Del Piero prodloužil smlouvu o dva roky

17.10.2007, 08:24
Aktuality
Na tento moment fanoušci Juventusu Turín netrpělivě čekali hodně dlouho dobu – nejlepší střelec klubové historie Alessandro Del Piero po dlouhých jednáních konečně podepsal se Starou dámou novou smlouvu.

Del Pierovi končila stará smlouva už v červnu 2008 a reálně hrozilo, že zadarmo odejde pryč. Fanoušci vyčítali vedení Juventusu, že nechce ikoně bíločerného klubu dát tolik peněž, kolik požaduje.

Už včera se objevily zprávy o tom, že jsou obě strany blízko dohody, a nakonec se tak stalo. Podmínky kontraktu zatím nejsou oficiálně známy. Del Piero údajně půjde příští sezónu s platem dolů o dvacet procent, v sezóně 2009/10 pak o procent pětadvacet.

"Juventus mi dal mnoho a já chci dál vyhrávat tady. On hrál rozhodující roli v mé kariéře i v životě," prohlásil Del Piero po podpisu smlouvy. "Jsem uvolněný a spokojený, jelikož jsem se stal součástí projektu, který našim fanouškům určitě přinese spoustu nádherných momentů."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Jiří Semela

Tak konečně naše Ikona,božský Alex podepsal !!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně. Licitoval, ale nakonec podepsal, což je jedině dobře.

Reagovat
HOST*ital
Reagovat
M11

vzdyt to bylo hned jasne...

Reagovat
Slejdy

sak jasneeee ... za kolik sis na to vsadil kaprune ?

Reagovat
M11

za tolik co ty na manciniho tak pst

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu...

Reagovat
HOST*

Vsechna cest

Reagovat
HOST*

parada...napiste mi nekdo wwwstranku na juventus v cestine diky

Reagovat
M11

www.fcjuventus.cz

Reagovat
HOST*

No tak podepsal, n. Kdyby Juve nesestoupil, a půlka týmu neodešla, nehrál by. Je dobrej, že Juve neopustil, to smekám. Ale už to není starej dobrej Alex. Třeba se zase v Serii A zvedne. S Davidem Trézéguetem po boku. Ale Inter je lepší. VIVA INTER MILANO!

Reagovat
HOST*

souhlas ale juve se jeste popere o titul!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele