujících zápasech s Realem Madrid.

Bianconeri začali novou sezónu nadějně jak v Serii A, tak v Lize mistrů. Jenže poslední remízy v Itálii i na mezinárodním poli hodně rozčarovaly fanoušky. Naposledy v úterý Juventus dotahoval dvoubrankovou ztrátu v Borisově.

"Zápas proti BATE byl hodně náročný, nakonec jsme dokázali získat jen bod. Nicméně cesta evropskými poháry je ještě hodně dlouhá, teď se těšíme na dvojzápas s Realem Madrid," prohlásil pro klubový web Alessandro Del Piero.

"Potřebujeme se ale zlepšit, je nejvyšší čas," pokračoval kapitán. "Musíme si vzít to dobré, třeba dotažení dvoubrankové ztráty v Borisově. Vždycky chceme vyhrát a bojujeme do poslední minuty, v tom musíme pokračovat."

Juventus je zatím ve skupině H druhý za suverénním Realem. Do boje o postup do osmifinále ale ještě bude chtít výrazně promluvit Zenit Petrohrad, který své zápasy s lídry skupiny smolně prohrál.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude zápas!

Reagovat
F.Torres

na real se musej sakra zlepsit, jestli ho chtej porazit

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Juve dál hrát to, co doposud v LM hraje, tak by klidně mohli dostat pětku od Realu. Celkem bych jim to i přál, za ten jejich fotbal, na který se v současnosti ani nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Real hraje nádherný fotbal....

Reagovat
gonzalesl_is_back

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

No chce to daku vzpruhu, skoda Trezegeuta, Giovincio sa dost chyta, chcelo by to este dake mlade pušky Forza Juve

Reagovat
jtbs

chcelo by to hlavne vymenit trenera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mladých pišek je!Chiellini,De Ceglie,Marchisio,Ekdal,Rossi,Iago,Giovinco ale to byněkteří muslei více nastupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Legrottaglie minimálně pro první zápas out. Zatím jediný stoper, který hraje dobře. Pozitivum je, že už by snad měl být Zanetti, možná už o víkendu...

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou hrou se mužeš těšit tak akorat na pořadnej našup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebude hrát ani Buffon, takže by nám to konečně mohlo vyjít

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele